Şimdi Ara

Kiracıyı evden çıkartmak icin yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
15.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim dedemin çekmeköyde evi var.Kiracısı 4 aydır kira vermiyormus hep sözler veriyormus vericem edicem diye, dedemde pek sert konusamıyor sanırım yaslı zaten bundan öncede kiracı yine 2 3 ay geciktirerek veriyormus kirayı.Babamlarında kimsenin haberi yokmus.Ben bugün dedemle konsutum polise gitmeyi düsünüyoruz fakat bunun islem sırası nedir ne yapmak gerekir önceden bilgili olan arkadaslardan bilgi almak istedim.Polisler cıkmaları icin günmü veriyor ondan önce ne gibi islemler yapmak gerekir.Dedem hastalandı biraz yürürken zorlanıyor boşa ordan oraya dolanmayalım diye yardım istedim.Cevap vericek herkeze tesekkür ederim simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 18 Şubat 2010; 12:49:45 >

• Noterden tebligat çekin ödenmeyen kiralardan dolayı evi boşaltın diye.
  • kira kontratı yoksa hiçbirşey yapamazmısınız birde kirayı elden verdiğiniz dair bir ibare olması lazım o kontratta yada bankaya yatıralacağına dair eğer siz polislerle giderseniz kontrat yoksa biz bedava oturmaya anlaştık der adamlar sonra size dava açarlar bize suçlama yapıldı diye mahvolursunuz kontrat senet belge yoksa hiçbirşey yapamazsınız
  • elektriği ve suyu kestir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

kira kontratı yoksa hiçbirşey yapamazmısınız birde kirayı elden verdiğiniz dair bir ibare olması lazım o kontratta yada bankaya yatıralacağına dair eğer siz polislerle giderseniz kontrat yoksa biz bedava oturmaya anlaştık der adamlar sonra size dava açarlar bize suçlama yapıldı diye mahvolursunuz kontrat senet belge yoksa hiçbirşey yapamazsınız

Hersey mevcut bütün belgeler ama dedem cocuklarıda var diye bekledi 2 3 ay hep ama adam iyice isi abarttı 5 ay olucak hiç kirayı ödemiyor

• www.turkhukuksitesi.com
    Kira Ödemeyen Kiracı Nasıl tahliye Edilir
    http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=42204

http://www.uludagsozluk.com/k/kira-bedelini-odememe-sebebiyle-ilamsiz-tahliye/

bu iki adreste güzel bilgiler var...

Not: "Herkez" değil "Herkes" olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyes-38

elektriği ve suyu kestir ;)

Eğer kiralarını doğru düzgün yatırıyor olsalardı makbuzları göstererek elektrik ve su aboneliklerini üzerlerine aldırıp açtırabilirler (açtırdılar). Şu an aynı sorun bizde de var. Adamlar günü gününe ödüyorlar ama ev mahvolmuş durumda evden çıkartmak istiyor büyük babam ama çıkmıyorlar. Başka önerileriniz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

www.turkhukuksitesi.com
    Kira Ödemeyen Kiracı Nasıl tahliye Edilir
    http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=42204

http://www.uludagsozluk.com/k/kira-bedelini-odememe-sebebiyle-ilamsiz-tahliye/

bu iki adreste güzel bilgiler var...

Not: "Herkez" değil "Herkes" olmalıydı.

Tesekkür ederim bi göz atayım

PhoanixBurn

Arastırdım onuda öyle çıkartamıyorsun sanırım günü gününe veriyorlarsa,siz yinede bi arastırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 18 Şubat 2010; 12:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

quote:

kira kontratı yoksa hiçbirşey yapamazmısınız birde kirayı elden verdiğiniz dair bir ibare olması lazım o kontratta yada bankaya yatıralacağına dair eğer siz polislerle giderseniz kontrat yoksa biz bedava oturmaya anlaştık der adamlar sonra size dava açarlar bize suçlama yapıldı diye mahvolursunuz kontrat senet belge yoksa hiçbirşey yapamazsınız

Hersey mevcut bütün belgeler ama dedem cocuklarıda var diye bekledi 2 3 ay hep ama adam iyice isi abarttı 5 ay olucak hiç kirayı ödemiyor

o zaman kanun sizden yana elinizden gelen her türlü işlemi yapın ilk önce karakol sonra avukat tabi ne olur ne olmaz bi karşı tarafı son kez dinleyin belki cidden çok kötü durumdadırlar bu soğukta insanı dışarı atmak pek insanlığa sığmaz yapın bir büyüklük

