Şimdi Ara

Kitap okuma alışkanlığı edinmek istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar düzenli olarak kitap okumaya başlamak istiyorum.öncelikle şunu belirteyim ki kitap her bittiğinde gidip satın alma gibi bir durumum şimdilik yok.ama şimdilik yani bi 1 sene sonra felan düzenli kendi kitap kütüphanem olmaya başlayacaktır.ama bu süre zarfındada boş durmak istemiyorum.onun için kütüphaneden kitap alacağım.

insana birşey katan kitapları seviyorum.tabi bütün kitaplar insana birşey katar ama eleyici kitaplar üzerinde yoğunlaşmak istiyorum.

halk kütüphanesinde bulunabilecek hangi kitapları önerirsiniz?

şimdiden teşekkürler.

• 1984

Hayvan çiftliği

Dönüşüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

1984

Hayvan çiftliği

Dönüşüm

hocam bide şey sorcam kütüphanede bu bahsettiğiniz kitapları nasıl bulucam?
  • Neyi seviyorsanız onunla ilgili kitaplar okumanızı tavsiye ederim.

Kendimden örnek vereyim. Ben satrancı severim ve profesyonel şekilde oynuyorum. İçinde satranç geçen romanları okumaya başladım. Sonra dünyayı yöneten küresel güçleri merak ederek bu tarz kitaplara yöneldim. Türk klasikler yabancı klasikler popüler kitaplar derken şu an her tarz kitap okuyorum.

İzlediğiniz be sevdiğiniz film türüne göre bile kitaplar tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

Neyi seviyorsanız onunla ilgili kitaplar okumanızı tavsiye ederim.

Kendimden örnek vereyim. Ben satrancı severim ve profesyonel şekilde oynuyorum. İçinde satranç geçen romanları okumaya başladım. Sonra dünyayı yöneten küresel güçleri merak ederek bu tarz kitaplara yöneldim. Türk klasikler yabancı klasikler popüler kitaplar derken şu an her tarz kitap okuyorum.

İzlediğiniz be sevdiğiniz film türüne göre bile kitaplar tercih edebilirsiniz.

bilimkurgu türünü çok severim.bu türden kitaplara yönelirim heralde.ama sorun şu ki hiç kütüphane geçmişim yok.aradığım bir kitabı nasıl bulacağımı hiç bilmiyorum.
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Oradaki yetkiliye sor. Orada bilgisayar varsa kitap aratabildiğin bir site var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Oradaki yetkiliye sor. Orada bilgisayar varsa kitap aratabildiğin bir site var.

tamamdır hocam saolun yarın gidip ilk kitabımı alcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bilimkurgu kitaplar hakkında bilgim yok. Ama küçük bir google araştırması yapanilirsin. Birçok liste mevcut.

Örnek liste:https://onedio.com/haber/okurken-muhtesemliginden-soluk-almayi-bile-unutabileceginiz-16-bilim-kurgu-romani-497545

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

Bilimkurgu kitaplar hakkında bilgim yok. Ama küçük bir google araştırması yapanilirsin. Birçok liste mevcut.

Örnek liste:https://onedio.com/haber/okurken-muhtesemliginden-soluk-almayi-bile-unutabileceginiz-16-bilim-kurgu-romani-497545

saolun hocam.
    Otostopçunun Galaksi Rehberi'ne bakabilirsin. Bilimkurgunun yanında mizah yanı da ağır basıyor. Onun dışında Asimov adlı yazarın kitaplarına da bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karande

Otostopçunun Galaksi Rehberi'ne bakabilirsin. Bilimkurgunun yanında mizah yanı da ağır basıyor. Onun dışında Asimov adlı yazarın kitaplarına da bak.

bunlarıda listeye ekledim teşekkürler.
  • Hayvan Çiftliği > Okuyunca Türkiye ile ne kadar benzer olduğunu anlayacaksın.

İnsan Olmak > Basit bir dille hayatın ve iletişimin başlangıcından bugününe anlatım.

Hemen Hemen Her Şeyin Kısa Bir Tarihi > Bilimi kısa kısa anlatıyor, sürükleyici ve bilgilendirici bir kitap.
  • kısa kitapları okuyacaksın bunun için.

fareler ve insanlar, 10 küçük zenci, satranç, kırmızı pazartesi ilk aklıma gelenler

daha sonra ahmet ümit, dan brown kitaplarını okursun. daha uzundur ama daha kısa sürede bitirirsin, o derece sürükleyicidirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 26 Aralık 2017; 22:31:14 >
  • Jules Verne oku

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.