Şimdi Ara

KIRICI DELİCİ TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BOSCH 2-28 DV modelli kırıcı delici aldım bir internet sitesinden ( malezya üretimi ) ancak ellerinde olmadığı için bir haftaya teslim edebileceklerini söylediler. ancak istersem 2 gün içerisinde MAKİTA HR2610T veya HİTACHİ DH24PC3 modelinden herhangi birini teslim edebileceklerini söylediler acaba bana önerdikleri modeller hakkında fikrim yok. acaba kabul etsem mi etmesem mi bilemedim. tabiki makita ve hitachi nin de kaliteli makinalar olduğunu biliyorum ama bosch kadar kaliteli sağlam ve güçlümü onu bilemiyorum . bana çok acil bilgi gerek değerli donanım haber kullanıcıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: esat_emin

BOSCH 2-28 DV modelli kırıcı delici aldım bir internet sitesinden ( malezya üretimi ) ancak ellerinde olmadığı için bir haftaya teslim edebileceklerini söylediler. ancak istersem 2 gün içerisinde MAKİTA HR2610T veya HİTACHİ DH24PC3 modelinden herhangi birini teslim edebileceklerini söylediler acaba bana önerdikleri modeller hakkında fikrim yok. acaba kabul etsem mi etmesem mi bilemedim. tabiki makita ve hitachi nin de kaliteli makinalar olduğunu biliyorum ama bosch kadar kaliteli sağlam ve güçlümü onu bilemiyorum . bana çok acil bilgi gerek değerli donanım haber kullanıcıları.

Hitachide Makitada Boschtan daha kalitelidir.Tavsiyem Hitachi sonra Makita olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

BOSCH 2-28 DV modelli kırıcı delici aldım bir internet sitesinden ( malezya üretimi ) ancak ellerinde olmadığı için bir haftaya teslim edebileceklerini söylediler. ancak istersem 2 gün içerisinde MAKİTA HR2610T veya HİTACHİ DH24PC3 modelinden herhangi birini teslim edebileceklerini söylediler acaba bana önerdikleri modeller hakkında fikrim yok. acaba kabul etsem mi etmesem mi bilemedim. tabiki makita ve hitachi nin de kaliteli makinalar olduğunu biliyorum ama bosch kadar kaliteli sağlam ve güçlümü onu bilemiyorum . bana çok acil bilgi gerek değerli donanım haber kullanıcıları.

Hitachide Makitada Boschtan daha kalitelidir.Tavsiyem Hitachi sonra Makita olacaktır.

evet öyle ama kırıcı delicinin biraz ağır olması gerekiyor diyorlar hitachinin bana önerilen modeli 2,4 kg 800 watt 3.2 joule darbe kuvvetli bosch ise 850 watt 3.2 joule ve 2,9 kg makita ise daha güçsüz 2.7 joule darbe gücü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

evet öyle ama kırıcı delicinin biraz ağır olması gerekiyor diyorlar hitachinin bana önerilen modeli 2,4 kg 800 watt 3.2 joule darbe kuvvetli bosch ise 850 watt 3.2 joule ve 2,9 kg makita ise daha güçsüz 2.7 joule darbe gücü.

Malzeme kalitesi olarak bakmanız gerekir.Örnegin bazı Kameralar 8 Megapiksel ama kaliteli kameralar 5 MP olmasına ragmen daha kaliteli görüntü veriyor.karar veremedim diyorsanız o zaman Dewaltın matkaplarına bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.