Şimdi Ara

***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
10.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum kaharia nın yukarıda verdiği linklerin birinde toshiba driverı söküp bilgisayarda firmwareını yenilemişler ve yanlış okumadıysam çok daha iyi bir hale gelmiş haberin olsun bir incele istersen...

birde merak ettiğim birşey var acaba içindeki toshiba yı çıkarım normal bir dvd rom takamazmıyız??

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

siz sormadan ben bir seyler yazayım.

dıs gorunus ve saglamlılık konusunda soylenildigi kadar oldugunu gordum. malzeme olarak guven veriyor. ancak kullanımda sorunlar yasadım.

karısık icerikli cd ve dvd leri canı istedigi zaman okuyor istemedigi zaman okumuyor. cogu zaman okumuyor ve kilitleniyor. ancak fisini cekip takarak kilitlenmesini giderebiliyorsunuz.

bir cd yazmıstım icinde ogg mp3 wma dosyaları vardı sadece denemek icin yazdım. ilk taktıgımda cd yi gormedi ve kilitlendi. (bir de boyle bir durum var cd yi okumaya calısıyor ama okumuyor ve kilitleniyor) fisini cektim yine taktım bu sefer gordu ve sorunsuz calmaya basladı. aynı sey degisik cd ve DVD lerde oldu. canı istedigi zaman icerigi gorup calıyor istemedigi zaman calmıyor. bu arada calıstıgı zaman oldukca basarılı.

bu arada bu bahsettigim sorun sadece karısık icerikli cd ler ve dvd lerde var.
    karısık icerikli cd lerden ornek vermem gerekirse (benim denedigim):
    1. icinde resim mp3 wma resim klasorler vs olan bir DVD-R
    2. Dergi CD leri (icinde divx mp3 falan olanlar)
    3. Farklı interaktif cd ler.
    4. Karısık icerikli CD-R , CD-RW DVD-RW , DVD+R turunde medyalar.

Ancak DVD VCD olan medyalarda kesinlikle sorun yok. takar takmaz calısıyor. Bir tane de DivX filmim vardı xvid ile kodlanmış onu da sorunsuz gosterdi. Altyazısız bir film oldugu icin o konuda bir sey yazamayacagım..

player cok tutarlı degil. yukarsa saydıgım cd dvd lere istedigi zaman okuyup icerigini gostermesi istemedigi zaman okuyamayıp kilitlenip kalması can sıkıcı...

degisik cd vd dvd leri denerken cd yi okuyamayıp icerigi ekrana getirememesi yuzunden surekli fisten cıkarıp bir daha taktım ve cok az kere sonuc alabildim...

bilmiyuorum ya kullandıgı toshiba marka drive da ya da firmware de sorunlar var..
    abartıldıgı kadar mukemmel degilmiş kısacası
    ayrıca firmware son versiyon olan 2.9.3 yuklenmiş sekilde geldi. ben de eski firmware den dir falan deyip biraz umutlanmıştım ama zaten son versiyonmuş.

sonuc olarak dedigim tipte icerikli medyalarda kilitlenme donma cok cok fazla. o kadar cok ki, kullanamıyorsunuz her seferinde %90 sonuc vermeyecegini bile bile fis cıkar tak berbat bir sey..

bu arada eger cd-dvd yi gorurse mp3 wma video calmaya baslarsanız o noktadan sonra donma sadece 1-2 kere oldu.

asıl kilitlenme cd -dvd yi ilk taktıgınız anda oluyor. o zaman kilitlenme olursa oluyor.

simdilik bu kadar. sorusu olan sorabilir.

• bunları yabancı forumlarda okumuştum.
    Sorunlu bir ürün arkadaşlar.
    Hele birde Toshiba varsa daha da sorunlu oluyorlar.

A4 gibi ufak tefek olmasını da ben sevmedim. Onkyo Reciever'ın üstünde kelebek gibi durur.
    Evet ben avrupadan daha ucuz olduğu için Amerikadan film getiriyorum. 6 günde gelir Amazondan
    Region 1 olan birsürü filmim var ve region benim için sorun.
    Üzüldüm iyi bir fikirdi wireless ve Pc ile bağlantı kurması ama çok sorun yaşatıyor

Birde aman aklınızda olsun Elektriğe bağlı iken kablo takmayın, aleti yerinden kaldırmayın bir iki danimarkalı arkadaşın elinde kalmış. Tamirlik olmuş

Bende bir sürü faydalı link gönderdimdi yukarıda

http://hijacker.rpc1.org/kiss/

burda bayağı içini açmışlar aletin hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 16 Şubat 2006 21:30:33 >

