Şimdi Ara

Kiraladığım 2013 Model Honda Crz'de Debriyaj Arızası (YOYO) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arasıra bende araç test etmek için düşünüyordum, benim için bittiler bu saatten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralık araba dediğin hayvan gibi kullanmak için yok mudur zaten? Başına bir şey gelirse de şirketin derdidir...
    Kullanıcı hatası nasıl olur bilemedim. Hadi debriyaja basmadan kullandın desek vites kutusunu bozmuş olman lazım.
  • külliyen saçmalık, işin peşini bırakmayın, nasıl sizden bunun parasını talep ederler..

kaza yapsan demekki sana ödetecek.. burdan bu sonucu çıkarmak da mümkün..
  • 6000 km'de debriyaj bittiğine göre araç büyük eziyetler çekmiş.

kesinlikle kullanıcı hatası olan bir durum olduğu ortada, ama bu demek değil ki bunun sorumlusu sizsiniz. sizden önce kullananlar limitlere getirmiş aracı, siz de limiti aşmış.

bu yüzden size bir miktar ceza kesmeleri belki kabul edilebilir olurdu ama bütün hasarı size yıkmaları haksızlık.

müşteri memnuniyetini önemsememeleri iddia ettikleri kurumsal firma anlayışına ters düşüyor. buradaki konuyu okuyan herkes, ne zaman yoyo mevzusu açılsa böyle böyle olay olmuş diye etrafına anlatacak. birbirini uyaracak.

sadece şu konunun linkini gönderseniz onlara, yaptıkları hatayı görüp vazgeçmeleri gerekir, eğer biraz akıllılarsa.
  • Ben istanbula gideyim de crz veya 116 yoyolayayim diyordum. Yok abi kalsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

İşte Japon sorunsuzluğu

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bizim milletimizin hayvanlığı işte. Aracı kiraladık diye artık ne eziyetler yaptılarsa sıfır aracın debriyajını bitirmişler. Sizde sıkıştırınca şans size gülmüş. Debriyaj sarf malzemesi olduğundan garantiye girmez, muhtemelen ödemek zorunda kalacaksınız.

Ne kadar zorlanırsa zorlansın 6000 km'de bitmez baskı balata, başka sıkıntıları akla getiriyor..

Nasıl kullanıldığını bildiğim adeta it gibi kullanılmış Ford marka bir araçta bu dediğiniz olmadı, yani kullanım değil Honda hatalı gibi duruyor.
  • debriyaj balatası dediğiniz şeyin bir rampalık ömrü var, o kadar gözünüzde büyütmeyin, yapmayı beceren yapıyor yani, misal bizim şirketteki şöför, böyle yaptığı için bizzat fatura kendisine kesildi, şimdi ne aksilikse 100000 dir bitemedi aynı balata ...
  • senged kullanıcısına yanıt
    Dostum İHALE sana kalmış geçmiş olsun.
  • araç kiralama şirketi 5 kuruş alamaz... en çok davalık olursun...
  • bizim bir tanıdıkda civic var, o da baslı balata konusunda şikayetçi. galiba hondalar da kronik bir sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bizim milletimizin hayvanlığı işte. Aracı kiraladık diye artık ne eziyetler yaptılarsa sıfır aracın debriyajını bitirmişler. Sizde sıkıştırınca şans size gülmüş. Debriyaj sarf malzemesi olduğundan garantiye girmez, muhtemelen ödemek zorunda kalacaksınız.

Ne kadar zorlanırsa zorlansın 6000 km'de bitmez baskı balata, başka sıkıntıları akla getiriyor..

Nasıl kullanıldığını bildiğim adeta it gibi kullanılmış Ford marka bir araçta bu dediğiniz olmadı, yani kullanım değil Honda hatalı gibi duruyor.

Sen bana sıfır araç getir debriyajını 1 saat sonra eline vereyim.

• Adamlar Mercedes'i Volvo'yu ucuza kiraladıklarını lanse edip sağdan soldan geçirerek para kazanıyorlar demek ki.
    Ayrıca haksız da olsanız aracı tozlu bırakmanın cezası 100 TL mi? Uluslararası bir rent a car firmasından kiralayın en azından ne ödeyeceğiniz bellidir.
  • japanlar biraz yeni teknoloji kullandığında hemen arızalar baş gösteriyor.
    Ayrıca bu araç neden cvt değil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoyoyu karalamak gibi bi amacım yok isterseniz yazışmaların hepsinin ss'ini atabilirim. Şikayetvar.com'a da yazdım aynı konuyu ki ben daha öncesinde bi kaç kere daha araç kiraladım bu yoyo denen sözde prestijli firmadan. Bankaylada konuşup kredi kartımdan para çekmelerini engelliycem, olmadı kartı iptal edicem..
  • Bana da aynısı olmuştu düğün gününmde trabzondan ford focus kiralamıştım araç 25000 deydi aracı hiç zorlamadım desem yeridir ... sonra kırmızı ışıklarda durdum daha kalkmadı aradım kiralamacıyı gelelim bakalım dedi hemen geldiler baskı balatasını sıyırmışsın dedi aracı alalı daha 1 saat olmamıştı bile...

ama söyle söyleyim aracı bana kiralayan eleman aracı getirmesi için arkadaşını aramıştı aman dikkatli getir yavaş kullan falan demişti demekki biliyorlardı balatanın biteceğini

Neyse kavga dövüş çıktı biraz ama 1 2 saat içinde düğün başlayacaktı düğünümüz berbat olmasın lanet olsun haram olsun diyerekten verdik o zaman 600 tl servis masraf çıkartmıştı.

Anlayacağın o ki o aracın balatasının biteceğini biliyorlardı sana verirken insanı enayi yerine koyuyorlar bu devirde şeref sahibi insan bulmak zor...insanların hakkını öbürtarafta yanarak ödeyecekler artık ne diyelim Allahından bulsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 13 Eylül 2013; 11:21:12 >

• Bankayı şimdi arayıp görüştüm. Kartımı iptal ettirdim.. Ayrıca karttan çekilen ücretlerin haksız ve habersiz bi sekilde çekildiğinide belirttim, inceleme başlatıldı. Yani bu soysuzlar benden tek bi kuruş bile alamıycaklar. Kartı iptal etmek aklıma gelmemişti ne yalan söyliyim. Beni bu konuda aydınlattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben düştüm böyle bi duruma Allah başka birini düşürmesin..
  • Kiralık tüm araçlarda durum aynı değil mi ? Sizde patlarsa 1. derecede sorumlu sizsizini. Ha tek son kiralayıcımı sorumlu olur tabiki değil. Bu neden ile kiralama ücretleri zaten bir miktar yüksek. Aşınma müşteriye eşit şekilde dağılsın diye.

Ayrıca baskı balataya 400 lira diyen arkadaş hiç yetkili servise gitmemiş heralde. 1000 tl den aşşağı elini sürmes servis.

Bu arada geçmiş olsun sizede.
  • 5 kuruş vermezdim yerınde olsam, davalık olurdum, hele birde azarladı diyorsun, küfürü basardım ben heralde.
  • Nolur nolmaz diye tüm kredi kartlarımı kapattırdım zaten bundan sora para kesemiycekler hiç bi şekilde. Devam ederse eğer mahkemeye kadar uzuycak. Dava açtıkları anda bende beni mağdur ettikleri için onlara dava açıcam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.