Şimdi Ara

Kiracıyım rutubetten dolayı eşyalarım zarar gördü ne yapabilirm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evim kira.Daha önceden bir odanın üst kısmında hafif bir nem rutubet farketmiştim.hemen ev sahibine durumu bildirdim.geldiler baktılar bina dışından kaynaklı vb.. dediler geçiştirdiler.sonra yağmurlar artınca duvarda her yer ıslandı ve rutubet oldu.tekrar ev sahibine söyledim gelip baktışar binadışında sıvada çatlar var yaptırcaz diyip gittiler.sonra yönetimle konuşulmuş binanın dış boya zamanı gemiş kople bina dışı boyanacakmış ve oturduğumuz daire komple boyanacakmış.Fakat yağmurlardan dolayı başlamadılar ve oda içindeki ıslaklık devam etmektedir.
    Kısaca sorum şu odanın şu almasından dolayı yeni sıfır olarak aldığımız elbise dolabı ve bazalı yatağımız zarar görmüş durumda.Bu zararı ev sahibinin ödeme zorunluluğu varmıdır?Bu konuda ne yapılabilir?Ben sorunu en başta ufakken ev sahibine bildirdim.fakat ilgilenmediler.şimdi binanın ıslanması sebebiyle eşyalarım zarar gördü.
    Başından böyle bir durum geçmiş tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marins -- 23 Ocak 2013; 5:36:38 >

• red tube diye okumuştum, hayallerim suya düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Ocak 2013; 3:58:20 >
  • up
  • Retubetten ise bilmiyorum.
  • 2.el yeni esyalar alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuki olarak boyle bi hakkin var ama davayla falan ugradir misin 2 parca esya icin orasi sana kalmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retubet ne yeniyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red Tube okuyan tek ben miyim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: marins

Arkadaşlar evim kira.Daha önceden bir odanın üst kısmında hafif bir nem rutubet farketmiştim.hemen ev sahibine durumu bildirdim.geldiler baktılar bina dışından kaynaklı vb.. dediler geçiştirdiler.sonra yağmurlar artınca duvarda her yer ıslandı ve rutubet oldu.tekrar ev sahibine söyledim gelip baktışar binadışında sıvada çatlar var yaptırcaz diyip gittiler.sonra yönetimle konuşulmuş binanın dış boya zamanı gemiş kople bina dışı boyanacakmış ve oturduğumuz daire komple boyanacakmış.Fakat yağmurlardan dolayı başlamadılar ve oda içindeki ıslaklık devam etmektedir.
    Kısaca sorum şu odanın şu almasından dolayı yeni sıfır olarak aldığımız elbise dolabı ve bazalı yatağımız zarar görmüş durumda.Bu zararı ev sahibinin ödeme zorunluluğu varmıdır?Bu konuda ne yapılabilir?Ben sorunu en başta ufakken ev sahibine bildirdim.fakat ilgilenmediler.şimdi binanın ıslanması sebebiyle eşyalarım zarar gördü.
    Başından böyle bir durum geçmiş tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.

hiç bişey yapamazsın işine gelmiyosa taşın.

• rutubeti boşver kardeş nesine.com iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.