Şimdi Ara

***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
10.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosa'da bunların hd recorder olanını gördüm.
  • saol coxed baktım sımdı hepsiburada da vardi.
    şimdi biz ya ethernet ya wireless ı kullanıyoruz dimi..
    ethernetle baglayınca alet benim pc dekileri görüyo..
    ama sırf meraktan soruyorum nasıl gözukuo? yani benim pc de gordugum gibi dosya dosya mi / yoksa ne var ne yok karmakarışık mı..

aletin kalitesinden şüphe etmiorum; sırf bu özelliği icin ethernetli olanı almayı dusunuorum ama pc deki gibi goremiosak pek hayrı olmaz bunun bana, voxline alayım daha hesaplı..
    birde voxline dan ne farkı var sence kalite ve ethernet dışında.?
  • bence hd olan çok pahallı vede dolayısı ile gereksiz

etherneti ve wireless olan ve olmayan olmak üzere 2 alternatif var

eğer etherneti veya wireless kullanacaksan 1500 ü

yok ben cd dvd takarım diyorsan 1000 i alacaksın

sana ürünle bi cd veriyorlar bunu pcne yüklicen kissin bu programı ile hd olan filmleri mp3 bu programla seçeceksin sonra bu program dvd ile senkronize olacak ve sen dvd seçtiğin dosyalardan herhangi birini açınca lan kablon veya wireless bağlantınla bunlar dvd playera yollacak ve cd siz dvd filmini izliceksin

bence bu ürün voxlinedan çok çok daha kaliteli yakalaşık olarak 70 80 ytl fark var arada fakat ben kissi tercih ederdim.. çünkü donanımsal olarak çok daha gelişmiş...

desteklediği codecler ve kullandığı teknoloji ve malzeme kalitesi olarak konuşuyorum

tek birşey söylicem imkanın varsa kumandalarını bir karşılaştır çok basit bi ayrıntı ama burdan bile işçilik ve kalite adına bir fikir sahibi olursun

bu aynı show marka tv ile sony marka tv gibi düşünebilirsin içinde kullanılanlar gerçekten faklılar :)

• Kiss'i kullanmadım ama görünüşünden ve hakkında yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla gerçekten kaliteli bir cihaz. Voxline'dan cok daha kaliteli ve dayanıklı gibi duruyor. Yalnız; bir DivX player olarak nasıldır yeterli bilgim yok. Herşeyden önce altyazı ve codec performansı çok önemli. İzleyemedikten sonra Voxline'dan kaliteli olmuş ne yazar?

Arkadaşlar, almadan önce mutlaka her şeyini araştırın. Güzel bir alete benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 8 Şubat 2006 23:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Kiss'i kullanmadım ama görünüşünden ve hakkında yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla gerçekten kaliteli bir cihaz. Voxline'dan cok daha kaliteli ve dayanıklı gibi duruyor. Yalnız; bir DivX player olarak nasıldır yeterli bilgim yok. Herşeyden önce altyazı ve codec performansı çok önemli. İzleyemedikten sonra Voxline'dan kaliteli olmuş ne yazar?

Arkadaşlar, almadan önce mutlaka her şeyini araştırın. Güzel bir alete benziyor.

kesinlikle haklısın

ben netten birsürü review okudum hiçbirinde negatif bir yan bulamadım kesinlikle codec konusunda süper adamlar yıllardır bu işi yapıyor vede en önemlisi birtek bu işi yapıyor

çok güncel firmware upgradeleri var

• ya tamamen cehaletten soruyorum :) benim ethernet cıkısını adsl modem kullanıo,alete nası baglıcam ?
    bir de basta istediklerini seciosun alet goruyo dedin? Bunun bi sınırı falan varmı bende 200gb falan var,bir dvd nın kapasitesi kadar secebiliosun gibi bısey yoktur heralde ?

