Şimdi Ara

kışa doğru ikinci el araçlar düşer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm arkadaşlar şöyle bir durum var hepimiz burda araç almaya kalkışan ve bir karara varamayıp forumlara bakmaya gelen kişileriz bende araç alacam ama soruyorum araştırıyorym düşecek diyenler ,düşmez böyle gider veya bu gidişle artacak diyenler var şimdik biz bir araç alacak kişiler olarak malum sitelerdeki araçların fiyatlarının şu durumda şişirilmiş tok satıcılar olduğunu görüyoruz herkez benim aracın diğer araçlardan ne eksiği var diye hep şişik fiyat çekiyor gerçek ihtiyacı olan birine denk gelmek nasip olsun inşllah ben şu aralar beklemedeyim herkez için hayırlısı olsun....
  • arkadaşlar bende şimdi düşücek demiyorum yazdığımı iyi okuyun 2015 yazdım 2014 aralık değil tam 1 sene sonra
  • ayriyetten araba alıcaklar şuan alsın ocaktan ötv vergiler falan zamlanıcak emin olun ben haftaya allah nasip ederse alıcam 1 sene gecmedende satarım heralde cünki 2015 aralığa kadar hidrojen elektrikli arabalar piyasada baya coğalıcak gerisini bir düşünün ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahatacur

2015 aralığa kadar hidrojen elektrikli arabalar piyasada baya coğalıcak gerisini bir düşünün ;)

Altılı için de tüyolarınız mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 8 Aralık 2014; 2:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.