Şimdi Ara

Kitap Çevirisi Yapabilecekler(İş konuşcaz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metinardicli

kimsede sormamış arkadaş kitap teknik terim içerir mi? Tam olarak ne üzerinedir?

quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Böyle çevirmen mi aranır?
    Kitabın konusu ne, hedef kitlesi kim olacak, teknik terimler ağırlıklı mı, kaç sayfa (ki sayfaya göre değil karakter sayısına göre fiyat verilir)?
    Sen gelmişsin, "Bir kitap var, çok önemli".
    Çok da ucuz bir fiyat bekleme. 1000 karakteri en ucuz 10TL'den bulursun. Daha aşağısı zaten işi bilmiyordur. Bunun da bir meslek olduğunu unutmayın. Sucuya gidip elektrik arızası tamir ettirmezsiniz herhalde.

çok fazla teknik terim içeriyor kitap eğitici bir kitap

@emrevo

hocam neden olmasın bir üniversite öğrencisi buldum çok çok uygun fiyata yapabilcek onunda amacı kendini geliştirmek sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: DanteRebellion

pm at konuşalım

avatarindaki bayrak iliklarin bayragi degilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue.bey

quote:

kimsede sormamış arkadaş kitap teknik terim içerir mi? Tam olarak ne üzerinedir?

quote:

Kitabın konusu ne, hedef kitlesi kim olacak, teknik terimler ağırlıklı mı, kaç sayfa (ki sayfaya göre değil karakter sayısına göre fiyat verilir)?
    Çok da ucuz bir fiyat bekleme. 1000 karakteri en ucuz 10TL'den bulursun. Daha aşağısı zaten işi bilmiyordur. Bunun da bir meslek olduğunu unutmayın. Sucuya gidip elektrik arızası tamir ettirmezsiniz herhalde.

@emrevo

hocam neden olmasın bir üniversite öğrencisi buldum çok çok uygun fiyata yapabilcek onunda amacı kendini geliştirmek sonuçta

Heba olur kitap diyim şimdiden. iyi akşamlar

• Sanırım bir programlama kitabını çevirtmek istiyorsun. Mesela Objective C ile alakalı birşey. Tamamen salladım.
  • İngilizce olan bir Roma hukuku kitabından 10 sayfa çevirilmesi gerekiyor. Yardım edebilecek veya ücret karşılığı çevirebilecek olan varmı. ÇOOK acil.
  • İngilizce bilmesi o kitabı dogru cevirebilecegi anlamına gelmez.Kitabın konusu hakkında bilgi sahibi olması lazım örnek verirsek: Bilgisayar programlarıyla ilgili bir kitabı ceviriyorsan programdaki terimlerin anlamlarını kendisi iyi bilmeli ki ; bilmeyen birisi o konuyu okuyunca anlaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue.bey

quote:

quote:

@emrevo

Ne oldu, yaptırdın mı? Kaça yaptırdın? Kim çevirdi? İsim sormuyorum, vasfı ne?

• Derren Brown'un kitabıdır,başka ne olacak.
  • konuyu hortlatıyor muyum bilmiyorum ama bize kaynak olarak kullandığımız kitaplardan bazı bölümleri çevirebilecek

ana dilini iyi kullanan yani çeviri yaparken sığ bir çeviriden sakınan

İngilizce bölümlerde okuyan yada mezun olmuş ekstra işler arayan

arkadaşlarımız gencyazilimekibi@gmail.com a mail atabilirler...oradan geri dönüş sağlanacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.