Şimdi Ara

Kitap Kargosu Açılımları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
8
Favori
8.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman dr'den alıyorum yakında bende fotoğraf eklerim.
  • Yaklaşık bir ay önce D&R'dan 19 kitap aldım ve 6 tanesi hasarlı geldi.Mail attım ve depo adresimize durumu açıklayan bir not , sipariş numaranız ile hasarlı kitapları geri gönderin dediler.Bende gönderdim ve 3 gün içinde sağlamlarını geri gönderdiler.Bir daha toplu kitap alacağımda Kitapyurdu'nu tercih edeceğim.
  • D&R

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Ulaşım Süresi:Pek popüler olmayan kitaplar aldığımı göz önünde bulundurucak olursam.5 iş günü içinde elimde geçmesini pek dert etmedim.
    Kargo:Koli olmadan sadece baloncuklu poşetle geldi.Bu 3-5 kitap için yeterli olsa da toplu siparişlerde yetersiz kalıcağı kesin.Ücrestsiz kargo için 25TL alt limit olayı ise çok iyi.
    Kitap Kondisyonu:Fante'nin kitaplarının kapaklarında ufak çizikler hariç ezilme,yırtılma gibi olaylar yok.
    Fiyat:Aldıklarmın çoğu diğer sitelerde stokta bile olmadığı için kıyas yapamadım.

Bu siparişten sonra 2 kitaplık bir siparişim daha oldu yine benzer şekilde geldi.25-35 civarı siparişlerde kitapyurdu yerine tercih edilebilir.

Amazon.com

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Ulaşım Süresi: Kargoya verildikten sonra 2 hafta içinde elimde ulaştı.Süre bulunduğunuz yer ve ptt şubesinin hızına göre değişebilir.
    Kargo: Amazon yolladığı ürüne ekstra bir koruma yapmak yerine kolide oluşan boşluğa şerit şeklinde balonlar yerleştiriyo.Kargo uzun yoldan geldiği için balonlar bazen patlıyo o kısıma denk gelen kitaplarda bundan nasibini almış oluyo
    Kitap Kondisyonu: Box set olduğu için mangalarda herhangi bir ezilme,yıpranma vs yok.Box set olmasaydı 3-5 tanesinde muhtemelen ezilme olurdu.Sipariş eden bu riski göze almalı.
    Fiyat: Fiyatlar üründen ürüne değişkenlik göstermekle birlikte.Öncelikle Türkiye'den o kitap,manga veya çizgi romanı getiren firma fiyatlarına bakılmalı.Çoğu zaman Amazon'daki kargo fiyatını da ekleyince fiyatlar kafa kafaya oluyo.O tip durumlarda aracı firma seçilmeli.

• İlknokta

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

• Bugün kitapyurdu.com'dan sipariş etmiş olduğum kitaplarım geldi.Kendilerinden hiç memnun olmadım ve zaten siparişi aldıktan sonra gelen bilgilendirme mailleri de çok geç geldi , araya araya bir hal oldum.

antares079 adlı nikli arkadaşınki gibi kutuya atıp kitapları yolladıkları için , üstüne bir jelatin veya baloncuklu poşetle kaplamadıkları için kitapların cilti soyulmuş ve kıvrılmış durumda.

Kendilerine mail attım kitapların değiştirilmesi için bakalım ne olacak.

@antares079
  • arkadaşlar kitapyurdun da benimde son 2-3 siparişimde baloncuklu poşet olmadan geldi ve bütün kitaplar ufak tefek hasarlı geldi. eskiden öyle değildi. çok iyi paketleme yapıyorlardı. çok memnundum kitapyurdundan artık eskisi özeni göstermiyorlar. son zamanlarda yaklaşık 250 tl lik kitap aldım ve kitaplığımdaki en değerli kitaplar bu son aldıklarımdı hepside ufak tefek hasarlı geldi. buda beni çok üzdü. kitapyurdu eskisi gibi değil gözümden düştü. bundan 2 ay önceki siparişler mükemmel geliyordu. kusursuz geliyordu. d&r den alınca biraz hasarlı gelmişti o zaman kitapyurdundan vazgeçmem artık dedim şimdi kitapyurdu d&r den daha kötü benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comandante Alex

Bugün kitapyurdu.com'dan sipariş etmiş olduğum kitaplarım geldi.Kendilerinden hiç memnun olmadım ve zaten siparişi aldıktan sonra gelen bilgilendirme mailleri de çok geç geldi , araya araya bir hal oldum.

antares079 adlı nikli arkadaşınki gibi kutuya atıp kitapları yolladıkları için , üstüne bir jelatin veya baloncuklu poşetle kaplamadıkları için kitapların cilti soyulmuş ve kıvrılmış durumda.

Kendilerine mail attım kitapların değiştirilmesi için bakalım ne olacak.

@antares079

Bugün geri yolladığım kitaplar geldi.O kadar söylememe rağmen yine kutu içerisinde , jelatinsiz ve baloncuklu poşetsiz olarak yollamışlar.Bu sefer şanslarına kitaplarda bir hasar yok ama olabilme ihtimali yüksekti 1. de olduğu gibi.

