Şimdi Ara

kışın kar altında kaldı şimdi çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bu benim ilk konum: bir hafta önce yağan kardan dolayı aracımı kullanmadım bugün karını temizledim sonra oturdum koltuğa marşa bastım tık tık gibi sesler geldi çalışmadı radyo far çalışıyor ama ateşleme olmuyor sanki yardımcı olabilir misiniz..? teşekkürler aracım mazda lantis atiker tüp var.

• Jigle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estergonn E kullanıcısına yanıt
    marka/model nedir?

muhtemelen akü bitmiş.
  • 96 model mazda lantis . ama far lar yanıyor radyo çalışıyor?
  • Aynı şey bana da oldu bu sabah. Ankara'nın soğuğunu yiyen araba bir türlü çalışmadı. Takviyeyle çalıştırdım. Akü bitik değiştir dediler.
  • Akü gitmiş hocam. Akünün marş sırasında çektiği akım farlar ve radyonunkinden anlık olarak çok daha fazladır. Zaten biraz beklediğinizde farlar söner radyo kapanır. Eğer bunlar olmuyorsa aracınızda donan bir yer olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için . bide aakü masrafı çıkacak o zaman
  • Masraf yapacak durumunuz yoksa elektrikçiler aküyü şarj ediyor.Yenisi gibi olmasa da durumu kurtarır.
  • vurdurursanız çalışır aslında.. sonra tabi aküyü yenilemek lazım..
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
  • Akü

120-130TL civarı bir miktar sıkışmıştır kutup başlarına
  • Marş motoru olabilir. Benimde başıma gelmişti. Elektrikçi halledebilir.
  • Akü bitmiş ne yazık ki
  • peki ne yapayım yeni bir akümü alayım yoksa elektirik ustasının yaptığı ile mi yetineyimm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estergonn

peki ne yapayım yeni bir akümü alayım yoksa elektirik ustasının yaptığı ile mi yetineyimm?

takviyeyle çalıştır hemen elektrikçiy git aküyü ölçtür ama gitmeden önce en az yarım saat devirli turla da akü şarj etsin ondan sonra ölçtür soğukta akü çabuk boşalır
  • Sogukta ve arabayi kullanmayacaginiz zaman aku kutup baslarini sokun. Strec filmle sarin

• teşekkürler beyler en kısa sürede çağresine bakacağımm ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.