Şimdi Ara

Kiracıyla Başımız Dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖTEKİ KONUYLA ( bu konu ) ALAKASI YOKTUR.

sözleşme yapmadık, suyu elektirki doğalgazı kapattırmadık haal kendi üzerimize ve adam ödememiş bir de kapının kilidini değiştirmiş. 3 ay oldu kira da ödemiyor nasıl evden çıkartırız polisle gitsek ya da kapıyı açtırıp eşyalarını dışarıya atsak biz suçlu konuma düşermiyiz ne yapmamız lazım bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 8 Temmuz 2012; 18:32:08 >

• up
  • sözleşme yapmadıysanız kovabilirsiniz. mülk sizin ise zaten emniyete gidersen onlar cıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: What is love

sözleşme yapmadıysanız kovabilirsiniz. mülk sizin ise zaten emniyete gidersen onlar cıkartır.

herhangi bir hukuki suç işlemiş olmayız herhalde mülk bizim
  • dalga konusu sandım , yanılmışım . bilgim yok ama benim açtığım konuya bakılırsa istediğin gibi çıkarabilirsin .
  • yarın gidip kapatıcaz elektrik su doğalgaz 600 lira kaçıcak ordan karakola gideriz
  • polise gitme mafyaya 200-300 lira ver döve döve atsınlar. ciddiyim, seni düşünmeyen kazıklayan adam bunu hakediyodur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiracı Tahliye Konusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

polise gitme mafyaya 200-300 lira ver döve döve atsınlar. ciddiyim, seni düşünmeyen kazıklayan adam bunu hakediyodur.

bende düşündüm onu ama adam değil aile beni bağlamıyor zaten yapabilrimde böyle bir şey ama evde yoklar gece 4 te gelip bir şeyler alıp gidiyorlarmış yakalamak mesele evde olsalar enişteyle falan gitmiştik
  • 30-40 kisi topla kafa göz allah ne verdiyse gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

polise gitme mafyaya 200-300 lira ver döve döve atsınlar. ciddiyim, seni düşünmeyen kazıklayan adam bunu hakediyodur.

bende düşündüm onu ama adam değil aile beni bağlamıyor zaten yapabilrimde böyle bir şey ama evde yoklar gece 4 te gelip bir şeyler alıp gidiyorlarmış yakalamak mesele evde olsalar enişteyle falan gitmiştik

abicim o zaman sözleşme yoksa adamlar orda yaşadığını ispatlayamaz, bi gün gir eşyaları camdan aşağı at hatta. hukuki yönden sen haklısın, sözleşme yok demiştin dimi yanlış hatırlamıyorum ?
  • quote:

quote:

quote:

abicim o zaman sözleşme yoksa adamlar orda yaşadığını ispatlayamaz, bi gün gir eşyaları camdan aşağı at hatta. hukuki yönden sen haklısın, sözleşme yok demiştin dimi yanlış hatırlamıyorum ?

sözleşme yok ama adam benim hesaba kira bedeli diye yatıyordu parayı mayısta yatırmamaya başladı bende bundan çekiniyorum bunu kanıt gösterirse diye

• suyu elektriği takip edecektin bir ay ödemeyincede keseceksin çıkmazsada kendi bilir. 3 aydır aklınız nerdeydi diyeceğimde olan olmuş artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

suyu elektriği takip edecektin bir ay ödemeyincede keseceksin çıkmazsada kendi bilir. 3 aydır aklınız nerdeydi diyeceğimde olan olmuş artık

ben şehir dışındaydım okuyodum annemlerde öder öder demiş babamın suçu laf anlamaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sözleşme yok ama adam benim hesaba kira bedeli diye yatıyordu parayı mayısta yatırmamaya başladı bende bundan çekiniyorum bunu kanıt gösterirse diye

kardeşim sözleşme yoksa kira bedeli diyerek yatırması bişey ifade etmez. etsede en kötü 1 ayı kapsar olay. her türlü avantajlısın kullan bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.