İlk ve son alışverişim oluyor bu kitapyurduyla.Daha da bulaşmam bunlara

• Kitapyurdu'nun paketleme sistemini buradan izleyebilirsiniz;

http://webrazzi.com/2015/01/01/girisim-ofislerinde-bu-hafta-kitapyurdunin-misafiriyiz/
  • İdefixten 11 kitap sipariş ettim. Yarın gelir, fotoları atarım.
  • geçen hafta babil.com'dan 8 kitap aldım. içine tam sığan küçük bir kutuda hasarsız bir şekilde geldi.
    hediye olarak mause pad koymuşlar. konuyu önceden görseydim fotoğraf çekerdim.
  • Arkadaşlar konuyu uzun süredir başıboş bırakmıştım askere gitme gelme sonra ilgilenememe derken. Neyse son eklenen açılımları da ilk sayfaya ekledim atladığım varsa uyarırsanız onları da ekleyeyim. siz buraya eklediğiniz sürece ben de ilk mesaja eklemeye devam edeceğim. Herkese iyi okumalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: free1987

geçen hafta babil.com'dan 8 kitap aldım. içine tam sığan küçük bir kutuda hasarsız bir şekilde geldi.
    hediye olarak mause pad koymuşlar. konuyu önceden görseydim fotoğraf çekerdim.

Hocam mouse pad ilk defa duydum hediye olarak fotoğrafını çekip atma şansınız var mı ?
  •  Kitap Kargosu Açılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zegerezen -- 29 Ocak 2015; 14:30:02 >
  • PTT Kitap'tan alışveriş yapan var mı hem paketleme hem ulaşım süresi açısından ne durumdalar? İnternetten birkaç şey okudum baya uğraştıracaklar gibi duruyor.
  • Henüz bu sayfaya eklenmedi hocam PTT kitaptan bir açılım . ama buradan da belirtelim varsa hemen fotoğrafları yollayın ekleyelim.
  • Pttkitap'tan siparişim geldi, 3 küçük kitap siparis etmiştim, baloncuklu poşet + klasik Ptt kargo ambalajı vardı 3 kitap için gayet yeterliydi, herhangi bir hasar yok
  • Kitapyurdunda ilk zamanlar nescafe+ ayraç ayrıca başka ayraçlarda veriyolardı ama sonra sonra vermiyorlar.O yüzden uyardım bakalım nolcak :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuoku.comdan alışveriş yapıyorum ben de. Bu aralar alışveriş yapmadığım veya yapmayacağım için fotoğraf koyamayacağım ama kitapyurdu gibi paketliyor okuoku. Kitapları önce düzgün bir şekilde yerleştirip o patlatlamalı jelatinle kaplayıp kutu içine koyuyor. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım en ufak çizilme dahil.
    Bir kez de d&rdan bir kitaplık alışveriş yapmıştım kitabı kargo poşetine koymuşlardı sadece ama neyse ki bir sorun olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar; bugün elime ulaşan kargomu sizlerle paylaşmak istedim.

Alışverişimi kitapyurdu'ndan yaptım. Sadece 2 kitap çağırdım. İndirimden yararlanmak için Karar Odası kitabının yanın Locke Lamore'nin Yalanları adlı kitabı aldım.
    Böylece kargo ücreti de ödememiş oldum. (20 TL üzeri kargo ücreti yok.)

Değerlendirmeme gelirsek;

Ulaşım Süresi: Kargomu pazar öğlen saat 2 de verdim. Salı saat 12 de elimdeydi. İstanbul-Kocaeli arası mesafeyi düşünürsek tam standart süresi diyebiliriz.

Kargo: Kitapyurdu'nun yeni bir sisteme geçtiğini videolardan izlemiştim. Aldığınız miktarda kitabı makineler yardımıyla extra yer işgal etmeden kaplıyorlardı.
    Gelen kutuda buna örnek olarak gösterilebilir ve gerçekten güzel kolilenmişti.

Kitap Kondisyonu: Aldığım 2 kitapta sorunsuz hasarsız şekilde gönderilmiş.

Fiyat: Fiyata gelirsek, Karar Odası indirimli olduğu için 3.20 lira, diğer kitapta standart site fiyatları olan 18.75 lira dan aldım. Dediğim gibi böylece kargo ücretsiz hale geldi

Sonuç olarak; kitapyurdu bu performansıyla tercih edilebilir bir firma olduğunu söyleyebilirim.

Tek eksik yönü: Kitapların yanında; ayraçtır, ufak hediye tarzı şeylerdir, koymadıklarını gördüm. Daha önceki siparişlerimde vardı halbuki.

Resimlere geçelim;

Kitap Kargosu Açılımları Kitap Kargosu Açılımları Kitap Kargosu Açılımları Kitap Kargosu Açılımları

• N11 incelemesi gereksiz değil mi? Sonuçta mağazaya göre değişecek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.