Şimdi Ara

Kısa dönem 2014 askerlik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran sonu gibi okul bitiyor. 4 yıllık lisans mezunu olacağım bil mühendislik. Başvurular ne zaman olacak kısa dönem düşünüyorum birde izin kullanmazsam ne kadar sürer. Mühendisliklere neresi çıkar bu konuda bilgisi olan varmı.

• kasım celbi için son başvuru 15 ağustos. o tarihe kadar diploman ya da geçici mezuniyet belgenle başvurabilirsin. Neresi çıkar o tamamiyle şans bu arada heryer çıkar. @gorkemvelioglu
  • Ağustos 2014 Celbi Askerlik Sonuçları
    Seçim ve sınıflandırma sonuçları Milli Savunma Bakanlığınca 22 Temmuz 2014 tarihinde e devlet üzerinden duyurulacaktır. yazıyor bir yerde
  • MEsleğinle çıkacak yerin alakası yok.Bende tekstil mühendisiyim ama Vanda Askeri İnzibatlık yapıyorum.Arkadaşın dediği gibi ağustos 15 e kadar yetiş ki kasımda gidebilesin.
  • Mezuniyetin (gecici mezuniye belgen)haziran ayi icerisinde cikarsa ay bitmeden hemen askerlik subesine git. Agustos donemine belki kabul edilirsin ancak buyuk ihtimal kasim celbine alinacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hziran vitmeden basvurusan agustosta gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos başvuruları bitti. 30 mayıs son gündü. Bu saatten sonra anca kasım celbi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen yine de gidip şansını dene. 30 mayıs erken sevk isteyecekler için son tarihti. Mezuniyet belgen tecili ortadan kaldıracak. Haziran ayı da sevk hazırlık işlemi olduğundundan kabul edilme ihtimalin var.
  • en yakın askerlik şubesine gidip yapacağım, bu arada havacı olma ihtimalim nedir :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemvelioglu

en yakın askerlik şubesine gidip yapacağım, bu arada havacı olma ihtimalim nedir :d

hiç belli olmaz ne olacağın
  • Eylül'de alım var mı peki?
  • Bende aynı durumdayım seninle hocam. Daha yeni mezun oldum. Pazartesi mezuniyet belgesi alıp askerlik şubesine gideceğim. İnşallah ağustosa yetişirim. Kasım olursa boşuna bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

Bende aynı durumdayım seninle hocam. Daha yeni mezun oldum. Pazartesi mezuniyet belgesi alıp askerlik şubesine gideceğim. İnşallah ağustosa yetişirim. Kasım olursa boşuna bekleyeceğim.

Ben şimdi askerlik şubesini aradım ağustos geçti dedi kasıma gidersin dedi, sen konuş istersen bide cevap ne verecekler burada paylaş istersen.
  • Kasım için son başvuru ne zaman bilen varmı bu arada?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.