Şimdi Ara

Kırtasiye Yardımını İstedim.Hareket Çekti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün öğle haberlerinde kırtasiye yardımı adı altında memurlara 450 ytl'lik bir ücret verileceğini duydum. iftara doğru babam eve geldi yemeğe oturduk. sonra benim aklıma bu konu geldi. baba bugün öğle haberlerinde memurlara 450 ytl kırtasiye yardımı vereceklerini duydum. bu paranın benim ve kardeşimin hakkı olduğunu düşündüğümü ve parayı istediğimi söyledim. babam derin bir nefes çektikten sonra 'nahh!' dedi ve hareket çekti. bende yaptığı bu hareketin yalnızca kendi imajını zedelediğini ve asla kendisinin seviyesine inmeyeceğimi söyledim. sonra döndüm anneme baktım kıs kıs gülüyor. al işte tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş şu evde zaten düzgün bir konu konuşulmaz dedim. sonrada doğal olarak babam beni masadan kovdu.

ne yapmalıyım arkadaşlar bu parayı nasıl alabilirim ? havadan 450 ytl fena olmazdı aslında.

• quote:

Orjinalden alıntı: WaReZ

dün öğle haberlerinde kırtasiye yardımı adı altında memurlara 450 ytl'lik bir ücret verileceğini duydum. iftara doğru babam eve geldi yemeğe oturduk. sonra benim aklıma bu konu geldi. baba bugün öğle haberlerinde memurlara 450 ytl kırtasiye yardımı vereceklerini duydum. bu paranın benim ve kardeşimin hakkı olduğunu düşündüğümü ve parayı istediğimi söyledim. babam derin bir nefes çektikten sonra 'nahh!' dedi ve hareket çekti. bende yaptığı bu hareketin yalnızca kendi imajını zedelediğini ve asla kendisinin seviyesine inmeyeceğimi söyledim. sonra döndüm anneme baktım kıs kıs gülüyor. al işte tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş şu evde zaten düzgün bir konu konuşulmaz dedim. sonrada doğal olarak babam beni masadan kovdu.

ne yapmalıyım arkadaşlar bu parayı nasıl alabilirim ? havadan 450 ytl fena olmazdı aslında.

Hocam lanet olsun sen haklısında almasanda olur neyse almayı unutta tavırları varya tavırları hep buyukler derler
    Sen daha yasından dolayı herseyı kendım bılıorum sanıosun buyuyunce anlarsın derler...

Evet sonuna kadar ssavunuorm onlardan daha cok sey bılıorm.Ve buyursunlar gelsınler kardesım bıle babama soruoda ben bılgı verıorm.Nerden duyup alısmıslarsa akıl yasta deıl bastadır.

Babanda anlıs yapmıs ve guzel konusmussun.Bende sınırlendım bıraz

• orjinal olalım beyler
  • edwirdimsi
  • burası türkiye,baban haksız olsada deiği doğru
  • edwird kopya 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerosun

edwirdimsi

Aynen... Anlatış tarzı baya benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende annemden isteyeyim iyi oldu bu pc toplayaktım =)
  • Hangi babaya bunu desen naaah der..Daha az bile yapmış
  • nerden alcaz ki o parayı???
  • yaptığının onur kırıcı olduğunu söyledin mi ?

• o para bildiğim kadarıyla öğretmenlerin kendilerine takım elbise vs alması için diye biliyordum sen saçmalamışsın
  • edwird lem senmisin...

Bi insanın anlatış tarzı bu kadarmı benzer...
  • Orjinal olun beyler ya

quote:

Orjinalden alıntı: edwird
    Bende yaptığının onur kırıcı olduğunu söyledim
  • edittttt: ben de o para sadece öğretmenlere veriliyor diye biliyorum.

yoksa devlet her öğrencisi olan aileye o parayı verseydi çökerdi....

öğretmen misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemtraş -- 4 Eylül 2008; 16:23:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Topal Yılan

edwird lem senmisin...

Bi insanın anlatış tarzı bu kadarmı benzer...

Katılıyorum..

Edwird hoşgeldin

Deden nasıl
  • edwird sen misin.....

bide babasının seviyesin inemezmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 4 Eylül 2008; 16:27:11 >
  • ne edwirdmis ya ondan sonra kimseyi beğenmez olduk herkese edwird'a mi özeniyo gözüyle bakıyoruz paranoyak olduk. Naptın bize edwirddd
  • edwird bu yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.