Şimdi Ara

KİTAP ALDIRTMIYORLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 16 yaşındayım. Lise 3 e geçtim. 2 sene sonra YGS-LYS sınavına gireceğim inşallah. Ve bu sınava çok iyi hazırlanmak istiyorum. Allah nasip ederse mühendis olmak istiyorum. Bu sınavlara hazırlanmak için çok çalışıyorum. Çalıştığım kitaplar: 10.sınıf matematik,fizik ve kimya nın güvender yayınları konu anlatımına çalışıyorum. İngilizce için kursa yazıldım. Ve biraz okuma yavaşlığım vardı. Bunun için sherlock holmes in 5'li kitap setini aldım. Fakat bunların YGS-LYS için yeterli olmayacağını biliyorum. Hedefim yüksek olduğu için YGS-LYS konu anlatımı kitapları satın almaya karar verdim. Almak istediğimi anneme ssöylediğimde '' orada o kadar kitapların var onları bitir sonra alırız '' yanıtını aldım.Aynı yanıtı babamda verdi. Ama benim burada sınavlar için az bir sürem kaldı ve bu şimdiki çalıştığım kitapları bitirmem çok uzun sürer ve sadece 10. sınıf için yararlı olur ama 11' e geçtim.50 TL gibi birikmiş bir param var.Okul açılana kadar 1-2 kitap alırım diğer kitaplarıda okul zamanı harçlıklarımla alabilirim. Arkadaşlar sizce gidip gizliden kitapları alayımmı yoksa annemin dediğini yapıp daha sonra mı alayım ? Lütfen yardım edin...

• Nette çoğu kaynak .pdf formatında mevcut dostum indir çalış, mesela ygs karekök soru bankası pdf indir yaz çıkar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak istediğim kitaplar yok :'(
  • dostum okulda arkadaşlarına üst sınıflara felan sor. ben daha bu sene (10.sınıf) ygs ye giren 12 lerden beleş kitap aldım bir sürü. Okul kütüphanesine felan bak. 2.el kitap satan yerlere bak.Ayrıca hangi okuldasın ? ( anadolu, fen ?)
  • İstanbuldaysan akmara bak

• çalışmak için erken zaten, belki maddi bi sıkıntı vardır bence bekle biraz
  • Offff ya. Ben kitap istedim diye gitmişler kitapçıya 2. el olan 9. sınıfın kimyasını. biyolojisini ,fiziğini ,matematiğini getirmişler :((. Hepsininde basım yılı 2009 :'(. Hep böyle yapıyorlar. Ben birşey söylemeden gidip saçma iş yapıyolar. Sonrada babam ben kitapları beğenmedim diye sana kitap falan yok eşek herif diye azarladı. Ne yapsam ne etsem arkadaşlar varmı bu işin bir çözümü :( ? ( Soran arkadaşlar için izmirde anadolu lisesine gidiyorum.) ( Allaha çok şükür öyle bir para sıkıntımız yok arkadaşlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99CF0AABE -- 26 Temmuz 2015; 23:44:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı çocuklar okumaz ailesi zorlar.bu kardeşimde ders kitabı istiyo ailesi tınlamıyo.baba var baba var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.