Şimdi Ara

Kısa boğaz turu için bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sabah saatlerinde eminönünden binip 1 veya 2 saat boğaz turu yapıp tekrar eminönünde indiren boğaz turu var dimi, yani başka bi yerde indirmeyecek eminönünden alıp eminönünde bırakacak turlar varsa bunlar hangi isimle geçiyor, saatlerine ve bilet fiyatlarına nasıl ulaşabilirim

gezi bölümüne izmin olmadığı için buraya açtım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byguray -- 27 Kasım 2013; 14:11:48 >

• Kanka salla yaw.Adalar vapuruna bin.Alsana 60 dk.Oradan in hemen yandakine bin.Nereye gidersen artık ama dikkat et.Üsküdar vs. gidersen bir 25-30'da öyle.Üsküdar'dan bir daha Eminönü.Toplam 4 tl'ye (İstanbul kart için), öğrenci pasosuyla 1 tlye bir dolu tur İşte Betmen'in taktiği

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Okurken bile kayboldum kanka

Orijinalden alıntı: byguray

Okurken bile kayboldum kanka

Tıkla Buradan bakabilirsin tarifelere.Tıkla gir

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • şimdi bindiğim iskelede tekrar indirecek vapurlar var dimi :D
  • Dentur ve şehir hatları bindirdikleri yere bırakırlar. Sehirhatlari eminonunden kalkar en sondaki iskeleden dentur avrasya kabatasdan kalkar. Turyolun boğaz turları da uskudardan kalkar ama yine uskidara mi birakiyo emin değilim büyük ihtimalle de uskudara bırakır. Dentur da igramali boğaz turu var uzun suruyo ve iskelelere ugruyo ama su anda hala devam ediyimu bilmiyorum. Sehir hatlarında da uzun biraz turu var yanlış hatirlamiyorsam 6 saat kadar sürüyordu uzun boğaz turu kısası da 1.30 saat veya 2 saat sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.