Şimdi Ara

***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu dp-600 modelini almaya karar verdim. aranızda kullananlar var mı? yada ürün hakkında bilgisi olan?

yardımcı olabilirseniz sevinirim...

tşk..
  • Arkadaşım selam
    Ben de bu konuyu baştan sona okudum ve dp-600 ün yeni çıktığını gördüm. Cihaz şimdiye kadar gördüğüm duyduğum cihazlar arasında en iyisi gibi görünüyor. Fakat cihazı alıp kullanan olduğunu pek sanmam çünkü yeni çıkmış.

Ama fikir vermesi açısından bağlantı çeşitliliği sınırsız:

a Wireless Antennas
    b Composite Video Output
    c Coaxial Audio Output
    d Analog Surround Audio
    e On/Off Button f Back Panel USB 2 Connector
    g Ethernet 10/100
    h HDMI Output
    i S-Video Output
    j Component Video Output k Optical Audio Output
    l Analog Stereo Output
    m SCART Output
    n Reset Player
    o Back to Default Settings p Front Panel USB 2 Connector
    q AC Power

Görüldüğü üzere cihazın en can alıcı noktası hdmi çıkışa sahip olması ve 1920*1080 çözünürlüğü desteklemesi. Bu muhteşem çünkü ileriye olan uyumlulukta süper.

Desteklediği formatlar:

DVD, Windows Media 9, Windows Media 9 HD, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, DivX 3.11, DivX 4, DivX 5, DivX HD, Nero Digital, XviD

Xvid ile ilgili bir sorun yok gibi görünüyor.

Desteklediği medialar:

DVD, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, CD, VCD, SVCD, MP3-CD, USB2 Storage Device

Yani elinizde usb storage var takıyosunuz alete işlem tamam bu da süper.

Yalnız anlamadığım bir konu var alette 2 tane wireless anten var neden acaba?

Bir de şu cd dvd yi okumuyor takılıyor denen meseleyi anlamıyorum, cihaz direkt olarak pc yi görebildiğine göre neden cd/dvd yakıp oradan izleyeyim ki?

Tek dezavantaj görüyorum o da fiyatı, ideefixe deki fiyatı 760 ytl.http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=HHM66UL9E2FN0CRL0SW1

Görüşleri bekliyorum arkadaşlar bu para verilip bu cihaz alınır mı?

Bir de yazmayı unuttum, cihazın görüntüsü çok şık...
    quote:

Orjinalden alıntı: debriyaj

arkadaşlar bu dp-600 modelini almaya karar verdim. aranızda kullananlar var mı? yada ürün hakkında bilgisi olan?

tşk..

• quote:

arkadaşlar bu dp-600 modelini almaya karar verdim. aranızda kullananlar var mı? yada ürün hakkında bilgisi olan?

tşk..

beyler bu dp-600 modelini kullanan varmı sanırım bende bundan alcam... bi yorumları alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

quote:

tşk..

beyler bu dp-600 modelini kullanan varmı sanırım bende bundan alcam... bi yorumları alalım

neden anlamıyorum ama bu marka Türkiyede bir türlü tutmadı...

ben şuan voxline kullanıyorum ama pekte memnun diilim çok bir artısı yok asıl olay ethernette bitiyo bence bi alıp güzelce denesen süper olur bizde faydalanalım...

• arkadaslar bu dp-600 tr'deki online saticilarin hicbirinde yok. (teknosa, hipernex, hepsiburada, ideefixe ..)
    alalim dedik alamiyoruz :)
    tavsiyesi olan var mi yoksa hepimiz beklemede miyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyandede

arkadaslar bu dp-600 tr'deki online saticilarin hicbirinde yok. (teknosa, hipernex, hepsiburada, ideefixe ..)
    alalim dedik alamiyoruz :)
    tavsiyesi olan var mi yoksa hepimiz beklemede miyiz ?

Ben ithalatçıyı aradım olmadığını söyledi, gelmesi hakkında belli bir bilgi de vermedi. Ben de idareten 1500 modelini aldım, dp-600 gelince bunu satıp alıcam. 1500 güzel bir cihaz ama biraz daha firmware update inr ihtiyacı var gibi. Web radyosu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Pc link güzel bir biçimde çalışıyor problem yok. Ama bazı formatlarda seçicilik yapıyor (özellikle eski filmlerde) ve kilitleniyor fişten çekip takmak geekiyor (en gıcık tarafı). Altyazı problemi yok. Görüntü ve ses kalitesi iyi. Kumandası ve görünüşü güzel.

