Şimdi Ara

Kışlık Lastik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 4 tane kışlık lastik alacağım çokta pahalı olsun istemiyorum.Önerileriniz nelerdir ? Dün Lassadan 175'liradan 4 lastik buldum fakat iyimidir ? Bütçem lastik başına 175 TL

Araç Megane 2 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 17 Kasım 2014; 22:23:04 >

• Ben ilk defa bu sene kışlık alacam , petlas alacam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Ben ilk defa bu sene kışlık alacam , petlas alacam .

Dedemin aracındada aynı lastikten var 160TL'e aldı tanesini.Memnunum dedi ama ben yinede konu açma gereği duydum.
  • Petlas alıp devam edin ekonomik uzun ömürlü ve dayanikli. Bridgestone da tavsiye ederim (bilzak) fakat petlas ile arasında çok fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Petlas alıp devam edin ekonomik uzun ömürlü ve dayanikli. Bridgestone da tavsiye ederim (bilzak) fakat petlas ile arasında çok fark var

Hocam bende petlas düşünüyorum fakat ön yargım var gibi ama yarın yeniden bir araştırma yapacağım.Teşekkür ederim.
  • TEKLER kullanıcısına yanıt
    3 ay takılı kalacak ,kışın zaten hız yapılmaz temkinli gidilir. Genel olarak petlastan bi şikayet de yok . Hem de yerli malı ve nerdeyse yarı fiyata.

Ben petlas alacam o yüzden.
  • Arkadaşlar şuan Golf ve Insignia araçlarımızda kışlık Petlas lar var, yazlık Bridgestone larından sonra tuhaf biçimde daha sessizler ve yakıt ekonomileri de oldukça iyi yalnız iki araçta da balans tamamen düzeltilemiyor, bu konuda Pelas bayilerinden garanti isteyin.

Insignia da 130 - 150km hızda, Golf de 140km civarında titreşim mevcut ve balans ayarı ile düzeltilemiyor, yine de genel özellikleri, yerli oluşu ve uygun fiyatı ile sineye çekiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kışlık Lastik Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Lastik Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Yazlık lastik önerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kış lastikleri ile ilgili ana konu var,orada daha ayrıntılı bilgi buluabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.