Şimdi Ara

Kitap Çevirisi Yapabilecekler(İş konuşcaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok önemli bir ingilizce kitap var bu kitap tamamen türkçeye çevrilmesi gerekiyor bu işi yapabilecek olan varsa ücretli olarak çeviri yapabilecekleri bekliyorum bizim için gerçekten önemli kitapı çeviren içinde çokçok faydalı şeyler var yurt dışında çok okunuyor bikaç kişi bazı bölümlerini çevirmiş hiç kitap okumayan birsi bile tamamını bir solukta okuyabilir çok faydalı yapabilecekleri bekliyorum başlığa

• Dostum umarım küçük meblağlar beklemiyorsundur. Kaç sayfa ve sayfa başına düşündüğün fiyatı buraya yazarsan insanları bir fikir sahibi yapabilirsin.
  • kaç sayfa acaba kitap ingilizce ögretmenligi okuyorum yardımcı olabilirm.
  • İşin önemiyle işin tanımı pek bir ters orantılı sanki
  • Kitap ismi nedir
  • Çok yanlış yapıyorsunuz. Bir kitap çevirmek zor bir iştir. Öyle ingilizce öğretmenliği okuyan, dil ve edebiyat okuyan birinden kitap çevirmesini beklemeniz büyük hata olur. Neden diye soracak olursanız tabii ki nedeni dili özümsemek. Kitap çevirmek öyle kolay iş değildir. Forumdan aramanızı tavsiye etmiyorum. Profesyönellere başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

Dostum umarım küçük meblağlar beklemiyorsundur. Kaç sayfa ve sayfa başına düşündüğün fiyatı buraya yazarsan insanları bir fikir sahibi yapabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

kaç sayfa acaba kitap ingilizce ögretmenligi okuyorum yardımcı olabilirm.

quote:

Orijinalden alıntı: atla

Kitap ismi nedir

daha önce butür bir çeviri yaptırmadım fiyat konusunda birbilgim yok gelen tekliflere göre en uygun olanı değerlendircem

şuan internetten 200 sayfalık bir bölüm indirdim kitabın tamamı olmaya bilir sadece bu pdfyi nekadara çevirirsiniz fiyat olarak öğrenmek istiyorum öğrenciler olursa bizim için daha uygun olur bizde öğrenciyiz çok uçuk fiyatlar gelmeyeceğini umuyorum.

kitap ismini söyleyemeyeceğim sadece anlaştığımız çevirmenle özel görüşüp anlaşırız kitabı tamamen temin edince yollarım.

bu arada bide eğitim videolarıda var altyazı olarak ekleme yapabilcek varsa fiyatıyla birlikte pm atsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue.bey

quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

Dostum umarım küçük meblağlar beklemiyorsundur. Kaç sayfa ve sayfa başına düşündüğün fiyatı buraya yazarsan insanları bir fikir sahibi yapabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

kaç sayfa acaba kitap ingilizce ögretmenligi okuyorum yardımcı olabilirm.

quote:

Orijinalden alıntı: atla

Kitap ismi nedir

daha önce butür bir çeviri yaptırmadım fiyat konusunda birbilgim yok gelen tekliflere göre en uygun olanı değerlendircem

şuan internetten 200 sayfalık bir bölüm indirdim kitabın tamamı olmaya bilir sadece bu pdfyi nekadara çevirirsiniz fiyat olarak öğrenmek istiyorum öğrenciler olursa bizim için daha uygun olur bizde öğrenciyiz çok uçuk fiyatlar gelmeyeceğini umuyorum.

kitap ismini söyleyemeyeceğim sadece anlaştığımız çevirmenle özel görüşüp anlaşırız kitabı tamamen temin edince yollarım.

bu arada bide eğitim videolarıda var altyazı olarak ekleme yapabilcek varsa fiyatıyla birlikte pm atsın

Kitabın ismini neden saklıyorsun anlamadım ama merak bizi öldürmez sonuçta...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

Çok yanlış yapıyorsunuz. Bir kitap çevirmek zor bir iştir. Öyle ingilizce öğretmenliği okuyan, dil ve edebiyat okuyan birinden kitap çevirmesini beklemeniz büyük hata olur. Neden diye soracak olursanız tabii ki nedeni dili özümsemek. Kitap çevirmek öyle kolay iş değildir. Forumdan aramanızı tavsiye etmiyorum. Profesyönellere başvurun.

biz öğrenciyi profesyonel birşey aramıyoruz ama ne anllatığını anlayacak kadar çevirsin yeter bizim için google çeviri kadar kötü olmayacak tabiki biraz zor bir kitap altdüzey çevirmenler olmaz tabiki ama çok profesyonelinede gerek yok

• Genelde sayfası 10 liradan çevriliyor. Hadi 5TL'den buldunuz diyelim, yarı fiyatına. Kafadan 1000TL'yi gözden çıkartmanız gerekiyor bu 200 sayfalık bölüm için ki, herkes de yapmaz bu işi bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 3 Nisan 2012; 15:19:25 >
  • En düşük çeviri ücreti -mütercimler için- sayfa başı 5 TL dir. Kolay gelsin.
  • Kitap çevirmek zahmetli bir iştir nerden baksan en az 1 ay alır ortalama uzunlukta bir kitabı çevirmek. 300-500 liraya çevirtmeyi düşünüyorsanız muhtemelen google translate'den biraz hallice bir çeviri elde edersiniz. Bütçeyi belirtirseniz belki yardımcı olabilirim.
  • Sayfa başı değil kelime/karakter sayısına göre fiyat verilir.
  • Kitap ismini soylememenin sebebi nedir? Kitabi soyle hele. Eger hosuma giderse ceviririm bos zamanlarimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Kitap ismini soylememenin sebebi nedir? Kitabi soyle hele. Eger hosuma giderse ceviririm bos zamanlarimda.

k.bakmayın şuanlık öyle karar aldık kitap öyle boş birşey değil çok önemli bizim için
  • pm at konuşalım
  • kimsede sormamış arkadaş kitap teknik terim içerir mi? Tam olarak ne üzerinedir?
  • pm atabilir misin adını
  • Böyle çevirmen mi aranır?
    Kitabın konusu ne, hedef kitlesi kim olacak, teknik terimler ağırlıklı mı, kaç sayfa (ki sayfaya göre değil karakter sayısına göre fiyat verilir)?
    Sen gelmişsin, "Bir kitap var, çok önemli".
    Çok da ucuz bir fiyat bekleme. 1000 karakteri en ucuz 10TL'den bulursun. Daha aşağısı zaten işi bilmiyordur. Bunun da bir meslek olduğunu unutmayın. Sucuya gidip elektrik arızası tamir ettirmezsiniz herhalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.