Şimdi Ara

Kipa Duracell Led Ampul 5₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gezerken gordum. Forum Bornova Kipa'da suan satista. Bolgesel mi bilmiyorum ama fiyat guzel.
    Tekli kullanimda lumen belki yetersiz gelebilir fakat coklu kullanimda (avize vs) oldukca ise yarar.
    Money club karta 5₺.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 7 Ocak 2018; 21:6:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İnce duy beyaz ışıklarda bir türlü kampanya denk getiremedim. Kalın duy hem beyaz hem sarı aldım, ince sarı da aldım, sıra inşallah ince beyazda.
  • Teknosadan almıştım, ince duy olanı, fikir oluşturması için fotoğraf paylaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 adet alsam, 5 li avizede 25 m² salonda iş görür mü?

• vakur42 V kullanıcısına yanıt
    26m2 de 2 adet 800 2 adet 1100 lümen kullanıyoruz aydınlık oluyor, bunlarla loş olur.

• Duracell bu model lambası kötü onun yerine A101 de vestel led lamba oluyor o bile bundan çok daha iyi lümen değeri var. BİM de satılan bile çok daha iyi. Duracell bu lamba da çuvallamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf markaya bakarak alınmaz. Ederi bu zaten, bunu altında satılırsa sıcak fırsat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimde toolmaxx matkap 28mayıs
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrm35

26m2 de 2 adet 800 2 adet 1100 lümen kullanıyoruz aydınlık oluyor, bunlarla loş olur.

Hocam naptiniz.. Bizim de salon o buyuklukte ve 4x270 lm kullaniyoruz

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Loş ve sarı ışık severim, günlük kullanımda ayaklı lambaderdeki bu duracell lamba ve tv nin işığı bize yetiyor ama misafir geldiğinde 4lü avizeyi açıyoruz aydınlık oluyor, bugüne kadar kimseyi rahatsız etmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Bizim salon 35 m2 ve 3'lü avize var iki tane. İkisinde de A101'den aldığımız 9W 870 lümenlik ampullerden 1 tane var ortalık gün gibi oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

quote:

Bizim salon 35 m2 ve 3'lü avize var iki tane. İkisinde de A101'den aldığımız 9W 870 lümenlik ampullerden 1 tane var ortalık gün gibi oluyor :)

Toplamda 2 ampul mu 6 mu ampul mu hocam?

Bir de vestel marka mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

quote:

Toplamda 2 ampul mu 6 mu ampul mu hocam?

Bir de vestel marka mi?

Yok hocam İnflame, 2 tane toplamda.

• Geçen Çiğli kipada 50+ amcalar kurcalıyordu bunları meraktan, diycektim lümen değeri düşük tek başına iş yapmaz diye de neyse dedim bilmişlik yapmayım.
    Ledlerde hala lümen/fiyat oranları istenilen seviyede değil. Aliexpress ledlerine de güven olmuyor, 2 gün sonra gümlese iade işleri çok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Vestelle kiyaslama sansiniz oldu inflame'i?

• quote:

Vestelle kiyaslama sansiniz oldu inflame'i?

İkisi de birbirine benzer. İnflamelerden memnunum. 1 sene sonunda sadece kullandığım 4-5 tanesinden biri yanmayı bıraktı. Onun dışında ürün fena değil. Ama sorun yaşayan arkadaşlar da olmuş. Bu ampul biraz şans işi sanırım. Biri birini tutmuyor aynı firmanın.
  • Yav ne bicim yorumlar yapmissiniz gittim iade ettim lambalari sizin yuzunuzden

• A101 5tl'ye vestel led vermisti isigi baya iyi ve saglam ben isyerinde kulllaniyorum 24 saat acik olanida var tik yok gidip onu alin,migros kadar gerzek bir firma yok bu ampullere 20tl gibi bir fiyat yazip satiyorlar sonra 5tl sonra yine farkli bir fiyat bu her mal icin boyle nerdeyse

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Vestelin sitesine bir bakın, 2-3 model kalmıştı sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.