Şimdi Ara

Ne Nat-Pmp ne de UpnP etkin değil-Port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar airties rt206v4 modem kullanıyorum port açmada sıkıntım olmadığını düşünüyorum çünkü 1hafta öncesine kadar kullandığım port artık çalışmıyor nedense? format attım modem değiştirdim portu bir türlü açamadım. yeniden port açma videoları ve kaynaklardan baktım aynen yapıyorum ama bu başlıkta yazdığım uyarıyı alıyorum torrent programında ayarlarda tikli olmasına rağmen ya port closed diye uyarı veriyor ya da bu başlıktaki uyarıyı veriyor sonrasında tekrar bakıyorum tikler gitmiş. bu port sorununu çözemiyorum bir türlü ne yaptıysam olmadı önerileriniz var mı veya nasıl olabileceği ile ilgili?

Aynı sorun bendede var.Uğraşıyorum. Ancak bikaç kişi bundan eski sürüme dönerek kurtulduğunu yazmış. Büyük ihtimal bende öyle yapıcam. Başka bir çözüm bulursam iletirim. Ne ayarlar yapmadın desen kusacak kadar uğraştığımı söyleyim. :)

Yıllarrr evvel torrentten bi nefret etmiştim. Bişeye yaramamıştı halen yaramıyor! Hertürlü ayara rağmen tarayıcı indirme hızı bile hep daha hızlı oldu.
    Pc orta üst seviye bağlantılar v.s herşey normal+ ancak halen torrentin yararını faydasını göremedim sırf tek link diye kullancam ama beş para etmiyo..
    Millet 400- 500 kb yi görünce bayram ediyo.. Normaldir.. 1kb indirme hızı mı olur? bunu görmekten dolayı biraz hızlandırınca sevinmeleri çok normal.

minimum 1MB de indirmem gereken seederi yüksek dosyalar bile 300 400 zamanzaman arada bir 1.9 oluyo 1.2 -1.3 oluyo bende seviniyorum.Ama stabil olmasa bile hızlı olması şart! Tekrar tekrar deniyeceğim elbet bir gün en yavaş indirme hızını 900KBye sabitleyecem :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N06 -- 7 Mart 2015; 3:20:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.