Şimdi Ara

Kışlık jant almak (replika?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba tiguan aracımız için kışlık jant lastik seti almak istiyoruz. Orijinali 17 inç fakat kışlıkları 18 düşünüyorum. Orijinal jantlar 50 bin tl replikalar 20 bin tl civarında. Sizce replika jant alınır mı ? Şu marka alın dediğiniz bir marka var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OZ, König, Enkei vb. bir marka almayacaksanız replika almayın.Helede yaşadığınız şehirde çok çakır çukur kasis varsa hiç mi hiç bulaşmayın

• Cms ve kormetal markalarından alın alcaksanız hocam.

• 18 jant uygun kış lastiği biraz zor bulursun. Kışlık lastikler genelde jant çapı olarak daha küçük oluyor. Janta boşuna para verme, kışlık lastik al kendi jantına tak geç.

• Aracın modeli nedir, 18" e geçmek için amaç nedir bilemiyorum ama kışlık lastik için jant alınacaksa özellikle bir araca uygun en küçük jant ve en ince taban seçilir.

Bunun birinci amacı yüksek sürtünme katsayısına sahip kış lastiğinin ağırlığını düşürmek ve sürtünmeyi minimize ederek yakıt artışının önüne geçmektir.

İkinci olarak da karlı ve buzlu zeminde ne kadar ince lastik kullanırsanız lastiğin yere uyguladığı basınç bir o kadar artacağından daha kontrollü bir kış mevsimi geçirmeyi sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 29 Ocak 2024; 14:7:58 >
  • earl2000 kullanıcısına yanıt

Araç tiguan hocam görünüş sebebiyle 18 düşündüm açıkçası üzerindeki 17 ler çok küçük geldi gözüme. Çok teşekkürler detaylı bilgilendirmeniz için.

• Teşekkür ederim o modellere bakmaya çalışayım o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kışlık Lastik Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Kışlık lastik tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendim almadım ama aldığım aracın üstünde replika jant vardı. Kesinlikle orijinalci biri olarak jantta hiç bir sorun yaşamadım.

artık çözmüş olabilirler balans olayını.

ancak : sert çukura girme olayında orijinal ile aynı davranışı sergileyeceklerini düşünmüyorum. Aracı uzun yıllar kullanmayı planlıyor iseniz çıkma orijinal araştırmanızı öneririm. biraz daha uyguna gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.