Şimdi Ara

Kiraci Yüzünden Yurtlarda Sürünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben yurtta kalmaktan hic hoslanmiyorum neyse ben normalde kendi sehrimde bursada okuyacaktim sirf yurtta kalmamak icin ama ailem bizim istanbuldaki evi sana veriririz sen orada oturursun yurtta kaldirtmayiz seni dediler onlara guvendimde istanbulda uniye gittim sonra ne oldu istanbuldaki evdeki kiraciyi cikartmadilar.Beni ise okulun yurduna yazdirdilar normalde boyle birsey karsisinda pilimi pirtimi toplar bursaya donerdimde okulun parasi yanmasin diyede mecbur gitmek zorunda kaldim yoksa beni kimse yurtta milletin agiz kokusunu cektiremezdi sirf ailemin alin terine duydugum saygidan dolayi yurtta kaliyorum yani yoksa parada umrumda degil.
    Simdide babam diyorki sen bu sene yurtta kal seneye kiracidan gelen parayla sana ev tutariz orada kalirsin diyorlar ama umarim yine son anda geri vites yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 5 Ekim 2017; 20:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver olum takam kafana
  • Kiracıyı nasıl çıkaramıyorsunuz bunu anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

Kiracıyı nasıl çıkaramıyorsunuz bunu anlamıyorum

Sorun sadece kiraci degilki babaminda cikarmaya niyeti yok.Kiraci cikmak istememmis babamda acimis evde kalin siz oglani yurda veririz demis adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 5 Ekim 2017; 20:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.