Şimdi Ara

bebek gibi uyumak için öz hazırlık beyler buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
7
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • camı bir dakika kadar açıyoruz, oda biraz soğusun.

ardından bunu açıyoruz:

yorganımıza sıkı sıkı sarılıp uçuşa geçiyoruz.

hepinize iyi geceler

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

camı bir dakika kadar açıyoruz, oda biraz soğusun.

ardından bunu açıyoruz:

yorganımıza sıkı sıkı sarılıp uçuşa geçiyoruz.

hepinize iyi geceler
    adamsın sen ya.bu video favori listemdeydi.bayılıyorum bu sese.

• uçuyorum nan

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Bunu da denemeni tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bendede bu elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesi sesi bağımlılığı var ve inanmayacaksınız konuya girerken bile kulaklığım takılı dinliyordum.

Arşiv isteyenler, youtubede hair dryer sound diye aratın.

Bu konuyu araştırdım, dünyada çok az bi kesimde var bu olay.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• alakayı anlayamadım ?
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bebek gibi uyumak için

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar bendede bu elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesi sesi bağımlılığı var ve inanmayacaksınız konuya girerken bile kulaklığım takılı dinliyordum.

Arşiv isteyenler, youtubede hair dryer sound diye aratın.

Bu konuyu araştırdım, dünyada çok az bi kesimde var bu olay.

Aynen o durum bende de var önceden kendimi tek sanıyordum ama yalnız değilmişiz.
  • diken diken oldum
  • bende de var bu hastalık.yanmadık yatak örtüsü kılıf bırakmadım , 3-4 kurutma makinasının ağız kısmını erittim.sigaradan beter bişi düşman başına
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speech

alakayı anlayamadım ?

+1
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • tarikat mısınız ?

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

bende de var bu hastalık.yanmadık yatak örtüsü kılıf bırakmadım , 3-4 kurutma makinasının ağız kısmını erittim.sigaradan beter bişi düşman başına

niye sen vampir misin gardaş?
  • Lan gidin yatın ne işiniz var sizin burda yorumları okudum daha çok başım ağırdı ve daha çok sinir oldum hepinize

şaka bi tarafa ne zaman bu sesi birde elektrikli süpürge sesini duysam bi köşeye kıvrılıp yatasım gelir. hava sıcaksa bile üstüme yorganı çekip cenin pozisyonu alıyorum kendiliğimden, içimi bir üşüme hissi kaplıyor. tabi bu aşırı saçma geliyor size, farkındayım

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.