Şimdi Ara

´´ Kişisel zaaflar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Hayır'' diyememem. İnsanları kırmaktan korktuğumdan mı ya da fazla ısrara karşı hemen kabullenişimden mi bilinmez ama insanları reddedemiyorum. Örneğin; Biri beni dışarı çağırıyor, ''gel gezelim'' diyor. İşim veya daha önemli yapmam gereken şeyler olmasına rağmen ''hayır'' diyemiyorum.
  • Kişisel zaaflar söylenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ToLPoW__ -- 28 Kasım 2009; 1:15:31 >
  • Zaaflar 2 ye ayrılır; kişisel zaaflar ve kişisel olmayan zaaflar. Bu ikisini ayırt edemiyorum çoğunlukla, benim zaafım da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 28 Kasım 2009; 3:06:11 >
  • Saman alevi gibi hızlı parlayıp hızlı sönmem,kendime olan fazla güvenim ( bir yeri kalkıklığımda diyebiliriz),üşengeçliğim,işime geleni yapmam vs vs kendimi çok eleştiriyorum ama üşengeçliği bir türlü düzeltemiyorum bir türlü o ders masasına oturamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

İnsanlara olduğundan fazla değer vermek bu da benim zaafım, karşılığını alsam neyse.

İnsanlardan nefret etmek için bir neden daha işte.

Karsinizdakilere verdiginiz deger eger ki '' iyilik yap denize at '' anlayisina binaen verilirse, hem karsilik bekleme hisleriniz torpulenir hem de ettiginiz iyilikler size bir gun geri donecektir
  • Yeni olan her şeyden tırsmam. Çok iyi tanıdığım biri dahi olsa uzun süre görüşmeyince hemen ısınamıyorum insanlara. Telefonda Konuşamıyorum. Evdekiler laf edecek diye hayatın çoğunu es geçmem. ''Biri bir şey der korkusuyla hiç bir şey yapamamak'' , ''Gelecekte zararı gelir diye hiç bir şey yapamamak'' , ''Tek başıma olunca Çekingen oluveriyorum'' Bunlardan kurtulmak istiyorum artık. Üniversite'nin kaçışım olacağını ümit ediyorum.
  • sɹǝʇ ʎǝs ɹǝɥ
  • Bazen gırgır niyetine saçmalarken biraz abartmam.Zaaf olmuyor bu sanırım ama hoşlanmadığım bir özelliğim.
  • İnternet ve bilgisayar .

Anca interneti kesicez , bilgisayarı kaldıracaz kutuya koyacaz o zaman biter benim bu zaafım .
  • sevdigim kişiden vazgeçememek..haksızlıga boyun egmek,ne derse tamam demek..ömer hocam az banada bişeyler söyle
  • Çenemi tutamıyorum
    çok berbat bi durum elimde degil
  • hoşlandığım kıza karşı zaafım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiloverecegim

ömer hoca şu kasış muhabbetlerin yok mu dayanamıyorum en büyük zaafım bu herhalde

• Konu dışında böyle seviyeli konuları çok görememek...

Teşekkürler hocam bu konu için.
  • Değer verdiğim kişilerden çok çekinirim. Onları kırmamak için hep içime atarım. Evet, bunu yapıyorum.
  • Bende kimseye hayır diyemiyorum ya.
  • İnsanlara gereğinden fazla değer veriyorum olmadık hareketlerine kızıyorum, sahipleniyorum kişileri. Sonra da ters tepiyor yine başa dönüyorum; yalnızlığa.
  • En çok savunmam,korumam gereken kişiyi gerektiği anda koruyamadım,savunamadım.. Yeni bir olay zaten,etkileri hala devam etmekte.. Ağzımı açıp da o düşük insanlara iki kelime edemedim,koruyamadım onu.. Gerçi benim de bir sebebim vardı ama,olan oldu ne yazıkki..

Bunun haricinde gerektiği zaman yeteri kadar ciddi olamıyorum.. Çok ciddi birşeyden bahsederken bile aniden sırıtabiliyorum anlamsızca,ciddi olamıyorum pek.. Yakın birkaç arkadaşım da söyledi zaten bunu yüzüme de.. Ama olmuyor birtürlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

sosyal değilim. kalabalıkdan nefret ediyorum. çok insanların olduğu ortamları sevmiyorum.bu yüzden hep evde takılıyorum.

bu bir zaaf değildir ki bunu zaaf olarak düşünmen zaafdır
  • Sanırım eeeeen büyük zaafım, öfkemi kontrol edememem. Bazı durumlarda kontrol edebiliyorum, ama neden bilmiyorum, çok büyük bir yük oluyor vücudumda. Sanki 1 saat boyunca halter kaldırmışım gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.