Şimdi Ara

Kitap Kargosu Açılımları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
8
Favori
8.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: antares079

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Hepsiburada rezil diğerleri gayet iyi, tecrübelerden de sabit.

Gerek fiyatların uygunluğu gerekse hızlı gönderi kitaplarda sözünü tutup sipariş günü hemen kargoya verilmesi olsun en sevdiğim sitedir.Tabii aksesuar ve elektronik konusunda iki kere başımı yakmasını saymıyorum kitap kısmı için konuşuyorum.

Elektronik eşya konusunda da bence iyiler. Mesela zamanında anakart alıp uyumsuzluk yapınca ikiletmeden iade almışlardı. Bir kaç ürünü de iade ettiğimi hatırlıyorum. Cep telefonu aldım sorunsuz geldi mesela, açılmamış jelatinli ve koruma etiketiyle. Sorun yaşamamıştım. Kargo konusunda da genellikle Yurtiçi kargo'da sıkıntı yaşıyorum. Mesela bu kitap normalde Cuma teslim edilecekti ama evde olmama ragmen teslim edilmeyip pazartesi teslim edildi. İdefix'i de Yrutiçi teslim etti ama onda sorun yaşamadım. Pazartesi kargoya verildi, bugün teslim edildi. Yurtiçi kargo bazen kafasına göre teslimat yapıyor. Evde olduğum halde site girişindeki danışmaya bırakmalarından tutun da, uğramayıp sanki gelmiş gibi yapmalarına kadar. 1 yıllık lojistik müşteri hizmetleri tecrübem var da neyin ne olduğunu biliyorum.. İnternetten de çok sık alışveriş yaparım ve kargo firmalarıyla artık haşır neşir olduk.. Teslimat saatlerini bile artık biliyorum şaşmıyor.

Hocam işte sana iyiler benim başımı ağrıttılar.Bana iyiler(kitap konusunda) iztuzu memnun kalmamış.İnternetten alışveriş biraz da şans işi o yüzden.Bayağadır internet yerine internetle aynı fiyatlardan (ekstrem indirimleri muaf tutarsak) pazarlıkla alabiliyorum kitapçılardan.Kargo masrafı da olmayınca kar'a geçiyorum, seçip alıyorum jilet gibi.

Bir site birine iyiyken aynı site diğerine yamuk yapabiliyor. Hatta dediğin gibi aynı site kitap konusunda iyi ama başka türde bir alışverişte aynı kişiye kötü gelebiliyor. Kitapçılarla pazarlık konusu iyiymiş. Ama genelde onlar kredi kartına taksit olayına girmedikleri için böyle toplu alımlarda bana internet iyi geliyor. Tek tek olunca da kargo ücreti olmayan ve en yüksek indirimi veren siteden alıyorum. Ör. Hipnozcu %35 indirim+kargo bedava ya hepsiburada'dan aldım.

• Kargolama açısından demiştim. Ayakkabı, ses sistemi vs. aldığımda sorun çıkmadı. Kitaplar özentisiz yollanıyor.
  • quote:

Genelde HB'dan alıyorum ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hatta son birkaç siparişlerimde streç filme benzeyen kalın bir maddeden sarılı şekilde paketleri görünce şaşırmıştım. Böyle bir konu olduğunu fark etseydim gösterme şansım olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackqueen

quote:

Genelde HB'dan alıyorum ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hatta son birkaç siparişlerimde streç filme benzeyen kalın bir maddeden sarılı şekilde paketleri görünce şaşırmıştım. Böyle bir konu olduğunu fark etseydim gösterme şansım olurdu.

Kargolamada dediğiniz sisteme geçtilerse 'nispeten ' sevindirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 5 Haziran 2013; 17:55:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxkitap ın kargo açılımı.
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları

Maxkitap'ın kargo açılımı da bizden olsun.
    Sağlam bir kutu, güzel sarılmış ve hasarsız kitaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kitaplık -- 15 Haziran 2013; 20:56:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackqueen

quote:

Kargolamada dediğiniz sisteme geçtilerse 'nispeten ' sevindirici.

Sanırım set kitap aldı ondandir ölüm kapısı kkg gibi seriler öyle geliyor normaller yine aynı tas aynı hamam

• iki a yayın-dağıtım ==>n11.com

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

Kitap Kargosu Açılımları

2. defa burdan alıyorum.İndirim %20-30 standart.Kargolamada koli kullanma huyları yok ilk gelende bu şekilde geldiğinden bolancuklu poşet + kargo yapın dediğim halde yine bildikleri gibi yollamışlar.100 liralık çek olmasa burdan almazdım

• Resmen Allaha emanet gelmiş HB ye kızıyoz ama bu daha beter
  • Arkadaslar kusura bakmayın ilgilenemedim konu ile bir süredir . ama tez zamanda eklediginiz tüm incelemeleri ilk sayfaya ekleyecegim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Resmen Allaha emanet gelmiş HB ye kızıyoz ama bu daha beter

Almadan mesajda attim bu sefer karton koli yapin diye tamam demişlerdi.Çek olmasa hic bulamazdim bunlara.270 lük kitap 135 e gelmiş oldu.

• Kitapyurdunun paketlemesini çok sevdim.

Hepsiburada hakkında yapılan yorumlara da katılıyorum. Hız ve fiyat konusunda diğerlerine göre önde olabilirler ama paketleme konusunda biraz eleştirileri dinlemeleri lazım. Ek olarak, kutunun içine bir tane bile ayraç koymuyorlar.

