Şimdi Ara

Kitap Kargosu Açılımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
8
Favori
8.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Merhaba. Toplu bir şekilde yaklaşık 20 kitap aldım. Hepsiburada'dan aldığım metro 2033'ün ve zar adam'ın peşinde'nin dışları aşınmış olduğu için değişim formu açarak geri gönderdim.
    Aynı dekilde d&r'dan aldığım 2 stephen king kitabı da jelatinsiz olduğu için kıyısı köşesi soyulmuş. Kullandıkları kutu da tırtıklı birşey.( sanırım darbeyi emsin diye kullanıyorlar) Fakat tırtıklı olduğu için kitaplar hareket ettikce köşeleri kıvrılıyor veya kaplaması kalkıyor. D&r'a değişim için mail attım. Hemen ilgilendiler ve duruma anlatan bir not ile kitapları kendilerine 'alıcı ödemeli' olarak göndermemi istediler.
    Salı günü hepsini gönderdim. Hepsiburada'ya değişim formu açarak gönderdiğim halde iade almışlar. ( daha önce şnorkel alıp değişim formu açtığımda da iade aldırlar)
    D&r bugün geri göndermiş kitapları. Notta belirttiğim gibi jelatini açılmamış olarak gönderdiler. Pırıl pırıl Hepsiburada'dan da tekrar tekrar sipariş verdim. Umarım geri gönderdiğim kitapları tekrar bana göndermezler

kKitapyurdu'ndan hiç alışverişim olmadı fakat kargolama stilleri gördüğüm kadarıyla mükemmel

Not: Hepsiburada'dan aldığım 'milenyum serisi' de kendi orjinal kutusunda olmasına rağmen kitaplar 'S' şeklini almış. sanırım depoda üst üste limitleri aşacak şekilde yığıyorlar Ama uğraşmadım, umarım zamanla düzelir

Merhaba. S şekli alan benim de kitaplarım oldu. kargodan dolayı . kral katili güncesi nin 2 side s şekli almış olarak geldi . biraz düzelse de tam bir düzelme söz konusu olmadı maalesef. umarım sizin kitaplar düzelir

tüh, iade süresi de geçti Üstüne ağırlık koyayım bari düzelir inşallah

Deneyin etkili olursa haber verin ben de deneyeyim :)

• Faydali bir konu olmus. Bir sonraki siparisim ilknoktadan degilde kitapyurdundan olacak gibi. Baska yorumlarda bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

Faydali bir konu olmus. Bir sonraki siparisim ilknoktadan degilde kitapyurdundan olacak gibi. Baska yorumlarda bekliyorum.

Teşekkürler :) Ben de yeni kargo açılımları bekliyorum arkadaşlardan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

Faydali bir konu olmus. Bir sonraki siparisim ilknoktadan degilde kitapyurdundan olacak gibi. Baska yorumlarda bekliyorum.

Teşekkürler :) Ben de yeni kargo açılımları bekliyorum arkadaşlardan.

Kvothé hocam ve arkadaşlar kitapyurdu kapıda teslim varmı??

• Kitap siteleri dışında satış yapan alışveriş sitelerinden kitap alınca ve de başka şeyleri de yanında alınca kitapları sarıp sarmalamadan en alta koyuyorlar.Böylece kitaplar katlanma,yırtılma gibi tahribatlara maruz kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Kitap siteleri dışında satış yapan alışveriş sitelerinden kitap alınca ve de başka şeyleri de yanında alınca kitapları sarıp sarmalamadan en alta koyuyorlar.Böylece kitaplar katlanma,yırtılma gibi tahribatlara maruz kalıyor.

Ayrı ayrı sipariş verin
    Ne de olsa her parça ürünün kendi kargo ücreti farklı oluyor

• quote:

quote:

Kitap siteleri dışında satış yapan alışveriş sitelerinden kitap alınca ve de başka şeyleri de yanında alınca kitapları sarıp sarmalamadan en alta koyuyorlar.Böylece kitaplar katlanma,yırtılma gibi tahribatlara maruz kalıyor.

Ayrı ayrı sipariş verin

O zaman da ayrı ayrı kargo ücreti ödeme sıkıntısı oluyor.Örneğin 5 parça ürün aldım 2 'si kitap 3'ü farklı ürünler.Bu 5 ürün için ortak kargo fiyatı ayarlanıyor.Ama kitapları ayrı alırsam ekstra kitaba kargo ödemiş oluyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ayrı ayrı sipariş verin

O zaman da ayrı ayrı kargo ücreti ödeme sıkıntısı oluyor.Örneğin 5 parça ürün aldım 2 'si kitap 3'ü farklı ürünler.Bu 5 ürün için ortak kargo fiyatı ayarlanıyor.Ama kitapları ayrı alırsam ekstra kitaba kargo ödemiş oluyorum.

