Şimdi Ara

Kitap okuma alışkanlığım yok 'Nutuk' kitabına başlasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • okuyabilir miyim arkadaşlar biraz zorlayarak. Gerçekten okumak istiyorum ve çok merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle oku. Her türk evladının okuması gereken bir kitap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 31 Ağustos 2016; 20:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi nutuk tarihsel politik bir kitap, bir manifesto. dolayısıyla dünya klasiği romanlar gibi okudukça okuyasın gelmeyebilir. oldukça sıkılabilirsinde, dilide ağır gelebilir ancak kendi iraden ile okumak ve atatürk ve milli mücadeleyi öğrenmeyi istiyorsan okuyabilirsin tabikide. öyle çok karışık bir kitap değil.
  • Bir Atatürkçü olarak söylüyorum: Kitap okuma alışkanlığın yoksa ve kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorsan Nutuk kötü bir tercih olacaktır. Kendi ilgi alanina göre daha sürükleyici bir kitap seçebilirsin. Nutuk, tarihi derinlemesine ve ağır sayılacak bir dille anlatır. Yukarıda Nutuğa gereksiz diyen bir mahlukat, acaba kendine Türk diyebiliyor musun da hadsizce ulusal Kurtuluş Savaşımız'ın anlatıldığı kitaba gereksiz diyorsun. Senin gibi hergeleler okuyup ders alsın vatan ne emeklerle kurtarıldı farkına varılsın diye yazıldı o kitap.

Düzeltme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectable_man -- 31 Ağustos 2016; 22:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.