• dvd vcd gosterimi sırasında hiç takılmıyor . dunden beri deniyorum. sadece bazı karısık cd lerde ve dvd lerde ilk taktıgınızda takılıyor. cd ya da dvd karısık degilse sorun olmuyor. galiba firmware sorunu degil. surucu sorunu.
  • Dostum sende araştırmışsın bilirsin zaten ama ben genede söylemek istedim region olayını çok basit bir şekilde halledebilirsin....
     ***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :)

ayrıca merak ettiğim birşey var amerikadan getirttiğin dvdlerde türkçe alt yazı varmı?????
    quote:

Orjinalden alıntı: xo

bunları yabancı forumlarda okumuştum.
    Sorunlu bir ürün arkadaşlar.
    Hele birde Toshiba varsa daha da sorunlu oluyorlar.

A4 gibi ufak tefek olmasını da ben sevmedim. Onkyo Reciever'ın üstünde kelebek gibi durur.
    Evet ben avrupadan daha ucuz olduğu için Amerikadan film getiriyorum. 6 günde gelir Amazondan
    Region 1 olan birsürü filmim var ve region benim için sorun.
    Üzüldüm iyi bir fikirdi wireless ve Pc ile bağlantı kurması ama çok sorun yaşatıyor

Birde aman aklınızda olsun Elektriğe bağlı iken kablo takmayın, aleti yerinden kaldırmayın bir iki danimarkalı arkadaşın elinde kalmış. Tamirlik olmuş

Bende bir sürü faydalı link gönderdimdi yukarıda

http://hijacker.rpc1.org/kiss/

burda bayağı içini açmışlar aletin hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 18 Şubat 2006 11:21:28 >

• Region 1 dvd lerde türkçe altyazı yok malesef
    Ama LOST dizisinin mesela Türkçe altyazısı Region 2 de de yok.
    Region 2 Alman amazon.com da 55 Euro iken
    Region 1 amerikan amazonda 50 Dolar.
    Gelme süreleri aynı
    Dizinin orijinal telecinesi de NTSC, fiat da daha ucuz olunca tabii tercihim American Region 1 oluyor.
    Bazı DVD ler avrupada region 2 olarak daha geç çıkıyor.
  • dostum bu bahsettiğin çok istisnai bir durum türkçe altyazı istiyorsan eğer herneyse zaten yukarıdan region free nasıl yapılır yazıyor... Demek istediğim bu bir dezavantaj değil...
  • ben hepsiburada.com ile konustum. iade etmeye calısacagım. yapacak baska bir sey kalmadı cunku.
    sonuc olarak KISS DP-1000 tavsiye edemiyorum...
  • umarim iade konusunda sorun olmaz...

quote:

ben hepsiburada.com ile konustum. iade etmeye calısacagım. yapacak baska bir sey kalmadı cunku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

umarim iade konusunda sorun olmaz...

quote:

ben hepsiburada.com ile konustum. iade etmeye calısacagım. yapacak baska bir sey kalmadı cunku.

umarım. tesekkurler. sonucu yazarım..
    bu arada vestel 5600 yeni cıkan bir urun... forumda topic i var

en cok dikkatimi ceken ozelligi KISS gibi OGG VORBIS calabiliyorrr
    bu da teknik olarak iyioldugunun bir gostergesi olabilir..

Resimlerinden gordugum kadarı ile malzeme olarak kaliteli... Kumandası falan cok iyi...

Fiyat da KISS den ucuz 120 ytl 8 taksit...

bence alınabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 19 Şubat 2006 20:39:04 >

• teşekkürler dostum tavsiyen için benden yakın zamanda almayı düşünüyorum bi incelicem gerçi vesteller için çok kötü şeyler söylüyorlar ama...

karaını bana pm atarsan sevinirim

quote:

quote:

quote:

Resimlerinden gordugum kadarı ile malzeme olarak kaliteli... Kumandası falan cok iyi...

bence alınabilir...

• quote:

teşekkürler dostum tavsiyen için benden yakın zamanda almayı düşünüyorum bi incelicem gerçi vesteller için çok kötü şeyler söylüyorlar ama...

karaını bana pm atarsan sevinirim

quote:

quote:

quote:

bence alınabilir...

E ne oldu şimdi kiss tukaka mı oldu CoxeD ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 20 Şubat 2006 1:15:31 >

• Acıkcası ben de VESTEL e cok meraklı degilim. Cunku daha once TV ve birkac ürün daha almıstım ve hep bozuldu.. Vestel i kendi adıma cabuk bozulan bir marka olarak goruyorum...