Hangi site ki bu Benim bildiğim kitabın yanında başka ürünler de satan tek hepsiburada.com var

• Hocam diğer üyelerin kargo açılımlarını ilk mesaja eklerseniz daha iyi olur. Ben de bu hafta ilknoktadan sipariş vericem fotoğraf eklerim
  • Ben de d&r dan alacağım. Gelince ss atarım.

• Resim ekleyen arkadaşlara teşekkürler DR ve hepsiburada kutu açılımları ilk mesaja eklenmiştir. Yeni resimleri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 24 Şubat 2013; 12:58:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrı ayrı sipariş verin

Hangi site ki bu Benim bildiğim kitabın yanında başka ürünler de satan tek hepsiburada.com var

aynen bende merak ettim HBdan alınca yanına bazen ek ürün çay pil deterjan gibi kampayalar oluyor ekliyorum onlarıda sepete toplu toplu sipariş veriyorum ama kargolar hep ayrı ayrı yollanıyor hatta kasımda yaptım alışverişi 5 farklı kutuya koyarak parça parça yolladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrı ayrı sipariş verin

aynen bende merak ettim HBdan alınca yanına bazen ek ürün çay pil deterjan gibi kampayalar oluyor ekliyorum onlarıda sepete toplu toplu sipariş veriyorum ama kargolar hep ayrı ayrı yollanıyor hatta kasımda yaptım alışverişi 5 farklı kutuya koyarak parça parça yolladılar

Ben de o siteden alışveriş yaptıgımda hep farklı kutulara koydular hatta bir ürünün hediyesi vardı o hediyeyi bile farklı kutuya koyup yollamışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 24 Şubat 2013; 19:34:52 >

• Güzel bir konu olmuş, tebrik ederim. Şimdiye kadar kitapyurdu,dr ve idefix'ten alışveriş yaptım. Sıralama yapacak olursam: Kitapyurdu > Idefix > DR şeklinde olur. DR'dan yaptığım son siparişlerde zarf tarzı bir şeyde gelmişti kitaplar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Güzel bir konu olmuş, tebrik ederim. Şimdiye kadar kitapyurdu,dr ve idefix'ten alışveriş yaptım. Sıralama yapacak olursam: Kitapyurdu > Idefix > DR şeklinde olur. DR'dan yaptığım son siparişlerde zarf tarzı bir şeyde gelmişti kitaplar .

Teşekkürler . Dr da az sayıda kitap mı istemiştiniz acaba ?
  • quote:

quote:

Güzel bir konu olmuş, tebrik ederim. Şimdiye kadar kitapyurdu,dr ve idefix'ten alışveriş yaptım. Sıralama yapacak olursam: Kitapyurdu > Idefix > DR şeklinde olur. DR'dan yaptığım son siparişlerde zarf tarzı bir şeyde gelmişti kitaplar .

Evet az sayıda kitap almıştım, bunun da etkisi büyüktür elbette. Yanılmıyorsam 4 kitap almıştım. Ancak gene bu sayıda verdiğim siparişlerde diğer sitelerin kargolama yöntemleri daha koruyucu oluyor.

• yurtdisina, Bakuye kargo bedava gelmesi icin kac tl kitap almam lazim?
    ve ya 50-60 kitapa kac tl kargo okur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

yurtdisina, Bakuye kargo bedava gelmesi icin kac tl kitap almam lazim?
    ve ya 50-60 kitapa kac tl kargo okur acaba?

Merhaba. Hepsiburada da gözüme takılmıştı. açıklama kısmında 'Yurt dışına satış: Var' yazıyor. İsterseniz bi hesap açıp adresinizi kaydedip deneyin
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yanlışsam düzeltin ama ben şöyle gözlemledim en ucuz fiyat sıralaması hepsiburda-dr-kitapyurdu ve hız olarak hepsiburada çok daha hızlı ve sistemli gibi.
    Hepsiburda dan harlan coben setini cumartesi sipariş ettim bugun mail ve msj geldi yolda diye yarın şubeden alırım heralde diğer taraftan kitapyurdundan cuma 3 gibi nora roberts ölümsüz ve görkemli ölüm kitaplarını sipariş daha yeni temin edildi yazmışlar sitede ne msj ne mail atmamışlar takip numarası atmıyorlar mı kitapyurdu da?

• Arkadaşlar kitapyurdu için olan sözlerimi geri alıyorum 2 kitap sipariş etmiştim nora roberts ten adamlar kartonla sarıp üstüne baloncuklu poşetle sarmışlar hepsiburdadan 2 gün sonra geldi ama hepsiburda yaptığım sipariş hızlı kargoydu tebrik etmek lazım kitapyurdunu birkaç llira falan oynuyor fiyatlarda ama fazlasıyla değer!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.