Şimdi Ara

´´ Kişisel zaaflar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendinizce kendinizin en büyük zaafı nedir?
    Dışarıdan size sizin gözünüzle bakacak olsanız, hangi zaafınız dikkatinizi çeker? Bu zaafı gidermek için uğraşınız, uzman desteği almak gibi bir girişiminiz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 27 Kasım 2009; 23:44:33 >

• Beyaz elbiseli güzel bir bayan.

Açıkcası herhangi bir zaafım olduğunu sanmıyorum ya da şöyle diyim var olan zaafı ortaya çıkaracak bir şey yaşamadım "henüz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 27 Kasım 2009; 23:49:37 >
  • Haddinden fazla eleştiri. Karşıdaki olay, kişi veya durum ne olursa olsun eleştiriyorum. Ben eleştiri kabul edemem asla ama olay burda.
  • Herkesi kendim gibi sanmak"İnsanlara fazla güvenmek" daha doğrusu,başıma gelmedik müsibet kalmadı.Doğuştan gelen bu saflığımıda hiç bi şekilde yenemem diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 27 Kasım 2009; 23:49:49 >
  • Bildiğim bi zaafım yok. Bilseydim, zaafım olmazdı zaten.

Yazdıktan sonra baktım da. Anlatım bozukluğu mu var bu cümlede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Kasım 2009; 23:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Herkesi kendim gibi sanmakİnsanlara fazla güvenmem daha doğrusu,başıma gelmedik müsibet kalmadı.

Büyüklerim ben küçükken yanımda "Allah herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın." diye dua ederlerdi. O zamanlar pek de anlam veremiyordum buna...

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Haddinden fazla eleştiri. Karşıdaki olay, kişi veya durum ne olursa olsun eleştiriyorum. Ben eleştiri kabul edemem asla ama olay burda.

Aslında eleştirmek çok da güzel bir davranıştır. Güzelliği ise eleştirilen davranış veya olayın yerine yapıcı çözüm önerilerinin getirilebilmesinde gizlidir. :)

• Pısırıklığım olurdu ne yazıkki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bildiğim bi zaafım yok. Bilseydim, zaafım olmazdı zaten.

Cep telefonundan haberdar olmaman bir zaaf olarak değerlendirilebilir.

Aynı yanlışı iki kere yaparsan, birincisi hata, ikincisi suç olur. Ben iki kere aradım. Üçüncü defa aramam. Tokadı da bir kere atarım...
  • Bazı durumlarda çabuk sinirleniyorum.Çevremdekiler fazla agrasif olduğumu söylüyor.Bazen tahriklere kapılabiliyorum.Çoğu kez uzman dan destek almamı önerdiler ama daha bişey olmadı.
  • fazla kilo "şuan için" henüz uzman a başvurmadım
    ama kış sonu gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Pısırıklığım olurdu ne yazıkki.

Kime göre, neye göre pısırıklık?
    Ağırbaşlı olmak ve de serinkanlı davranmak pısırıklık ise ne de güzeldir pısırık olmak...
    İçten içe korkmak ve de sonunu düşünerek hareket etmek bazense bu sonu düşünmekten hareket edememek... Ne de güzeldir pısırık olmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Cep telefonundan haberdar olmaman bir zaaf olarak değerlendirilebilir.

Aynı yanlışı iki kere yaparsan, birincisi hata, ikincisi suç olur. Ben iki kere aradım. Üçüncü defa aramam. Tokadı da bir kere atarım...

Hık. Soluğum kesildi.

• Dişlerimmmm Of ya of, şaşırdım artık, doktora da gidemiyorum aile baskısı yüzünden... Asosyal olmaya başladım iyice, ki asosyal olma imkânım yok, okul başkanıyım
    Allah'ım sana geliyorum..
  • quote:

Anlatım değil anlam bozukluğu var bence.Kişi zaafı olduğunu bildiğinde zaafı kaybolmuyor ki?
  • insanlara acımak benim en büyük zaafım..

bir söz vardır..

acırsan acıncak hale düşersin diye..

Ben bunu çok yaşadım bana çok büyük maddi zararları oldu..
  • Sevgiye olan ihtiyacım.
  • Burnum kırılınca küçük bir şekil bozukluğu oluştu ve 18'den küçük olduğum için operasyon geçiremiyorum. Bu sebepten dolayı ufakta olsa bir özgüven eksikliği oluştu.

İkinci zaafım ise haksızlıklara asla tahammül edemem. Ölümü dahi göze alabilirim ancak en ufak haksızlıklara dahi göz yumamıyorum. Bu da bazen çevremdekileri kırmama sebep olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMeanMachine

Bazı durumlarda çabuk sinirleniyorum.Çevremdekiler fazla agrasif olduğumu söylüyor.Bazen tahriklere kapılabiliyorum.Çoğu kez uzman dan destek almamı önerdiler ama daha bişey olmadı.

Öfke kontrolü seminerleri de var. Kişisel gelişim alanında kaleme alınan bir çok kitap da bulunuyor.
    İlk adımları bunlarla atabilirsiniz aslında...

quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

fazla kilo "şuan için" henüz uzman a başvurmadım
    ama kış sonu gidicem

Sağlık gerçekten ertelenemeyecek kadar önem arz eder.
    Bence uzman yardımı boşa emek harcamadan daha kısa zamanda ve az zahmetle güzel neticelere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Diyetisyene gitmek nedense ülkemizde pek de gerekli görülmemekte ancak her bünye birbirinden farklıdır bu farkı da tıp bize söyler.

• en büyük zaafım zaaflarımın farkına varamamam, yoksa gerçekten hatasız, mükemmel bir kulmuyum ben?

mükemmel kusursuz bir insan olamayacağıma göre evet benim en büyük zaafım olumsuz özelliklerimi farkedememem!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuz_ruhu_03

quote:

Anlatım değil anlam bozukluğu var bence.Kişi zaafı olduğunu bildiğinde zaafı kaybolmuyor ki?

Saçma olmuş yani. Var zaten bi şeyler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.