• @TheGu4rdian
    Biz kaba kuvvetle çıkarıcaz sanırm
    Dayımla beraber arkadaşları toplarız zorla çıkarıcaz başka çare yok gibi gözüküyor. Kaç kere başvurduk adalete ama bizden yana değil. Belediye başkanıyla da aramız iyi. Kiracıyı onun yanına yolladık. Anlaşmışlar yılbaşında çıkıcaz tamam diye ama hala daha oturuyorlar. Ben de sinirleniyorum tabi haliyle. Yolda görünce bile dik dik bakıyorum bilerek kıllansınlar diye. Ne bakıyorsun filan diyecek olsalar olay çıkarırım zaten. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

quote:

o zaman kanun sizden yana elinizden gelen her türlü işlemi yapın ilk önce karakol sonra avukat tabi ne olur ne olmaz bi karşı tarafı son kez dinleyin belki cidden çok kötü durumdadırlar bu soğukta insanı dışarı atmak pek insanlığa sığmaz yapın bir büyüklük

Yok dedem gereken insanlıgı cok iyide gösterdi,öyle sertde konusmadı,adam yeri geldi dedeme hakaret bile etti.Kaldı ki dedem her gün arayıp kira nerde demedi ne meslek yaptıgınıda biliyor

• sorması ayıp evin aylık kira ücreti ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

@TheGu4rdian
    Biz kaba kuvvetle çıkarıcaz sanırm
    Dayımla beraber arkadaşları toplarız zorla çıkarıcaz başka çare yok gibi gözüküyor. Kaç kere başvurduk adalete ama bizden yana değil. Belediye başkanıyla da aramız iyi. Kiracıyı onun yanına yolladık. Anlaşmışlar yılbaşında çıkıcaz tamam diye ama hala daha oturuyorlar. Ben de sinirleniyorum tabi haliyle. Yolda görünce bile dik dik bakıyorum bilerek kıllansınlar diye. Ne bakıyorsun filan diyecek olsalar olay çıkarırım zaten. Teşekkür ederim.

sen onu yaptığın an TCK ya göre kaç yıl ceza alıcağını biliyomusunda adam toplayıp basacaz diyosun yapmayı düşündüğün olay "Haneye Tecavüz"
    yaşının ufaklığına veya kanunlardan habersiz oluşuna bağlıyorum.

Ayrıca;
    sözleşme varmı kiracı ile yaptığınız yoksa hiç bir hak iddia edemezsiniz ayrıca vergi kaçırmaktan ceza bile ödeyebilirsiniz artık kanunlar kiracıdan yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofday -- 18 Şubat 2010; 13:10:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: costance

sorması ayıp evin aylık kira ücreti ne kadar ?

500 dedem zam yapmadı ödesinler diye bi ara 400 e bile indirdi yine ödemediler.Hatta adam bi ara kiranı ödücem cıkıcam demisti dedemde inanmadı tabi kirayı ödeme cık yeterki dedi 2 aylık kiraydı sanırım öyle bile cıkmadı.Yani siz düsünün simdi insanlık yakısırmı böyle insanlara.Biz kiracı olsaydık anında cıkartırlardı o insanlar.
  • Daha birkaç gün önce komşumun böyle bir sorunu sonuçlandı.Anlatayım.

Yasalar artık kiracıdan yana.Mesela kirayı ödemedi diye gidip kilidi değiştirirseniz siz suçlu olursunuz,bunun gibi şeyler var.

Kira gecikince avukat tutuyorsunuz,o da ihtarname çekiyor.Eğer süresi dolmasına rağmen kirayı yatırmadı ise dava açılıyor.Mahkeme bir gün belirliyor,o gün polis eşliğinde evden çıkartılıyorlar.Prosedür böyle.
  • adamları elektrikli süpürgeyle tehdit et, gerekirse süpürgeyi üstlerine tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Daha birkaç gün önce komşumun böyle bir sorunu sonuçlandı.Anlatayım.

Yasalar artık kiracıdan yana.Mesela kirayı ödemedi diye gidip kilidi değiştirirseniz siz suçlu olursunuz,bunun gibi şeyler var.

Kira gecikince avukat tutuyorsunuz,o da ihtarname çekiyor.Eğer süresi dolmasına rağmen kirayı yatırmadı ise dava açılıyor.Mahkeme bir gün belirliyor,o gün polis eşliğinde evden çıkartılıyorlar.Prosedür böyle.

Arastırdım her konuda öyle fakat kirayı ödemedimi isler değisiyor iste.
    Tekrardan sağolun cevap veren arkadaslar.
  • Direkt olarak git ve konuş,kibar ve ciddi bir şekilde durmu anlat,eğer belli bir mühlette borcunu ödemezse durumun vahim bir hal alacağını kinayeli bir dille ilet.

Eğer evsahibi ve kiracı arasında senet,sözleşme vb... yoksa yasl anlamda prosedürler işlemeyebilir.
  • ulan ne kiracılar var.

biz günü gününe ödüyoruz , 1 gün bile sektirmeden, evin eksiklerini cebimizden yapıyoruz hala kol gibi zam yapıyorlar..

of ulen of
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

ulan ne kiracılar var.

biz günü gününe ödüyoruz , 1 gün bile sektirmeden, evin eksiklerini cebimizden yapıyoruz hala kol gibi zam yapıyorlar..

of ulen of

Gelin bizim eve tasının
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.