Şimdi Ara

Kitap Kargosu Açılımları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
8
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Sürat kargo haftasonu çalışıyor mu

Bildiğim kadarı ile kargo şirketleri cumartesi çalışıyorlar pazar tatiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

dün akşam 21.30da paketlenmiş yola çıkmış bugün elimde olmaz yani
  • quote:

quote:

quote:

Hayır geçmez. Pazar günleri çalışmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

quote:

Hayır geçmez. Pazar günleri çalışmıyorlar

Taht Oyunlar'ından sonra yeni kitap okuyamıyorum.Hemen elime ulaşsa keşke

• faydalı konu olmuş arkadaş kitabevinden vermiş olduğum sipariş gelince deneyimlerimi paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 4 Mart 2013; 23:08:14 >
  • Arkadaş Kitabevi-www.arkadaş.com.tr

Pazartesi gece 1 de verdiğim sipariş çarşamba öğlen elimdeydi.Mangaları stoktan gönderildi herhalde başka türlü bu kadar hızlı olamaz .Kargolama şekline gelince kitapların boyutuna göre bi koliye koymuşlar pek destek vs yok ama en azından sallana sallana gelmedi hepsiburada gibi.

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitapyurdu

yine pazartesi vermiştim siparişi bu sabah geldi.11 parça olduğu için süre normal .Kargolamasına gelicek olursak kitaplar baloncuklu poşete sarılmış gayet düzgün bir şekilde elime ulaştı.

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Denediklerim içinde kargolama şekli olarak bir sıralama yapıcak olursam Kitapyurdu=İlknokta>Arkadaş.com.tr=İdefix>Hepsiburada
    Bundan sonra büyük indirimler haricinde tercihim kitapyurdu olucak.Hepsiburada ya ayrı bi parantez açmak istiyorum %50 gibi yüksek oranlı bi indirim haricinde tercih edilmemeli.Kitaplar kolilerde sallana sallana allaha emanet bi şekilde geldiğinden girilen riske değmeli en azından

• @Hüznü Şenlendiririm mesaj ve resim için teşekkürler ilk mesaja ekledim sizin mesaj ve resminizi de.
  • n11.com

Kitaplarım bugün aras kargoyla geldi. Tam anlamıyla jile gibiler Sadece boş koltuğun arka üst köşesi baya ezilmiş. Ve bir tane de taht oyunlarının köşesi.

Değiştirmekle uğraşmayacağım yeterince uygun zaten...

Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları [simage]ttp://l1304.hizliresim.com/18/n/m8lyt.jpg[/simage]  Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları  Kitap Kargosu Açılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 20 Nisan 2013; 17:22:22 >

• Hepsiburada.com

Her zamanki gibi koli içine kitabı koyup göndermişler.. Ama oldukça hızlı, stokta olmayan ürün en geç 2 gün sonra kargoda...

Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 4 Haziran 2013; 18:53:48 >

• İdefix.com

İlk kez sipariş verdim. Ürünler stokta olmasına rağmen, 2 defa aradığımda hazır olduğu halde kargoya verememişler, Kitap ayracı istekte bulunmama rağmen gönderilmemiş, üstelik tam 1 haftada elime ulaştı..

Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları

• Hacı darphanede para mı basıyon napıyon bi almada o kadar kitap

• Hepsiburada rezil diğerleri gayet iyi, tecrübelerden de sabit.
  • Hacı darphanede para mı basıyon napıyon bi almada o kadar kitap

• idefix kendini geliştirip balonlu poşete geçmiş
  • Kitapyurdu ve ilknokta paketleme konusunda çok başarılılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Hacı darphanede para mı basıyon napıyon bi almada o kadar kitap

3 senedir de işsizim.. bir de çalışsam neler alırdım o zaman.. ama o zaman da okumaya vaktim olmazdı fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Hepsiburada rezil diğerleri gayet iyi, tecrübelerden de sabit.

Gerek fiyatların uygunluğu gerekse hızlı gönderi kitaplarda sözünü tutup sipariş günü hemen kargoya verilmesi olsun en sevdiğim sitedir.Tabii aksesuar ve elektronik konusunda iki kere başımı yakmasını saymıyorum kitap kısmı için konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Gerek fiyatların uygunluğu gerekse hızlı gönderi kitaplarda sözünü tutup sipariş günü hemen kargoya verilmesi olsun en sevdiğim sitedir.Tabii aksesuar ve elektronik konusunda iki kere başımı yakmasını saymıyorum kitap kısmı için konuşuyorum.

Elektronik eşya konusunda da bence iyiler. Mesela zamanında anakart alıp uyumsuzluk yapınca ikiletmeden iade almışlardı. Bir kaç ürünü de iade ettiğimi hatırlıyorum. Cep telefonu aldım sorunsuz geldi mesela, açılmamış jelatinli ve koruma etiketiyle. Sorun yaşamamıştım. Kargo konusunda da genellikle Yurtiçi kargo'da sıkıntı yaşıyorum. Mesela bu kitap normalde Cuma teslim edilecekti ama evde olmama ragmen teslim edilmeyip pazartesi teslim edildi. İdefix'i de Yrutiçi teslim etti ama onda sorun yaşamadım. Pazartesi kargoya verildi, bugün teslim edildi. Yurtiçi kargo bazen kafasına göre teslimat yapıyor. Evde olduğum halde site girişindeki danışmaya bırakmalarından tutun da, uğramayıp sanki gelmiş gibi yapmalarına kadar. 1 yıllık lojistik müşteri hizmetleri tecrübem var da neyin ne olduğunu biliyorum.. İnternetten de çok sık alışveriş yaparım ve kargo firmalarıyla artık haşır neşir olduk.. Teslimat saatlerini bile artık biliyorum şaşmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: antares079

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Elektronik eşya konusunda da bence iyiler. Mesela zamanında anakart alıp uyumsuzluk yapınca ikiletmeden iade almışlardı. Bir kaç ürünü de iade ettiğimi hatırlıyorum. Cep telefonu aldım sorunsuz geldi mesela, açılmamış jelatinli ve koruma etiketiyle. Sorun yaşamamıştım. Kargo konusunda da genellikle Yurtiçi kargo'da sıkıntı yaşıyorum. Mesela bu kitap normalde Cuma teslim edilecekti ama evde olmama ragmen teslim edilmeyip pazartesi teslim edildi. İdefix'i de Yrutiçi teslim etti ama onda sorun yaşamadım. Pazartesi kargoya verildi, bugün teslim edildi. Yurtiçi kargo bazen kafasına göre teslimat yapıyor. Evde olduğum halde site girişindeki danışmaya bırakmalarından tutun da, uğramayıp sanki gelmiş gibi yapmalarına kadar. 1 yıllık lojistik müşteri hizmetleri tecrübem var da neyin ne olduğunu biliyorum.. İnternetten de çok sık alışveriş yaparım ve kargo firmalarıyla artık haşır neşir olduk.. Teslimat saatlerini bile artık biliyorum şaşmıyor.

Hocam işte sana iyiler benim başımı ağrıttılar.Bana iyiler(kitap konusunda) iztuzu memnun kalmamış.İnternetten alışveriş biraz da şans işi o yüzden.Bayağadır internet yerine internetle aynı fiyatlardan (ekstrem indirimleri muaf tutarsak) pazarlıkla alabiliyorum kitapçılardan.Kargo masrafı da olmayınca kar'a geçiyorum, seçip alıyorum jilet gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.