• estağfurullah hocam

lan kablosunu adslin 4 portlu ise ona yoksa extra bir ethernet daha alırsın 4-5 dolar ona ikiside olmazsa bir switch alırsın 8 li 30 dolar modemi switche switchi bilgiye ve kisse çözüm çok

sınırın olduğunu zanettmiyorum sen onları bir yere upload etmiyorsun sadece adreslerini belirliyorsun programda bunu kissin anlayacağı şekilde alete iletiyor

• ARKADAŞLAR SELAM.BEN DE "KHARİA" YA KATILIYORUM. altyazı ve codec performansı çok önemli. İzleyemedikten sonra Voxline'dan kaliteli olmuş ne yazar?
    bİR DE OLAYA BAŞAK YÖNDEN BAKACAM. dANİMARKA FİRMASI DENİLMİŞTİ SANIRIM.bEN BU ÜLKEYE GICIK KAPMAYA BAŞLADIM . mALUM ROJ TV VE SON OLARAK KARİKATÜR KRİZİ YARATAN ADAMLAR BUNLAR. BENCE BUNLARIN ÜRÜNÜNÜ BOYKOT ETMEK LAZIM!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: atınç

ARKADAŞLAR SELAM.BEN DE "KHARİA" YA KATILIYORUM. altyazı ve codec performansı çok önemli. İzleyemedikten sonra Voxline'dan kaliteli olmuş ne yazar?
    bİR DE OLAYA BAŞAK YÖNDEN BAKACAM. dANİMARKA FİRMASI DENİLMİŞTİ SANIRIM.bEN BU ÜLKEYE GICIK KAPMAYA BAŞLADIM . mALUM ROJ TV VE SON OLARAK KARİKATÜR KRİZİ YARATAN ADAMLAR BUNLAR. BENCE BUNLARIN ÜRÜNÜNÜ BOYKOT ETMEK LAZIM!!!

ilginç bir bakış açısı
  • Evet arkadaşlar alan yok mu hiç ??
    Ben hepsiburada.com dan sipariş vermiştim gecen cuma. (dp- 1000) yarın gelir herhalde.
  • dostum hayırlı olsun bende çok yakında dp-1500 sipariş edicem ama daha parayı denkleştiremedim

ama emin ol memlun kalacaksın

senden yorumları bekliyorum

bu arada qpel desteği yok bu ürünlerin kiss e mail attım gelen cevapa göre hiçbir dvd player bu formatı destekleyemez dediler...

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

Evet arkadaşlar alan yok mu hiç ??
    Ben hepsiburada.com dan sipariş vermiştim gecen cuma. (dp- 1000) yarın gelir herhalde.

• Ürün hakkındaki bir diğer dez avantaj ise kumandasındaki tuşların çok küçük olduğu söylenmiş

fakat piyasadaki bütün dvd playerlarda bu sorun var zaten

not: bu yorumlar nette bulduğum ürün incelemelerinden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

bu arada qpel desteği yok bu ürünlerin kiss e mail attım gelen cevapa göre hiçbir dvd player bu formatı destekleyemez dediler...

Fena atmışlar. MTK çipsetlilerin çoğu ve diğer bazı DivX playerlar destekliyor.

Kalite yönünden olabilir ama teknik özellik yönünden Voxline'dan pek de üstün değilmiş, Qpel oynatmadığına göre... Hatta Voxline'ın daha iyi yönleri bile olabilir. Çünkü Voxline'ın neredeyse tek eksiği Qpel.

Max kaç çözünürlük destekliyormuş acaba?
  • arkadaslar zaten elimde cok divx yok. genelde dvd ve vcd icin kullanacagım. sanırım sorun cıkarmaz.
    amaç kaliteli bir sey olsun. 1-2 ay calışıp sonra elimizde patlamasın..

konudan ayrı olarak:
    -------------------------

burda arkadaslar kendi aralarında divx paylaşımı falan yapsak ne guzel olur. sadece cd ve kargo ucreti ile birbirimize onlarca film gonderebiliriz aslında. hatta bir dvd nin icine bir hayli divx sıgacagını dusunursek bu sayı yuzlere dahi cıkabilir. bilmiyorum bu fikir onceden de gundeme gelmiş olailir ama uygulanıyor mu fikrim yok. :)

herkes elindeki filmlerin formatları ile birlikte listesini foruma yazsa, sonra ordan takas yontemiyle üçün beşin cok hesabını yapmayarak kargo ile film degis tokus etsek, takas edecek filmi olmayanlar da ek olarak cd - dvd masrafı ile film elde edebilse (isteyen abartmamak kosulu ile emek ucreti de alsın ona da lafım yok :) ) ne dersiniz hoş olmaz mı??

forum kurallarına uygun bir uslupta (!) bu tip bir uygulamaya gidilebilir. Örneğin listemizi hazırladıgımızda bu filmleri önermek(!) icin hazırlayabiliriz. . sonra pm den konusulur vs...

