Şimdi Ara

kitap okuma sehpası tavsiye lütfen.yatakta otururken okumak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkteki ürünü almayı düşünüyorum . otururken kitap okumak için. fiyatı 70 tl . daha iyi diyebileceğiniz bir ürün varsa tavsiyelerinizi beklerim.
    bir de bu ağaçlardan hangisi iyidir? açık ceviz, akça ağaç, venge,şeker maun, naturel ,antik ceviz

http://www.cobanoglutasarim.com/laptop-sehpasi-urun.html

kitap okuma sehpası tavsiye lütfen.yatakta otururken okumak için

• Hocam migroslarda 25tl ye laptop sehpası satılıyordu sizin resimdeki ürünün benzeri, bir bakın isterseniz. Ben kullanıyorum güzel baya
  • İlk defa boyle bir sey gordum supermis. Alacaksan akca agac ya da venge al. Ortadaki desen cok hos
  • Gereksiz hocam
  • bence de venge al fakat romanlar o resimdeki gibi açılmaz yani söylemesi benden
  • Sırf roman için alıcaksan hiçbir işine yaramaz romanın cildine zarar verirsin,bana göre çok gereksiz zaten o paraya 2 yada 3 roman alırım daha iyi
  • O şekilde uzun süre kalabileceğinizi zannetmiyorum. İnsan 10 dk'da bir de olsa pozisyonunu değiştirme ihtiyacı hisseder. Bence pratik faydası olmayacaktır, ama siz bilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum, gayette iyi oluyor hocam rahat ol
  • Bana biraz gereksiz gibi geldi. Al eline kitabı, evir çevir oku yorulana kadar.
    Ellerim serbest olunca sürekli hareket ettiririm ben.
  • gereksiz duruyo yaw
  • Güzelmişte sürekli aynı pozisyonda mı okuyorsun? ben bir yana bir sağa bir arkaya deli dana gibi dönerim okurken
  • Güzelmiş bir süre sonra kollarım ağrıyor yatarak okurken fakat çoğu kitap o şekilde tamamen açılmaz ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.