Şimdi Ara

Kiracıyı evden çıkartmak icin yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
15.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

Daha birkaç gün önce komşumun böyle bir sorunu sonuçlandı.Anlatayım.

Yasalar artık kiracıdan yana.Mesela kirayı ödemedi diye gidip kilidi değiştirirseniz siz suçlu olursunuz,bunun gibi şeyler var.

Kira gecikince avukat tutuyorsunuz,o da ihtarname çekiyor.Eğer süresi dolmasına rağmen kirayı yatırmadı ise dava açılıyor.Mahkeme bir gün belirliyor,o gün polis eşliğinde evden çıkartılıyorlar.Prosedür böyle.

evet aynen öyle üstelik uzun ve masraflıda bu süreç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

ulan ne kiracılar var.

biz günü gününe ödüyoruz , 1 gün bile sektirmeden, evin eksiklerini cebimizden yapıyoruz hala kol gibi zam yapıyorlar..

of ulen of

aynen gerçi biz günü günü ne ödüyomuz her zaman değil
    öle ev sahiplerinin allah belasını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

ulan ne kiracılar var.

biz günü gününe ödüyoruz , 1 gün bile sektirmeden, evin eksiklerini cebimizden yapıyoruz hala kol gibi zam yapıyorlar..

of ulen of

cebinden mi..

demirbaş mı..

eğer öyle ise gidip ev sahibimin ellerinden öpeceğim..

bana ne gerekiyorsa yap ve kiradan düş dedi..

sormana bile gerek yok dedi..
  • Avukata danışın.

Aynısı başıma geldi ben senet ve kontrat yapmıştım.

Senetler üzerinden avukat %15 alırım dedi anlaştık tebligat gitti adamlara icra geleceğine dair.Sonra aradılar 2 bin Tl borcu 1500 Tl ye indirdim 1000 TL'sini verdidurdurdum bende icrayı cepten 500 TL avukat parası verdim avukat duygusal olma bizi ilgilendirmez falan dedi.kalan 500 TL Yide 4 ay sonra vereceğim dedi tamam dedim ben sıkmam sizi.Harbidende 9 ay geçti yok arayan soran arıyorum para yok diyor iyilikten maraz doğuyor vericem bu sefer avukata ne halleri varsa görsünler 250 TL ye indirdim en son gene aramıyorlar
  • Ananemin evinde kirayı 1 sene boyunca ödemiyorlarmış. Biz Konya'ya geldiğimizde yeni haberimiz olmuştu. Burda tanıdık genç bir abimizle gittik. Abimiz "Babam bu ay sonuna emekli oluyor. Hakim kendisi. Eve alıcıyız dolaşmak istiyoruz" dedi. Normal birşeymiş gibi gittik gezdik. Kiracı tabi evi kötüledikçe kötülüyor almasın diye. Neyse hakim lafı etkili olmuş olacak ki sonunda çıktılar.
  • Almanya'dan oğlum geliyor demediniz mi?
  • bizim kiracıda bu ayki kirayı vermeden kaçmaya çalısıyordu eşyaları taşırken yakaladım. dikkat edin
  • bencede en iyisi alamanyadan oğlum kesin dnüş yapıyo desin
  • allah kıracılara yardım etsın. her ev sahıbıde ıyımser olmuyor ıyı olanada cektıren cok kıracı var. keske herkezın kendıne aıt bı evı olsa demı :/
  • Aynı durum 2-3 ay önce bizde vardı. Ananemin kiracısı 1 seneye yakındır kira ödemiyormuş evden de çıkmıyormuş. Buradan bir tanıdığımla konuştum 30lu yaşlarda. Yanıma aldım eve gittik alıcı gibi evi gezdirdim. Şöyle iyi yerde şöyle sağlam vesaire, kadın evi kötülüyor tabi bu arada depremden duvarlar çatladı otobüs geçse ev sallanıyor falan. Neyse onlar sorun olmaz dedi, 1 hafta sonra Ankaradan annesi ile babasının geleceğini evi onlar için satın alacağını söyledi. Parayı bize nakit verecekmiş gibi rol yaptık. Benim param hazır gelir evi alırım ama yine insanlık olsun evi boşaltmanız için 1 hafta müddet veriyorum dedi. 1 hafta sonra eve yerleşeceğim sorun çıkartmanız durumunda avukatımı devreye sokup idari yollara başvururum dedi. 3-4 gün sonra çıktılar.

• eskiden çok başımıza geldi hatta çıksın diye üste para vermek zorunda kalıyorsun gitsin ev bulsun diye o derece çirkef insanlarda var...

elektrik su faturası takıp gidenler ödemeden çıkanlar...nerdeyse yediklerini sıçtıklarını ödüyosun yinede boş...
  • Arkadaslar kontrat var sureside 1 haziranda bitio ama kiraci oturcm ben dior , odemeler her ay hep 5-6 gun gec yatti . Nasil cikarabilirim kiraciyi ? Ne istersenz yapin dio kiraci
  • bu konuda cabbar bir avukat önerebilecek var mı? özelden bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

eskiden çok başımıza geldi hatta çıksın diye üste para vermek zorunda kalıyorsun gitsin ev bulsun diye o derece çirkef insanlarda var...

elektrik su faturası takıp gidenler ödemeden çıkanlar...nerdeyse yediklerini sıçtıklarını ödüyosun yinede boş...

Ben kendi evime oturabilmek için kiracıya hava parası verdim.
    Öyle vururuz kırarızla olmuyor bu işler yaptırımı çok fazla

Avukata gittim mahkeme 3 4 yıl sürebilir dedi
    Vs vs insanın çok sinirini bozuyor böyle şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polise vermeden çıkın gidin diyin gitmezlerse polise gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi aksamlar konu up olacak ama şuan kiracının 10 gün süresi var , 10 günü bekliyoruz . Daha sonra zorla çıkartıcaz polis yolu ile . Bu aşamada bilgisi olan bir forumdaş var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.