Konu için teşekkürler ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 29 Temmuz 2013; 16:17:55 >
  • Benim burada ve kitap bölümünde yorumlarımı okuyanlar bilirler. Bir çok siteden alışveriş yaptım (Hepsiburada,D&R,İdefix,hizlial.com,kulturtv,ilknokta,maksimumkitappegem,açı,yargı ). Geçen aya kadar kitapyurdu.com'dan hiç alışveriş yapmamıştım. Geçen ay iyi bir indirim yakaladığım Ejderhaların Dansı kitaplarıyla birlikte İstanbul Hatırası ve İyi hissetmek kitaplarını aldım. Standart kargolamayı seçtim ben de balonlu poşete sarılmış bir şekilde geleceğini zannettim. Ama kitaplar bir karton koruma içinde kargo poşetinin içinde geldi. Koli içinde bile değildi. Ben burada 15-20 tane kpss kitaplarımı sattım ve kargoları bundan daha sağlam yaparak gönderdim. Pazartesi İhsan Eliaçık'ın hazırladığı Yaşayan Kur'an mealini en uygun fiyatla burada buldum ve Yaşar Nuri Hoca'nın Kur'an'ı tanıyormusunuz kitabıyla birlikte siparişi verdim. Bu sefer balonlu poşet içinde gelir diye düşündüm ama kargolama aynıydı. Bu kutu içinde kargo poşetiyle geldi. Bu sefer resimlerini de koyuyorum , yorum sizin. Bir daha bu siteden alışveriş yapmam. Öğleden sonra hepsiburada.com'dan siparişini verdiğim kargo gelecek. Onun da resimlerini paylaşırım buradan.

Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 29 Ağustos 2013; 12:51:39 >

• İlginç gerçekten.Daha önce kitapyurdundan 2 kez siparişim oldu.İkisi de çok güzel paketlenmişti. Kitapları güzelce balonlu poşete sarmışlardı.Kargo politikasını mı değiştirdiler ki?? @antares079
  • Sürekli idefixten aldım hiç aklıma gelmedi fotoğraflarını çekmek :) Bir sonraki siparişim elime ulaşınca mutlaka paylaşıcam burda. (İdefixten şikayet eden sayısı çok fazla bu mesajda herhangi bir reklam amacı yoktur sadece Sabit Fikir dergisini ücretsiz verdikleri için ordan istiyorum.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk alışverişimde Ejderhaların Dansı kitaplarını 25 TL'ye aldım. İlk alışverişinizi yapın bu fiyata alın diye, o zaman da 50 TL kargo bedava kampanyası vardı ama ben "ilk alışveriş" kampanyasından yararlandığım için 5 TL kargo ücreti de ödemiştim. Ama kargo parasına rağmen yine de en uygun fiyattı ve kargolama güzel olacak diye düşündüm ama sonuç hüsrandı. Belki bu sefer kitapların özelliğinden dolayı balonlu poşette gönderirler dedim ama yine aynı şekilde geldi. Bu sefer şikayet olrak kitapyurdu'na yazdım , resimleri de gönderdim. Bakalım ne diyecekler. Bir kitabı da geri gönderecek halim de yok işin aslı.
  • Hepsiburada.com kargosu da geldi. Her zamanki gibi korumasız, kitabın kendi koruması mevcutmuş, ayrıca sipariş sırasında kargo içeriği nedeniyle hassasiyetimi belirttim onlar da buna istinaden biraz çabalamışlar gibi geldi bana. Kargo dik taşıyın işaretleri nedeniyle.. Ama yurtiçi kargo evde olduğum halde yine site girişindeki danışmaya bırakmış, o da içeriğini bilmeden sandalyenin yanına koymuş. Kargo Takipten Teslim edildiğini görür görmez hemen danışmaya gidip aldım..

Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları

•  Kitap Kargosu Açılımları
    D&R'ın kargo rezilliği, böyle bir gönderim şekli olamaz.
    Kargoyu alan arkadaşımızın yazısını okumak için:http://moonlightcat13.blogspot.com/2013/08/dogan-kitap-saka-gibi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kitaplık -- 31 Ağustos 2013; 21:44:39 >

• kitapyt8rdu 10 numara 5 yıldız

• Kitapyurdu bence de en iyis. HB'de en kötüsü kutu içine koyup gönderiyolar. O kutu yolda gelene kadar artık sağa sola kaç kere savruluyordur kim bilir.
    D&R'dan da az sayıda alınca balonlu poşet ve kargo poşedinde geliyor. 2 kitap ;

Kitap Kargosu Açılımları
     Kitap Kargosu Açılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 31 Ağustos 2013; 22:06:39 >

• Hocam bence en iyi kutulama ilknokta da. Siparişde gecikmedi,4 kitap 27 ağustosta siparişi verdim 1 eylülde geldi kitaplar (İstanbul - Sivas ). Kargolamaya gelirsek, kargo kolisi içinde bir koliye daha koyup kitapları jetaline sardıktan sonra plastik balon ile sarmışlar. Kitapların hiçbir yerinde kargo nedeyle oluşacak hiç bir iz yok.

Kitap Kargosu Açılımları Kitap Kargosu Açılımları Kitap Kargosu Açılımları Kitap Kargosu Açılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 4 Eylül 2013; 20:03:28 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.