• Arkadaşlar DP-558 var ve altyazıda problemler var. Firmware 1.1.7 yüklü. I harfi ş harfi düzgün görünmüyor çözümü bilen var mı?
  • Arkadaşlar;
    biraz konu dışı ama;
    Ses olarak optik çıkışlı.
    Görüntü olarak Progressive Scan destekleyen
    DVI veya en olmadı VGA out
    MKV veya OGG codecleri ve tam xvid desteği olan
    720x576 üzeri HD videoları gösterebilecek

divx player varmı Türkiye'de?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17567&productid=evvesteldvd6100

ne dersiniz?

• Kiss DP-600 modelini alan varmı acaba veya nereeden bulabiliriz bu ürünü
  • en iyi modeli bence KISS 1500 olanı. tabi bulmak zor.
  •  ***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :)

Kiss DP-1000 DVD/Divx Player $55,50 + KDV = 81,73 YTL

http://www.akakce.com/dvd-oynatici/en-ucuz-kiss-dp-1000-fiyati,008671.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kender -- 20 Eylül 2007; 15:39:36 >
  • Elimde dp1500 var temiz isteyen olursa satabilirim.
    petersolberg@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TuR].S@liM -- 17 Haziran 2008; 17:08:47 >
  • Kiss DP-1000 DVD Player"ÜCRETSİZ KARGO"

http://www.estore.com.tr/Estore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK08782%2843000000%29

world karta 73 ytl...
  • Çok hoş duruyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

ya bidakka
    bu aletin içinde bildiğimiz ide dvdrom var yahu hatta adamlar sökmüş bilgisayara takmış dvdromu???
     ***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :)

bu nasıl iş ya?

tum dvd playerlarda boyle mi gercekten?
  • sadece Kiss de bu şekilde... bence en iyisi de bu.. ileride arıza fln yaparsa hertürlü cd yi rahatca okuyabilen ve piyasadaki en hesaplı ürün olan LG nin yüksek Chace li DVD sürücüsünü takıp keyife devam edilir.. acaba bu cihazdaki donma takılma fln DVD sürücü ön belleğinin küçük olmasından mı..
    bunların birde HDD li modelleri var.
    1504 (40GB) , 1506 (60GB) yan tarafa 3,5 luk HDD takıp çatır çatır kullanılabiliyorsa allahh derim hemen gider 1 tane alırım.. (bu cihazı açan böyle bişey mümkün mü deneyebilir mi)
    Ahuhajhaj..
  • harbi biri açıp içine baksa, hatta fotoğraflayıp buraya koysa ne güzel olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

alt yazılar nası mekanik ses rahtsız edici mi her filmi açıyormu sorun yaşadıkların oldu mu?

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

Vestel ile ilgili sorunum yok genel olarak. daha detaylı test derken merak ettigin seyleri sorarsan yanıtlamaya calısırım.

Alt yazılarda sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

harbi biri açıp içine baksa, hatta fotoğraflayıp buraya koysa ne güzel olacak...

http://wiki.ohjelmoija.fi/index.php/KiSS_DP-1500s
    http://hijacker.rpc1.org/kiss/
    bu da anasayfasıhttp://www.kiss-technology.com/?p=dp1500
    bu da sanırım yeni çıkan modeli KISS 1600 HDhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157064&productid=evkiss1600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 26 Temmuz 2008; 10:35:19 >

• arkadaşlar ben KISS DP1500 almayı düşünüyorum
    alet Sigma Designs EM8550 chipset kullanıyormuş...
    nasıl ses ve video kalitesinden memnun musunuz??? diğer mp3playerlere göre nasıl?
    equalizer veya sese renk katan ayarları var mı ???

özellikle internet radiosu ve bilgisayardaki mp3leri HI FI de dinlemek için alacağım...
    kaliteli ses çıkışı veriyor mu
    internet radiosu bağlantıda kopmalar yapıyor mu
    url adresini elle girip çalmamıza izin veriyor mu
    bilgisayardan örneğin mp3 klasorunu açıp hifiden dinlemeyi sorunsuz ve kaliteli ses ile çalabiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 26 Temmuz 2008; 11:00:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.