Şimdi Ara

Kişiliğin kalıcı olarak oturma zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çoğumuz kişiliğimizin oturduğunu düşünürüz , Fakat bende ve bir çoğumuzda halla gelişme evresinde gibi
    Hayatımda ortaokul /lıse / unıversıte ve her 2 yılda 1 hayat felsefesı dahıl bırçok duygu ve duşuncem değişiyor. gıymem dediğimi, yemem dediğimi, bakmam dediğimi yapıyorum açıkca kendımı tanıyorum. Bunun ergenlıkle ılgısı olduğunu duşunmuyorum 23 e geldim.
    orta okuldan görenler tanıyamıyor farklı bir kişilikte oldugumdan aynısı lıse ve unıversıte içinde geçerlı ( unıversıtede malesef gerçek kişiliğimi dişarı vurmak ıstemedım bunun başlıca sebebı abımle aynı sınıfta okuyordum ve kötu herbir naneyı anneme yetıstırıyordu bu sebeble pasıf bılgısayarcı çocuk kişiliği daha ıdeal durdu )

Etrafımdakilieriden edindiğim izlenim ve gözlemlerim kişiliği oluşturan hıçbir etmenın bende kalıcı olarak kalmadığı, acaba kişiliksiz kavramı böyle birşeymidir?

Bazı yönlerdende düşünüyorumda aslında kolay kolay kımsenın kişiliği tam oturuştur diyemeyiz, 35 yıl aynı duzen aynı duşunce yapısındakı adam 36. yılda ani bir sosyal yada duygusal yıkım yada yukselışten sonra hıç tanınamıyacak bir kişilğe bürünüyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 10 Mayıs 2012; 20:26:16 >

• askere gitmemişsin belli. askerden sonra bu tür şeyleri kafana takamayacak kadar rahat olacaksın
  • saçların dökülüp göbeğin cıkmaya başladığı zaman iyi yada kötü kişilik sabitlenir. Yani 25 inden sonra
  • Bence kendini sürekli olarak geliştiren insanın kişiliği asla oturmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.