Şimdi Ara

KIRALLAR P170EM ve P150EM KULÜBÜ [GÜNCEL] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
8.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı uğurlu olsun, aradaki fiyat farkı iyiymiş ama sırf o önerilen tarihte gelmediği için notebooklar birçok insan aylarca stress olup en sonunda iptal ediyorlar siparişlerini.. İmkanınız var demek, en iyisini yapmışsınız. Güle güle kullanın
    İyi dilekleriniz teşekkür ederim.Bir süredir almayı planladığım bir üründü.Ancak bekleme olayları falan kafamı karıştırdı.İnsanlar kızmakta haklı.Beklemek zor ve sinir bozucu.Çok şükür imkanım vardı.Hemen teslim etmeleri şartıyla aldım.Yoksa bir iki aya sonraya ertelense vazgeçebilirdim.İstanbul'da yaşamıyorum ama sırf bunun için kalktım gittim ve bizzat yerinden görerek elden teslim aldım.Umarım bilgisayarlarını bekleyen arkadaşlar da en kısa zamanda kavuşurlar.
    Elimde 64 bit olmadığı için şimdilik deneme anlamında elimdeki 32 bitlik Windows'u kurdum.Zira üzerindeki linuxa bir saat zor dayandım hiç bir şey anlamadım.Uygun bir 64 bit bulur bulmaz onu kuracağım.Sistemde 16 gb ram varken kullanılabilen ramin 3.5 gb olması çok acı verici.
    SSD olayının ise bu kadar fark edeceğini hiç tahmin etmiyordum.Müthiş bir şeymiş.Fazla diyecek bir şey yok.Zaten makineyi bilenler biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

@dopamin
    İyi dilekleriniz teşekkür ederim.Bir süredir almayı planladığım bir üründü.Ancak bekleme olayları falan kafamı karıştırdı.İnsanlar kızmakta haklı.Beklemek zor ve sinir bozucu.Çok şükür imkanım vardı.Hemen teslim etmeleri şartıyla aldım.Yoksa bir iki aya sonraya ertelense vazgeçebilirdim.İstanbul'da yaşamıyorum ama sırf bunun için kalktım gittim ve bizzat yerinden görerek elden teslim aldım.Umarım bilgisayarlarını bekleyen arkadaşlar da en kısa zamanda kavuşurlar.
    Elimde 64 bit olmadığı için şimdilik deneme anlamında elimdeki 32 bitlik Windows'u kurdum.Zira üzerindeki linuxa bir saat zor dayandım hiç bir şey anlamadım.Uygun bir 64 bit bulur bulmaz onu kuracağım.Sistemde 16 gb ram varken kullanılabilen ramin 3.5 gb olması çok acı verici.
    SSD olayının ise bu kadar fark edeceğini hiç tahmin etmiyordum.Müthiş bir şeymiş.Fazla diyecek bir şey yok.Zaten makineyi bilenler biliyor.

Hayırlısı olsun makınanız hocam

Video işleme Render performansını da kullandığınız program ile birlikte yazarsanız benım gıbı yeri geldiğinde 2.7K videolar işleyecek ve bu amacla almak ısteyenlere de ışık tutmuş olursunuz ...

