Şimdi Ara

Kıskançlık... Bi el atin onerilerinize cidden cok ihtyacim var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 11 aydir suren bir iliskim var aralikta insallah 1 yil olcak ama benim son 3 aydir kiskancligim yuzunden cok kavga ediyoruz ve ben kiskanclimi abarttigimi dusunuyorum. Kiz arkadasim tokide oturuyor ilce merkezine 15 dk lik dolmus ile uzakliginda olan bi yer ikimiz farkli okullardayiz ama iki okul ayni binada tenefuslerde gorme sansim oluyor. Kiskandim konular dan ornek veriyim, mesela ilce merkezine indi arkadasinin dogumgunu oldugu icin ve ben bugun sadece sehir merkezine indi icin kavga cikardim ve ayda 2 kere felan iniyor ona guvenim tam ama disaridaki erkeklere guvenim olmuyor. Okula kupe takip geldi ben bu yuzden kavga ettim. Voleybol takiminda haftada 1 antrenmanlari oluyor okul sonrasi sadece kizlar var ben bu yuzden iliskiyi bitirme noktasina getirdim. Cok seviyorum ama bir o kadar kiskaniyorum onu cok sıktımı ve bunalttimi biliyorum ama dile getirmeden soylemeden edemiyorum ne yapmaliyim ? Lutfen cevap verin. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacagın şey kıskanmamak. Neden kıskanıyorsun ki. Tamam seven insan kıskanır ama bu kadar da değil. Bence sen erkeklere değil de ona güvenmiyorsun. Ona güvensen zaten durum bu noktaya gelmezdi.
  • aslinda cok aradayim. Kuskucuyum illa iyi bsiey dusunuyorsam aklimin bi kenarindada kotu birsey oluyor yani. Onada aciyorum ben kendime katlanamazdim.

• çok sıkarsan ayrıldığınızda kız daha mutlu olacak . Arada istediği gibi yaşamasına izin ver .Gerçi sende haklisin bu ulkede namussuz cok insan var kime guveneceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadari fazla kardesim. Bu kafayla gidersen hicbir kizla mutlu olamazsin. Yapacagin sey biraz rahat olmak. Kiz kiza yaptigi antrenmanlardan dogum gunu kutlamalarindan ne diye olay cikariyosun. Kendini onun yerine koyarak hareket et. Bu kadari ona da sana da zarar. Sadece sorun getirir.

• Kardes bu kiskanclik degil guvensizlik bence. Icten ice ona da etrafa da guvensizlik duyuyorsun.

• Burda hepiniz benden buyukdur saygim sonsuz sizlere teşekkür ediyorum. Şöyle bisey var insan kendinde dur diyemiyor kiskandim zaman ona soylemesemde icim icimi yiyor ne yapcam fikrim yok istrt istrmez bu durumuda ona yansitiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.