Aman modlar bu yazdıklarımı gormesin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 15 Şubat 2006 0:25:30 >

• http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=3270&Search=Search&
    http://hijacker.rpc1.org/kiss/
    http://www.gooddvdstuff.com/kissdvd/index.php
    http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9367&PageId=0

donmalar oluyormuş
    xvid ler oynamıyormuş
    double layer desteği yok imiş
    region 2 bölge kodu galiba kalkıyormuş
    uzaktan kumanda biraz ağır kalıyormuş
    wireless olan da bir arkadaş i.p değiştiriyim demiş demez olaymış

falan filan ama genelde problemler az
    merak ediyorum, alan arkadaşlar bir incelesin yorum yapsın

• Bugün DP-1500 aldım. Evde kurduğum projeksiyon ve ses sistemine bağladım. Kesinlikle sorunsuz ve kusursuz.
    Herşeyden önce Progressive Scan özelliği var. DVD seyrederken farkı anlıyorsunuz.
    Eternet ile sisteme bağlayıp PC den MP3 dinledim, Divx oynattım. Wireless kartta taktım ama sanırım mesafeden dolayı sonuç alamadım. Üzerinde uğraşıyorum.
    Öncelikle firmware ini mutlaka upgrade etmeniz gerekiyor.http://www.kiss-technology.com
    Türkçe altyazı desteği var. Tek sıkıntı altyazı ile filmin aynı isimde olma zorunluluğu.
    Küçük ve güzel bir tasarıma sahip. Önde yanan iki mavi led lambası biraz abartılmış, hafif göz alıyor.
    Ankara'da tanıdığım bir firmada 180$ a satılıyor. Bilgi almak isteyenler özelden mesaj atsınlar lütfen. Burada reklam olmasın.
    Tavsiye? Kesinlikle ediyorum...

• surfer,

Forumda DivX satışı veya paylaşımı yasak. Ama biz voxline kullanıcıları olarak kendi aramızda mailleşerek buluşmalar ayarlamaya çalışıyoruz. Bu buluşmalarda her türlü ğpaylaşım yapılabilir. Sanırım bu kurallar dışında olmaz. Eğer bu buluşmalara katılmak isteyen olursa bedevin@hotmail.com'a mail atsın.
  • Bu arada;

Qpel oynatmıyor.
    Xvidlerle arası pek iyi değilmiş.
    Büyük ihtimal Packed Bit Stream desteklemiyor. Donmalar oluyormuş çünkü.
    Altyazılar aynı isimde olmak zorunda.

Eee ne kaldı ki geriye? Wireless-Ethernet falan lazım değilse Voxline daha iyi bence.
  • borra ;

urunu aldıgına gore iddiaların dogrulunu test edebilirsin
    varsa xvid codecli bir film oynatmayı denermisin?donmalar sendede oldumu ?

birde daha oncede sormustum..ethernet ıle bılgısayarına bagladıgında dosyaları bılgısayarındakı gıbı klasorlerle goruyosun degılmı,hepsı bırarada durmuyor ?
    aslında yollayabılırsen bırkac screenshot muhtesem olur almayı dusunenler ıcın..
    sımdıden sagol :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Bu arada;

Qpel oynatmıyor.
    Xvidlerle arası pek iyi değilmiş.
    Büyük ihtimal Packed Bit Stream desteklemiyor. Donmalar oluyormuş çünkü.
    Altyazılar aynı isimde olmak zorunda.

Eee ne kaldı ki geriye? Wireless-Ethernet falan lazım değilse Voxline daha iyi bence.

evet verilen sitede yazılan o zaten PACKED BIT STREAM in disable edilmesi gerekiyormus.

Peki bu destek voxline da var mı?

Ayrıca forumlarda gördügüm üzere DL destegi kazandırılıyor.. Bu arada teknik ozellik olarak voxline başabaş hatta daha iyi olabilir ama kalite olarak aynı olmadıgını dusunuyorum. Voxline alıp kısa sure sonra elinde patlayanlar az degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 15 Şubat 2006 12:51:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.