• Arkadaşlar öncelikle merhaba size çok acil olmakla birlikte aklımda takılı kalan bir sorunum var bunun için yardım istiyorum. P170EM HD7970M 16GB RAM VE ÇİFT 120GB SSD Laptop'um var fakat bazen laptop açılışta harddisk çalışma ışığı yanıp kalıyor ve pc kitleniyor ve bunu sürekli gözlemlemek içinde Windows otomatik bakımı başlat dediğimde hemen harddisk %100 aktif hale gelip kitleniyor. Sorun sizce nedir sizde böyle sorunlar yaşıyor musunuz lütfen yardım edin. İşletim sistemim Windows 8 64 bit.
  • P170em80 siparişi verdim hemen teslim farkı için 400 lira ödedim. İşlemciyi 3740qm yaptım. Ekran kartı olarak gtx680 tercih ettim. İkinci hdd olarak elimdeki vertex4 256gb yi kullanmayı düşünüyorum. Acaba performansı nasıl olur vertex4 ün?? Artı olarak cihaza toplamda 4200 lira ödedim. Fiyat olarak nasıl ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Fiyatı uygun görünüyor.Hemen teslim almayı tercih etmekle bence doğru yapmışsınız.Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim ilginiz için. Ssd hakkında bir fikriniz varmı
  • Ben 750gb hdd yanına 240gb ssd taktirmistim.Acilis ve kapanis oldukca hizli oluyor.Programlarin acilma hizi artiyor.Isletim sistem SSD uzerinde kurulu.Video isleme icin iki hdd e ihtiyacim oldugu icin boyle yaptim iki ayri hdd sesli olabilir diye dusundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

macunlar bitti heralde

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • Geri gönderdim bugun cihazı. Rezil ötesi ekran kalitesi var ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huutame -- 7 Nisan 2015; 7:31:57 >

Orijinalden alıntı: kopbabo01

P150Em p170em model laptop satan varsa pm Atsin arkadaslar :) alacağım.

p170e msatabilirm daha üst seviye bişeyler almak için düşünebilriim

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Özellikler fiyat?.

quote:

quote:

Özellikler fiyat?.

MONSTER Q72P170EM03

Ivy Bridge Core™ i7-3720QM
    8GB DDR3-1600Mhz RAM
    750 GB 7200 RPM Seagete HDD
    17.3" Full HD 1920x1080
    1.5GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX670M nVIDIA® Optimus teknolojisi
    Işıklı Klavye, Çift fan, Fırçalı Aluminyum kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Çift disk desteği

...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özellikler fiyat?.

MONSTER Q72P170EM03

Ivy Bridge Core™ i7-3720QM
    8GB DDR3-1600Mhz RAM
    750 GB 7200 RPM Seagete HDD
    17.3" Full HD 1920x1080
    1.5GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX670M nVIDIA® Optimus teknolojisi
    Işıklı Klavye, Çift fan, Fırçalı Aluminyum kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Çift disk desteği

...

Pm atilmiyorda size. Telefon 0 506 981 77 90 ulaş yoltay .. istediğiniz fiyatida söyleyin lütfen hangi il birde..

• kb001 K kullanıcısına yanıt
    MONSTER P170EM
    arkadaşlar selamlar
    ürün satılık veya takaslık tır
    üst düzey masa üstü veya gtx 980 ekran kartı veya
    4 . nesil masa üstü parçalarıve 4.nesil i7 işlemci ile takas olur işlemci ve remde garanti bitmiş olması sorun değil diğer parçalar mümkünse yurt içi garantileri olmaları öncelikli tercihimdir
    alınacak veya verilecek fark konuşulur
    MONSTER (CLEVO)marka
    ürünün termal macunları yeni değişti herhangi bir arıza sorunu ölü piksekli yok
    P170EM
    i7 3740qm İşlemci
    kingston hyperx 8gb (2x4gb) ddr3 1600mhz cl9 sodimm
    500 gb 2.5 hdd
    hd 7970m ekran kartı
    17.3 inc Full HD 1920x1080 mat ekran
    temel özellikleri bunlar diğer özelliklerini de forumda bilmeyen yoktur heralde
    Dileyen arkadaşım ürünü İzmir Bornova da görüp test edip elden alışveriş yapılabilinir
    http://www.gentechpc.com/showpages.asp?pid=1145
    https://www.pro-star.com/index.cfm?mainpage=productdetail&model=P170EM
    NOT : ÜRÜN ASLEN AMERİKAN CLEVO MARKADIR/monster/sager/prostar gibi firmalar ürüne kendi markaları ile satmaktadırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçkin035 -- 10 Ağustos 2015; 14:33:59 >

• P170em satan var mı aranızda

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.