Ama 99 ya da 100 milyona ne oldugu belli olmayan bir marka almaktansa 120 ye vestel almak cok daha mantıklı.. Su an eskisi kadar kötü üretilmedigi konusunda bazı soylentiler var...
    Sonucta 120 milyonluk vestelin en kalitesiz hali bile 100 milyonluk cin malından cok daha kalitelidir..

Zaten netten de araştıracak olursanız marka kalmadı artık arkadaslar. Hepsini tükettik...

LG alalım diyordum. Onlarda da sorun varmıs.. Altyazılarda özellikle... Philips 3010 larda ise ses ayar tusu bile yokmus...

KISS out, LG Out, Philips Out...

Geriye sadece Vestel kalıyor galiba...

• Arkadaşlar. Üzülerek söylüyorum bende DP-1500 de ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum.
    Normal VCD ve DVD de hiç sorun yok, kalite gerçekten güzel.
    Ama konu Xvid ise, filmlerin yarısında sorun yaşadım. Donmalar, atlamalar. Görüntü bozulmaları.
    Vestel'e niyetlenen arkadaşlar. Şunu anladım ki konu Divx ise şu an en sorunsuz ürün gerçekten Vestel.
    Kiss de sorun yaşadığım her filmi tıkır tıkır oynatıyor.
    Kiss ile ilgili ümidim ise en kısa zamanda firmware upgrade i ile bu sorunları çözmeleri.
    Sorun yaşadığım filmlerin özelliklerini Kiss e bildiriyorum. Umarım çözüm sunarlar.
  • Şimdiye kadar LG (8761em) ile hiçbir sorun yaşamadım. İlk başta region kilidi vardı ama onu da uzaktan kumanda ile kolayca hallettim.
    160 milyona carfurdan aldım. Voxline bulamadım zaten. Ama üzülmeyin onu da alıcam piyasa bir çıksın. Bu ikisini bir karşılaştırıcam.
    Xvid mixvid. Altyazı hiçbir problemi yok Borra kardeşim. Hakikaten gayet düzgün çalışıyor. Sadece bir update ediyorsun orjinal sitesinden o kadar.
    Birde garibimin s-video çıkışı yok.
    ikincisi benim reciver'ın uzaktan kumandasıyla uyuşmadı. Ama neyseki şık bir uzaktan kumandası var.
    Gayey güzel bir menüsü var. aletin ekranı da las vegas gibi parıldamıyor saçma sapan. Gayet sade ve şık bence
    Ben tavsiye ederim. Ama 100 liraya voxline var birde 199 liraya (bizim orada) Samsung HD850 var HDMI çıkışlı
    Şimdi şu LG yi veya gelirse voxline ı aileme dağıtıp. Samsung HD850 yi kurcalıyacağım.
    Işıklı mışıklı ve de türkçe altyazı problemli filan diyolar ama HDMİ dan bağladın mı HD formatlarına hatta 1080İ ye upsampling yapabiliyor.
    Neyse Ben LG ye geçer not verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 20 Şubat 2006 12:07:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Borra

Arkadaşlar. Üzülerek söylüyorum bende DP-1500 de ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum.
    Normal VCD ve DVD de hiç sorun yok, kalite gerçekten güzel.
    Ama konu Xvid ise, filmlerin yarısında sorun yaşadım. Donmalar, atlamalar. Görüntü bozulmaları.
    Vestel'e niyetlenen arkadaşlar. Şunu anladım ki konu Divx ise şu an en sorunsuz ürün gerçekten Vestel.
    Kiss de sorun yaşadığım her filmi tıkır tıkır oynatıyor.
    Kiss ile ilgili ümidim ise en kısa zamanda firmware upgrade i ile bu sorunları çözmeleri.
    Sorun yaşadığım filmlerin özelliklerini Kiss e bildiriyorum. Umarım çözüm sunarlar.

Eger 8 günü gecirmediysen iade edebilirsin. Kullanmak zorunda degilsin..
  • Arkadaslar hepsiburadaya kiss i sorunsuz sekilde iade edip vestel 5600 ü aldım. İlk aldıgım arızalı cıktı. (alıstım artık) Sonra gittim yenisi le degistirdim.

Bir tane xvid turk filmi bir tane de dvd film denedim. gayet guzel calıstırdı.. bastan sona takılmadan izledim.. Altyazıları divx icin deneyemedim. Filmim yok cunku.

Sadece verbatim marka dvd-r lere kaydettigim ve kiss varken sorun yasamadıgım dvd filmlerimi okumadı. Ben de bir sey anlamadım ama DVD-/+RW dvd filmlerimi bile sorunsuz okudu. Verbatim e karsı bir alerjisi var sanırım. Cunku DMS Inca gibi daha dusuk kaliteli cd-dvd lerde en ufak sorun olmadı. Onun dısında mp3 resim vs her seyi cok guzel okuyor.

