Şimdi Ara

kışa doğru ikinci el araçlar düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleykum forumdaslar. baslikta da belirttigim gibi yil sonuna dogru ikinci el fiyatlari duser mi? duserse ne kadar duser? kisa dogru 17 bin liralik araba alacagim insallah ama simdiki piyasaya bakiyorum 2000 model dandik cliolara bile 16.500 fiyat biciliyor fiyatlar dusmezse herhalde haci murata kalacagiz bu gidisle. uzun lafin kisasi sizce durum ne olur 17 bin liraya kisa dogru iyi guzel bi arac alabilir miyim sizce ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanmıyorum o paraya güzel doğan veriyorlar (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tük milleti olarak elimizi attığımız her şeyin b...u çıkardığımız için... fiıyatlar sabit kalır, cunku sahıbındeni baz alırsan olacağı odur. ve oradaki araçların yuzde 90 ı satılık değil, keriz bulmalıktır
  • Bir ÖTV zammı daha gelir, sıfır araçların fiyatları artar, ikinci el sahipleri de durur mu, sıfırı zaten şu kadar deyip fiyat arttırır. İki-üç senedir durum bu malesef.
  • İkinci el araba satma zamanı bahar ve güz arası..Tarım işi yapanlar yaz ve sonbaharda ürünlerini satıp araba almaya gidiyorlar..Nisan - ekim ayları dahil..Satım zamanı... Almak isterseniz ARALIK AYI en uygun zaman diyorum.Kesin marka model olarak ne alacağınıza karar verip aralıkta işi bitirin...
  • üstteki yazar aralıkta alın demiş ama geçen yıl aralığı bekleyenler büyük hayal kırıklığına uğradı temmuzda 12 bin TL olan araca aralıkta 15 bin dediler, aralığı beklemeyip yazın alanlar ise kârlı oldu, fiyatları artık aylar değil zamlar belirliyor.
  • Her görüş ve düşünceye sonsuz saygım var..Kafaya yatan, bütçeye uyan temiz otomobil ne zaman bulursanız alın...Demek daha doğru olacak..TEMİZ , kazasız, beş kuruş masrafsız OTOMOBİL her zaman satışa gelmiyor...Toplam içinde çok az...Aralık dememin sebebi..Kafanızdaki marka , model ne ise .SATIŞA ÇOK OTOMOBİL GELİYOR...SEÇME ŞANSI FAZLA...Fiyat konusu.....Size ve satıcıya bağlı..Gerçek temiz otomobiller her zaman emsallerinden 2-3 bin fazla fiyata alıcı buluyor...Kimi pahalı deyip gidiyor...Kimi temiz buldum diye 500 lira altına işi bitiriyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşmez kardeşim bu gidişle düşmez.Bizde bu kafa oldukça.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmety

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-doktordan-audi-a3-1.6.tdi-sporback-ambition-s-tronic-168320896/detay

eski kasa 90 bin :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wv-golf-2013-sonu-eksiksiz-ful-plus-ful-plus-plus-161322821/detay

2013 golf 1.4 highline benzinli

şimdi burada olay fırsatcılık değilde nedir

Millet ne kadar vurursam kar mantığıyla hareket ediyor.

• Son 2 senedir yaz kış bayram öncesi sonrası hiçbirşey farketmedi. Hep arttı hep arttı.

Bu piyasada en mantıklı davranış temiz sürekli arıza çıkartmayan aracınız varsa binmek.

Yoksa marka modele takmadan tanıdıktan temiz araç bulmak o da yoksa iş zor. Nete kaldınmı çok ekspertiz gezmek gerek.

• Bakış açısını değiştirirsen o fiyata da en iyisini bulabilirsin... Ama; sümbül vs. gibi araçları düşünüyorsan yapacak bir şey yok... Durmak yok yola devam...

Edith; bu ülkede çıkan ne düştü de ikinci el fiyatları düşecek... Bir ihtimal yerinde sayar o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 17 Haziran 2014; 18:10:58 >
  • Kurlar bu seviyelerde gittikçe arabalar ucuzlayamaz. Cari açık dolayısıyla da ötv indirimi beklenmemeli. Avrupa'daki gibi bir deflasyon olsa piyasa hareketlensin diye bu tür şeyler beklenebilir ama türkiye'de tam tersine yüksek bir enflasyon var şu anda. Arabaların nispeten uygun olduğu eski günler geride kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spitzer -- 17 Haziran 2014; 18:12:18 >
  • haliban H kullanıcısına yanıt
    iyi araba her zaman iyi para eder. yaz kış dinlemez fazla beklemez.
  • sckemn kullanıcısına yanıt
    İyiden kasıt yüksek model ve çok pahalı araçlar anlaşılmasın. Saygılar.
  • Sadece hayal daha da artar
  • Önümüzdeki 3-5 yılın araç fiyatları bunlar. Piyasa iyice oturdu. Bu yüzden düşüş beklemeyin. Ötv böyle kaldığı sürece fiyatlar döviz kuruyla 300-500 artarak gidecektir.

• kardeş ben de şikayetçiyim araç fiyatlarından yani rezil bi piyasa var önümüzde

elimde paramla saf gibi bekliyorum zarar etmek istemiyorum şaştım kaldım ne zaman alınır hiçbir fikrim yok lanet olsun
  • Eskisi gibi yaz-kış piyasası kalmadı. Geçen sene yazsonunda aralık bekleyelim diyenler zarar etti hep. Paranız varsa bir an önce almaya bakın derim. Yükselme ne kadar olur bilmiyorum ama artık düşme olmaz.
  • Düşmez, çünkü sıfır fiyatları daha da pahalanacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.