Şimdi Ara

Kireçburnu mahallesine nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla Kireçburnu'na gidip Erdal Bakkal'ı, İsmail Abi'nin el salladığı sahili falan görmek istiyoruz. Kadıköy'den Kireçburnu'na nasıl gidebiliriz? Hangi otobüse binmeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-960471B1F -- 14 Eylül 2012; 1:57:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kireçburnu Mahallesi'ne Nasıl Gidilir

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan Kireçburnu Mahallesi'ne özel araç, toplu taşıma veya deniz yoluyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Özel Araçla:

• Avrupa Yakası'ndan Maslak yönüne doğru ilerleyin.
    • Maslak'tan sonra Sarıyer üzerinden Rumeli Feneri yönüne devam edin.
    • Rumeli Feneri'nden sonra yaklaşık 5 kilometre ilerlediğinizde Kireçburnu Mahallesi'ne ulaşmış olacaksınız.

Toplu Taşıma ile:

• Metrobüs: İETT'nin 34A ve 34AS numaralı metrobüs hatları Kireçburnu'ndan geçmektedir.
    • Otobüs: 40, 42T, 22RE, 25E ve 41B numaralı otobüs hatları Kireçburnu Mahallesi'ne ulaşım sağlar.
    • Minibüs: Sarıyer Meydanı'ndan Kireçburnu'na minibüsler kalkmaktadır.

Deniz Yoluyla:

• İDO: Kabataş ve Karaköy'den Kireçburnu İskelesi'ne feribot seferleri düzenlenmektedir.

Kireçburnu Sahil

Kireçburnu Mahallesi'nin en önemli simgelerinden biri de Kireçburnu Sahil'idir. Boğaz Köprüsü manzarasına sahip sahil, yürüyüş yapmak, bisiklete binmek veya dinlenmek için ideal bir yerdir. Sahilde ayrıca kafeler ve restoranlar da bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende gitmek istiyorum,öğrenmek benim işimede yarayabilir.
  • Google Maps,Yandex Panaroma denen şeyler icat oldu,çıktı arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

Arkadaşla Kireçburnu'na gidip Erdal Bakkal'ı, İsmail Abi'nin el salladığı sahili falan görmek istiyoruz. Kadıköy'den Kireçburnu'na nasıl gidebiliriz? Hangi otobüse binmeliyiz?

Beşiktaştan geçen 25E(Kabataş-Sarıyer) otobüsüne binin.

Otobüs sahil yolundan gider bu arada gidipte Levent yönüne giden durakta beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Süvari -- 14 Eylül 2012; 2:31:31 >
  • kabtaşa geçin tranwayla beşiktaşa geçin ordan 25e otobüsüne binin. yalnız bakkal ı görmek isterseniz oralar yokuş ve karışık biraz mahalleden birine sormalısınız. Kireçburnu durağı olmalı, baltalimanı durağı da olabilir gittim ama unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

kabtaşa geçin tranwayla beşiktaşa geçin ordan 25e otobüsüne binin. yalnız bakkal ı görmek isterseniz oralar yokuş ve karışık biraz mahalleden birine sormalısınız. Kireçburnu durağı olmalı, baltalimanı durağı da olabilir gittim ama unuttum.

Kireçburnu durağı.Karşıda karakol var onun sokağından girecekler yokuşa.
  • ben metonya ülkesine gittim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

quote:

kabtaşa geçin tranwayla beşiktaşa geçin ordan 25e otobüsüne binin. yalnız bakkal ı görmek isterseniz oralar yokuş ve karışık biraz mahalleden birine sormalısınız. Kireçburnu durağı olmalı, baltalimanı durağı da olabilir gittim ama unuttum.

Kireçburnu durağı.Karşıda karakol var onun sokağından girecekler yokuşa.

şimdi hatırladım. Baltalimanından sonraki durak olmalı. ama gidenler önce araştırsın set günü gidip herşeyiyle görsünler.

• Kireçburnunda oturuyorum beşiktaşa git ordan 29C ye bindiğin gibi Ömürtepe Mahalle'sinde ineceksin 2 dakikalık yürüyüş mesafesiyle kireçburnundasın geleceğin zaman forumdan mesaj at götürürüm ben
  • Erdal Bakkal'ın tam yeri şu :
    https://maps.google.com/maps/myplaces?ll=41.147058,29.046846&spn=0.001311,0.002811&ctz=240&t=m&z=19&iwloc=A

Okulun hemen yanında. harita.iett.gov.tr'ye gir, Kireçburnu durağına giden otobüsleri bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Kireçburnunda oturuyorum beşiktaşa git ordan 29C ye bindiğin gibi Ömürtepe Mahalle'sinde ineceksin 2 dakikalık yürüyüş mesafesiyle kireçburnundasın geleceğin zaman forumdan mesaj at götürürüm ben

Haklısın hocam 29Cde var.Tarabyaüstü otobüsü.

25E yada 29C
  • Başlığı görünce l&m izlediğini anladım
    http://www.youtube.com/watch?v=Ygau03r_LRc
    Diyorum ve gidiyorum
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Böyle bir dünya yok, T1 tramvayının son durağı Kabataş, Beşiktaş'a gitmek için otobüs/yürüme tercih edilmek zorunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.