Şimdi Ara

kış için vitamin desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kış için vitamin desteği almayı düşünüyorum da

mesela şunu gördüm.apitera zen falan da düşünüyorum ama bunları düzenli mi kullanmak gerekli ? sıklığı ne olmalı ? tavsiyeniz var mıdır

• Ben Hardline multivitamin kullanıyorum.
    www.hepsiburada.com
    Hardline Nutrition Vitamin Mineral 120 Kapsül Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hardline-nutrition-vitamin-mineral-120-kapsul-pm-sporhrd54
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Ben Hardline multivitamin kullanıyorum.
    https://www.hepsiburada.com/hardline-nutrition-vitamin-mineral-120-kapsul-pm-sporhrd54
    etkisi nasıl peki hocam
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Ben yorumlarda yazdığı gibi zindelik enerji verdiği pek hissetmiyorum. Düzensiz kullanıyorum belki bu nedenle hissetmiyordurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Ben yorumlarda yazdığı gibi zindelik enerji verdiği pek hissetmiyorum. Düzensiz kullanıyorum belki bu nedenle hissetmiyordurum.
    valla hocam ben daha çok bu grip ve soğuk algınlığı için arıyordum ama
  • Ben derim ki nasıl olsa içindekileri kendimiz laboratuvarda test edip bakamıyoruz. Hangi en iyisi veya sahte mi gerçek mi bilemiyoruz. En iyisi aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın. Misal reklamı çıkanlar daha bir güvenilir his veriyor.
  • Sık haşta oluyorsaniz en iyisi kan tahlili ve ona gore takviye.immunace supradyn enerji vermede iyi ama tahlil yaptırmadan almak piyango gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle önce kan tahlili yaptırıp eksikliğe göre takviye kullanmalısınız hocam. Özellikle d ve b12 vitaminleri önemli.

• valla ben her sene hasta olurdum. bu sene terli terli rüzgar yememe rağmen olmadım . üstelik yurtta kalıyorum ve ben hariç herkes hasta şu an

ocean daily one men diye bir multivitamin kullanıyorum. demir yok o yüzden aldım. ayrıca likopen var. meyve sebze yemiyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_fire -- 28 Ekim 2019; 15:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Kesinlikle önce kan tahlili yaptırıp eksikliğe göre takviye kullanmalısınız hocam. Özellikle d ve b12 vitaminleri önemli.
    b12 iğnem var hocam zaten. bu redoxon gözüme kestirdim c içeriyo diye ama bilemedim
    İğne yerine dil altı tabletleri de kullanabilirsiniz aslında hocam. Multivitaminler için genelde para tuzağı vs. diyorlar. Sağlıklı beslenme taraftarıyım ben. Pek gerek yok gibi bence.

• D vitamini D3 5000iu gunde.
    Guzel bir çinko (sulfat fln degil, solgar zinc picolinate yada aminoasit ile zenginleştirilmiş bir çinko olsun) 30mg gunde.

Kış için yeterlidir belki birde B vitamini alınabilir (Eczaneden APIKOBAL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 28 Ekim 2019; 16:36:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

İğne yerine dil altı tabletleri de kullanabilirsiniz aslında hocam. Multivitaminler için genelde para tuzağı vs. diyorlar. Sağlıklı beslenme taraftarıyım ben. Pek gerek yok gibi bence.
    bu apitera nasıl acaba hocam propolis içeriyormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

D vitamini D3 5000iu gunde.
    Guzel bir çinko (sulfat fln degil, solgar zinc picolinate yada aminoasit ile zenginleştirilmiş bir çinko olsun) 30mg gunde.

Kış için yeterlidir belki birde B vitamini alınabilir (Eczaneden APIKOBAL)
    bunlar sanırım reçeteli ilaçlar değil mi
    hiç bilmiyorum hocam maalesef.

• Bi kan tahlili yapmadan bunları kullanmanın doğru olduğunu hiç sanmıyorum. Vücutta fazla olan minerali veya vitamini atmak daha zormuş diye okumuştum. Psikolojik olarak iyi gelebilir

Hayır degil, vitamin destekleri reçete gerektirmez ilaç sınıfına girmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yargılı bir insan değilim ama nedense bu tür hap ve şurup şeklinde vitaminlere karşı bir ön yargım var. İlla bir yere zararı vardır bunların. Sonuçta kimyasal değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laazzz

Ön yargılı bir insan değilim ama nedense bu tür hap ve şurup şeklinde vitaminlere karşı bir ön yargım var. İlla bir yere zararı vardır bunların. Sonuçta kimyasal değil mi?
    benim baktıklarım genel olarak besin desteği hocam.ki zaten doktor reçeteli b vitaminim mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.