Şimdi Ara

Kırmıııızıııı Başlıklı Kıız Hayranları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eminim 1 milyon kişi çıkar burdan.. ne düşünüyosunuz KBK yı nasıl bilirsiniz?

bayılırım ya.. aslında çok daha fazla ünlenebilir fakat zeki hareket ediyo sanırım.. istese şimdiye dizi-filmlerin maymunu olabilirdi

Kırmıııızıııı Başlıklı Kıız  Hayranları

bu manyak ya hani manyakların ne yapcaklarını az çok tahmin edebilirim. arada sırada o da google a kbk yazıp aratıyodur. kesin görür burayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 10 Eylül 2008; 18:31:30 >

• olamaz ya dh beni hayal kırıklığına uğratma..

sanırım adı pınar tarlabaşıymış. belki fiyasko olabilir. voltrannı oluşturursak daha çok bilgi edinebiliriz ben d.tü olmaya razıyım voltran abinin
  • ben de çok severim kendisini .teeee radyo tatlıses te iken dinliyodum. sonra epey bi müddet dinleyemedim. en son tesadüfen , radyotime da denk gelmiştim. ama yayın saatleri sırasında çalıştığım için dinleyemiyorum.
  • Haaa Kırmızı Başlıklı Kız..Lisedeyken dinlerdik..
  • kbk ne yav?
  • çıkmaz

ama belki kirmizibaşlıklıkız dersen anlaşılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

çıkmaz

abi kbk yı bilmeyen onu dinlemiyodur zaten:) yinede düzeltiyim

lisede bende dinlerdim. önceden best fm deydi sanırım. artık tatlıseste uzun süredir.. haftaiçi hergün 10-12 arası.. internetten dinleyin çalışırken ben öyle yapıyodum..

kimi alıştırdıysam tiryakisi oluyo:) avrupa yakasının burhanı gibi ya.. bide o efendi düzgün insan tripleri yok mu:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: georgia

çıkmaz

abi kbk yı bilmeyen onu dinlemiyodur zaten:) yinede düzeltiyim

lisede bende dinlerdim. önceden best fm deydi sanırım. artık tatlıseste uzun süredir.. haftaiçi hergün 10-12 arası.. internetten dinleyin çalışırken ben öyle yapıyodum..

kimi alıştırdıysam tiryakisi oluyo:) avrupa yakasının burhanı gibi ya.. bide o efendi düzgün insan tripleri yok mu:)

tatlıses e mi döndü tekrar ? gündüz 10-12 arası mı gece mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.