Bildirim
Bimde toolmaxx matkap 28mayıs
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ürüne baktım piyasada en dandik maktap 40 lira,
bu en azından 2 sene çalışsa bu paraya değer gibi, ama kalitesi nasıl bilemedim -
Darbeli değilse pek mantıklı gelmiyor bana. Belki tuğlayı deler ama beton mümkün değil. Ben tam hatırlamıyorum ama 2 yıl önce praktikerden 35 yada 40 TL olabilir 720 w darbeli almıştım.
Bu aletlerde hız ayarı var ama vidalama yapmak imkansız gibi. Çok kaba geliyor vidalarken ve zorlanıyorsunuz. Ayrıca düşük devirde torku da çok düşük. Ben bu yüzden 3-4 hafta önce Bimden Toolmax Vidalama aldım, şu an çok memnunum. -
praktiker yada metroda ucuz matkaplar var hemde darbeli. 25-35 arası. -
# 810W / 2800 devir / dk, Mandren: çap ~13mm
# Tetik sabitleyici, dernlik ayar çubuğu
# İkinci tutma kolu, CE belgeli
# 2 yıl firma garantili
bir tek bunlar var, darbeli mi değilmi belirsiz -
Resimden anladığım kadarıyla (Cihazın üzerinde ki düğme darbe açıp/kapama) darbeli matkap.
Aynısını ama farklı marka olan 500Watt lığını 3 ay evvel bu fiyattan Praktiker' den almıştım. -
Bence alınca biraz kaliteli bişeyini almak lazım. Örneğin makita , bosch vs vs -
-
quote:
Orijinalden alıntı: chatixx
Bence alınca biraz kaliteli bişeyini almak lazım. Örneğin makita , bosch vs vs
Hocam ne yaptınız ya makita falan? Ev kullanıcısının makita alması kadar saçma birşey olabilir mi?
Daha alt segmente inersek bosch, skil ve black & decker hemen hemen aynı kalitededirler, onlar alınabilir. Makita profesyonele ve sanayide uzun süre dayanıklılığa girer.
@Adınıza sevindim; bu ürün bimdekine göre daha mantıklı. Sadece 3-4 lira daha kargo masrafı çıkacak ama en azından daha kaliteli. Praktikerde incelemiştim. Fiyatına göre çok kaliteli duruyor atlas.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 27 Mayıs 2010; 16:23:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: chatixx
Bence alınca biraz kaliteli bişeyini almak lazım. Örneğin makita , bosch vs vs
makita, de walt vs
bende var bunun gibi bir takarik matkap,
kasaya fan deliği açarken dumanlar çıkarmaya başladı
bende ama ikinci el ama sıfır makita vs iyi, güçlü bir matkap yada dekopaj bakmaya başladım
bununla tahta delip vidalama yapabilirsiniz
ama azıcık zorlanınca tırt
saygılar -
810 Watt yazıyor 200 Watt'ı geçmez onun gücü.
Ev kullanıcısıyım, daha önce bi matkap eskittim, şimdi de Makita aldım, Piranha (B&D) uç aldım, duvarı ya da betonu delmem için matkabı değdirip çekmem yetiyor.
Ben de daha önce ev kullanıcısı fazla para vermesin diyordum fakat Koçtaş'tan B&D matkap aldım (daha önce Japon pazarından aldığım Çin malını hiç demiyorum) sert fayans delerken elimde kalacaktı alet nerdeyse, geri verdim üstüne para verip Makita aldım, Makitayı kullanana kadar henüz matkap görmediğimi anladım. -
Bim in satacağı Toolmax ile bir arkadaşımızın linkini verdiği Atlas matkap arasında kalite ve özellik anlamında hiçbir fark yoktur. Her ikiside Çin üretimi üzerinde yüksek watt lar yazan ama yazdığının yarısı kadar güce sahip matkap lardır. Her ikisin de de; Hız devir ayarı-sağ / sol dönüş ayarı- Darbeli / darbesiz çalışma özelliği mevcuttur. Tahta, 2 mm kalınlığa kadar kadar metal, Üzeri sıvalı Tuğla duvar delecekseniz işinizi görür. Ama perde kornişi takıcam tavanı deleyim derseniz Tırt'lar. Çünkü tavan beton dur bu matkaplar ile beton delemezsiniz. Ya matkabı çeviren dişli kırılır yada sarımlar yanar. aşağı yukarı 6 adet bu kalitede matkap eskitmiş biri olarak bunları söylüyorum. Alacağınız matkabın üzerinde yazan WATT değerine aldanmayın. Ağırlığın mukayese edin.Yüksek watt verebilmesi için daha fazla bobin sarımı gerekiyor. bu da dolayısıyla matkabın ağır olmasını gerektiriyor.
-
arkadaşlar
skill in 55 tl lik matkapları var. onlardan alın. ağır iş yapmazsanız evladiyelik olur. makitaya gelince delme performansı, profesyonel seri boschdan iyidir diye duydum. aeg, dewalt de iyi markalar. unutmadan mutlaka uygun yapıda ve kategoride koruyucu gözlük kullanın. -
unutmadan o 800w giriş gücüdür. çıkış bence 250w +- dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirbsh -- 28 Mayıs 2010; 0:40:18 > -
Matkap alacaksanız mutlaka dişli kutusunun olduğu yer metal olsun sakın ola ki bu bimde satılacak olan gibi çöplere para vermeyiniz.
şu varki birkaç ince tahta delip kenara atacaksanız alabilirsiniz yoksa ilk sıkıntılı çalışmada/ zorlamada dişliyi sıyırarak kullanılmaz hale gelirler.
iki makita resmi birinin dişli kutusu metal döküm, diğeri plastik. yani makita bile dandik mal üretebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 28 Mayıs 2010; 0:59:28 >
-
Ben almayı düşünüyorum, evde markalı bi matkap var dah ilk kullanımda bozulmuştu bide markasız deneyelim.
not: matkap yastık yakmış ilk kullanımda. -
ev kullanici iseniz fazla para vermeye gerek yok 39 liraya aldim bitane pratikerden taş gibi duvar filan dinlemiyor -
arkadaşın vermiş olduğu linteki alet güzel zira ben aldım inan kaliteli bişey parasını fazlasıyla hak ediyor bimdeki cok dandik bişeye benziyor.
http://www.hepsiburada.com/attlas-eco-m-500-matkap/ProductDetails.aspx?productId=hrattlasm500&categoryId=450003 -
bim saat kaçyta açılıyor arkadaşlar bilen varmı. -
quote:
Orijinalden alıntı: turgayzeybek
bim saat kaçyta açılıyor arkadaşlar bilen varmı.
09:00 yarım saatınız var :D
Benzer içerikler
- toshiba 70ua5d63dt
- sinbo espresso makinesi
- gürcistan tax free oranı
- blaupunkt ls720
- kiwi hava temizleyici
- a101 bot
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X