Şimdi Ara

kırtasiyecide yaşadığım karikatürlük olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar malum lisans da bitti.kpss girmek için dersaneye gidiyorum.bugün defter almak için dersanenin hemen altındaki kırtasiyeye girdim.hafta içide bi defter almıştım 6 tl ye hoşuma gitti bi tane daha almak istedim.neyse girdim rafdan aldım defteri ve hiç değiştirmeden aşağıdaki yiğit özgür karikatürlerini anımsatan olay yaşandı :

ben: selamın aleyküm hayırlı işler usta
    kır. : saol
    b : şu defterden alacaktım hafta içide almıştım 6 lira değilmi?
    k : aslında 8 lira da madem 6 ya vermişiz tamam hadi
    b : (2o tl tüm ve 1 tl bozuk uzatarak) tamam abi ben sana yirmibir vereyim sen bana otuzbeş ver
    k : (bi eliyle uzattığım parayı alıp diğer eliyle kasadan güç bela ayarladığı 35 tl yi uzattı)
    b : abi napıyorsun şaka yaptım yav 21 verdim sen bana 15 vereceksin
    k : ha ney şey ya hıhı şeyden (bu sefer 35 lirayı koyup 15 lira çıkardı ve birde öbür elinde ki bozuk 1 lirayıda ekleyip 16 lira uzatarak) al
    b : abii yirmi bir verdim onbeş vereceksin deyip elinden sadece 15 lirayı aldım
    k : ya şeyden bende trafikte problem varda hep şu hesap makinesini kullanıyoz ondan yani şeyden (bi elinde ilk verdiğim 2o tl öbür elinde bozuk 1 tl iki eli havada donup kaldı)
    b : aman abi fazla kullanma o aleti beyne zarar (içimden : aha yandı devreler)

hadi hayırlı işler deyip gülerek çıktım dükkandan tam yarım saat boyunca güldüm

edit: dersanenin altındaki kırtasiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 16 Ekim 2011; 15:07:51 >

• iyiymiş
  • sende sorun var. sen bana otuzbeş ver niye diyosun adama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  kırtasiyecide yaşadığım karikatürlük olay...
  • Bu sefer güldürmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

merhaba arkadaşlar malum lisans da bitti.kpss girmek için dersaneye gidiyorum.bugün defter almak içinkırtasiyenin hemen altındaki kırtasiyeye girdim. hafta içide bi defter almıştım 6 tl ye hoşuma gitti bi tane daha almak istedim.neyse girdim rafdan aldım defteri ve hiç değiştirmeden aşağıdaki yiğit özgür karikatürlerini anımsatan olay yaşandı :

ben: selamın aleyküm hayırlı işler usta
    kır. : saol
    b : şu defterden alacaktım hafta içide almıştım 6 lira değilmi?
    k : aslında 8 lira da madem 6 ya vermişiz tamam hadi
    b : (2o tl tüm ve 1 tl bozuk uzatarak) tamam abi ben sana yirmibir vereyim sen bana otuzbeş ver
    k : (bi eliyle uzattığım parayı alıp diğer eliyle kasadan güç bela ayarladığı 35 tl yi uzattı)
    b : abi napıyorsun şaka yaptım yav 21 verdim sen bana 15 vereceksin
    k : ha ney şey ya hıhı şeyden (bu sefer 35 lirayı koyup 15 lira çıkardı ve birde öbür elinde ki bozuk 1 lirayıda ekleyip 16 lira uzatarak) al
    b : abii yirmi bir verdim onbeş vereceksin deyip elinden sadece 15 lirayı aldım
    k : ya şeyden bende trafikte problem varda hep şu hesap makinesini kullanıyoz ondan yani şeyden (bi elinde ilk verdiğim 2o tl öbür elinde bozuk 1 tl iki eli havada donup kaldı)
    b : aman abi fazla kullanma o aleti beyne zarar (içimden : aha yandı devreler)

hadi hayırlı işler deyip gülerek çıktım dükkandan tam yarım saat boyunca güldüm

Oldu o zAman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 16 Ekim 2011; 15:07:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

evet

Tamam.
  • serin hikaye kardeş
  • gercekse orada olmak isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  kırtasiyecide yaşadığım karikatürlük olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

gercekse orada olmak isterdim

gerçek olmayan bişey paylaştığımı ne zaman gördün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

• quote:

ahahahah ahahahha

• quote:

bunu koymak için girdim
  • Komikmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.