Bir de dikkatimi ceken calısma anında icerden gelen seslerin yani cd donerken motor sesi ,elektronik aksam gurultusu vs tv hoparlorlerinden kısmen de olsa duyuluyor. Ama film izlerken mp3 dinlerken farketmiyorsunuz. Kiss de boyle bir sey yoktu. İç aksam seslerini mükemmel bir sekilde filtre ediyordu.

Ürün genel olarak yuksek kaliteli harika bir ürün izlenimi uyandırmasa da %90 sorunsuz bir izlenim uyandırdı. Ekran koruyucu modunda iken bile donup kalan ve yanıt vermeyen KISS den sonra biraz rahat ettim :) Boyutları da KISS kadar olmasa da az ve şık standart DVD player olculerinden bir hayli kucuk bir cihaz.. Tavsiye edebilirim. Fiyatı da iyi cunku. 120 YTL 8 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 24 Şubat 2006 4:37:45 >

• dostm öncelikle hayırlı olsun biraz daha detaylı testler yapıp foruma koyarsan çok sevinirim ben parayı hazırldım ama hala karar veremedim vesteli alayım mı???
    quote:

Arkadaslar hepsiburadaya kiss i sorunsuz sekilde iade edip vestel 5600 ü aldım. İlk aldıgım arızalı cıktı. (alıstım artık) Sonra gittim yenisi le degistirdim.

Bir tane xvid turk filmi bir tane de dvd film denedim. gayet guzel calıstırdı.. bastan sona takılmadan izledim.. Altyazıları divx icin deneyemedim. Filmim yok cunku.

Sadece verbatim marka dvd-r lere kaydettigim ve kiss varken sorun yasamadıgım dvd filmlerimi okumadı. Ben de bir sey anlamadım ama DVD-/+RW dvd filmlerimi bile sorunsuz okudu. Verbatim e karsı bir alerjisi var sanırım. Cunku DMS Inca gibi daha dusuk kaliteli cd-dvd lerde en ufak sorun olmadı. Onun dısında mp3 resim vs her seyi cok guzel okuyor.

Bir de dikkatimi ceken calısma anında icerden gelen seslerin yani cd donerken motor sesi ,elektronik aksam gurultusu vs tv hoparlorlerinden kısmen de olsa duyuluyor. Ama film izlerken mp3 dinlerken farketmiyorsunuz. Kiss de boyle bir sey yoktu. İç aksam seslerini mükemmel bir sekilde filtre ediyordu.

Ürün genel olarak yuksek kaliteli harika bir ürün izlenimi uyandırmasa da %90 sorunsuz bir izlenim uyandırdı. Ekran koruyucu modunda iken bile donup kalan ve yanıt vermeyen KISS den sonra biraz rahat ettim :) Boyutları da KISS kadar olmasa da az ve şık standart DVD player olculerinden bir hayli kucuk bir cihaz.. Tavsiye edebilirim. Fiyatı da iyi cunku. 120 YTL 8 taksit.

• Vestel ile ilgili sorunum yok genel olarak. daha detaylı test derken merak ettigin seyleri sorarsan yanıtlamaya calısırım.
  • alt yazılar nası mekanik ses rahtsız edici mi her filmi açıyormu sorun yaşadıkların oldu mu?

quote:

Vestel ile ilgili sorunum yok genel olarak. daha detaylı test derken merak ettigin seyleri sorarsan yanıtlamaya calısırım.
  • Kiss Rulezz...
    Ben yine de Kiss diyorum Chip dergisinde dünyanın en iyi Divx playerı ödülünü almıştı.
    kullanmayan bilemez tabi ama açıkcası ben kalitesinden dış görünümünden pek memnun kalmadım. plastik çok basit duruyo.. onun dışında özellikleri benim için yeter ve artar bile.
    ha 1500ü alınca bir de Hdd takarım ona ohh miss gibi olur diyodum.. ama wireless den aktarımda sorun olmuyorsa ona da gerek kalmadı.. Ha bu arada Fireware upgrate inde (bunu otomatik kendisi internete bağlanarak da yapaniliyor) %95 başarılı oluyor.. yani çevremdeki birçok kişiye update et düzelir dedim sony,pioneer gibi cihazların bios u gitti bunda öyle bir sorunla da hemen hemen hiç karşılaşmadım.
    Banane benn yine de Kiss alıcamm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 28 Şubat 2006; 2:07:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.