Şimdi Ara

KİŞİSEL GELİŞİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir an önce kişisel gelişime gitmem lazım değişmem lazım sevgilimle bile bu yüzden ayrıldık sinirlenince ağzıma geleni sayıyorum ağzım çok bozuk bazen söz veriyorum tutamıyorum aşırı kıskancım bazen kendime nolduğunu ben bile anlamıyorum bir an önce değişmek istiyorum.Kitap önerileriniz yada ne bileyim psikoloğa git şuraya git falan diyecek olan var mı iş sende bitiyor diyebilirsiniz ama tek başıma denedim yapamıyorum ve çevremdeki insanları teker teker kaybetmeye başladım bir an önce değişmek istiyorum 3 ay var okul açılışına mükkemel değişmiş biri olarak giriş yapmak istiyorum bana yardım edin.İlk nerden naparak başlamalıyım kafam karışık nasıl olucak bana bi yardım edin.

• Herşey kafada biter nasıl biri olmak istiyorsan öyle davranırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuyo işte kardeşim acil yardıma ihtiyacım var
  • iş sende bitiyor
  • Kardeşim şöyle kendimi her yönden geliştirebileceğim kitap ismi isimleri verir misiniz ?
  • ''Uğur Koşar-Allah de ötesini bırak'' oku muhteşem bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssamett54

''Uğur Koşar-Allah de ötesini bırak'' oku muhteşem bir kitap

Kardeşim öncelikle önerin için teşekkür ederim kitabı denicem başka önerin var mı okul açılana kadar bambaşka bir insan olmak istiyorum misal işte karşınızdaki insanı nasıl ikna edersiniz,Öfke Kontrolü vs. bu tür kitaplar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_Bjk555

quote:

Orijinalden alıntı: ssamett54

''Uğur Koşar-Allah de ötesini bırak'' oku muhteşem bir kitap

Kardeşim öncelikle önerin için teşekkür ederim kitabı denicem başka önerin var mı okul açılana kadar bambaşka bir insan olmak istiyorum misal işte karşınızdaki insanı nasıl ikna edersiniz,Öfke Kontrolü vs. bu tür kitaplar.

Dostum ya biraz dine yönelicen yada istersen meditasyon yapabilirsin. Yok ben sorunumu konuşarak çözmek istiyorum dersen psikologlar yardımcı olabilir.
  • Bak kardeşim bu dedigin öyle bi anda olmaz yapamazsın en kötü alışkanlıklardan kolay vazgeçilmez azım çok bozuk dıyorsun küfürsüz ortamlarda takıl çok kitap oku ne olursa ya yeter kı oku kelıme haznen gelışır daha rahat ifade edersın kendını, spor yap. Ama bi anda herşeyin degişecegini sanma yavasca olur.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim kardeşlerim bana kitap ismi önerisinde bulunursanız sevinirim.
  • Uzman tv de videolara bakmanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kadının seks günlüğü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.