Şimdi Ara

HB-Samsung Kettle Powerbank (5100mAh) 49,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PowerBank ararken aşağıdaki ürüne rastladım. İnternette kısa bir araştırma yaptım ve kaptım bir tane.
    Aman almışken daha büyük alayım demedim. Çünkü boyutları-ağırlığı ve pratik olması çok daha önemli.
    Şehir içinde günlük kullanım için yeterli gelecektir. Telefonum full şarjdayken evden çıkarım hep. İhtiyacım olursa bir kerede bundan şarj etsem yeter.

Diğer sitelerde 99 TL'den aşağıya satan yer görmedim.

Ürün linki:http://www.hepsiburada.com/samsung-5100-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-mavi-eb-pa510blegww-pm-HB000002ET1B

• Neredeyse aynı paraya 10 binlik Xiaomi varken alınmaz. Bir de site HB ise asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tekkral34

Neredeyse aynı paraya 10 binlik Xiaomi varken alınmaz. Bir de site HB ise asla.

Slm.

49,90 TL'ye 10 binlik Xiaomi alabiliyorsanız çok iyi.
    Ama lütfen sahte olup olmadığını kontrol edin.
    Xiaomi'nin çok sahtesi var piyasada.

Hangi markayı alırsanız alın, ama orijinal olup olmadığını mutlaka araştırın

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Slm.

Nasıl öğrencez ki

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

Slm.

Nasıl öğrencez ki

slm.

Xiaomi'lerin üzerinde orijinal barkodu var. Satın aldıktan sonra onu sitesinden kontrol ediyorsun.

Geçen gün forumda okudum. İsmi lazım değil, internet sitelerinden birinden 2-3 adet xiaomi 10 binlik powerbank almış eleman. Üzerindeki kodları kontrol etmek isteyince hepsinin aynı olduğunu görmüş. Satıcı nasıl yapmışsa bir adet ürün barkodunu kopyalamış ve hepsini aynısını yapıştırıp gönderiyormuş.
    Tek tek alanlar bunu hiç anlamayacak mesela. Adam birden fazla aldığı için şansa olayı yakalamış. Ama tabi burası Türkiye, satıcıyı siteye şikayet etmiş ama bir sonuç alamamış.

Ben samsung ürünün fiyatını (diğer sitelere göre) uygun bulduğum için tavsiye ettim. Xiaomi'de powerbank konusunda çok iyi. Tabii ki satın alınır. Ama ne yazık ki taklitleri de çok var. Dikkatli olmak lazım.

Edit: En az 2-3 yıl kullanacağınız bir ürün için 5-10 liradan kaçmayın, bildik site veya yerlerden satın alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 17 Ocak 2017; 1:19:51 >

• Xiaomi mi 2 powerbank alın. quick charge özelliği var hem şarj olurken hem şarj ederken. fullemek 3-4 saat alıyor en fazla. Ve qualcomm quick charge desteği olan telefonları da gayet hızlı şarj ediyor.

Edit: Reklam amaçlı değil ama n11 semersten aldığımda orjinallik testi başarılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 17 Ocak 2017; 1:31:46 >

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • Fiyatına bakınca aynı zamanda su ısıtıyor sandım.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

Slm.

Nasıl öğrencez ki

slm.

Xiaomi'lerin üzerinde orijinal barkodu var. Satın aldıktan sonra onu sitesinden kontrol ediyorsun.

Geçen gün forumda okudum. İsmi lazım değil, internet sitelerinden birinden 2-3 adet xiaomi 10 binlik powerbank almış eleman. Üzerindeki kodları kontrol etmek isteyince hepsinin aynı olduğunu görmüş. Satıcı nasıl yapmışsa bir adet ürün barkodunu kopyalamış ve hepsini aynısını yapıştırıp gönderiyormuş.
    Tek tek alanlar bunu hiç anlamayacak mesela. Adam birden fazla aldığı için şansa olayı yakalamış. Ama tabi burası Türkiye, satıcıyı siteye şikayet etmiş ama bir sonuç alamamış.

Ben samsung ürünün fiyatını (diğer sitelere göre) uygun bulduğum için tavsiye ettim. Xiaomi'de powerbank konusunda çok iyi. Tabii ki satın alınır. Ama ne yazık ki taklitleri de çok var. Dikkatli olmak lazım.

Edit: En az 2-3 yıl kullanacağınız bir ürün için 5-10 liradan kaçmayın, bildik site veya yerlerden satın alın.

O dediğiniz eskide kaldı.Eskiden adam 1 tane orninal seri numarasını kutu üzerine yapıştırıyordu alanlarda seri no kontrol ettiğinde sitede orjinal gözüküyordu ama şimdi sizin ürününüze ait olan seri numarasını xiaomi sitesinden kontrol ettiğinizde daha önce aynı seri numarasının sorgulanıp sorgulanmadığı hatta kaç kere sorulandığını öğrenebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Fiyatına bakınca aynı zamanda su ısıtıyor sandım.

Sen birde bana sor! Ilk okudugum anda aklimdan beler gecti. Ketıl = kaynayan su. Kaynayan suyla şarj oha

HB'den aldığım Xiaomi bile sahte çıktı. Gönderin bakalım dediler ama kutusunu atmış bizimkiler.

• _____________________________
  • Kettle ve powerbank diyince nasıl lan dedim

Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi / i5-9600k / Msi GamingX RTX 2070 Super / 2x16 gb hyperx 2666 mhz ddr4 / mp510 250 gb nvme ssd / 240 gb sandisk ssd / 1tb wd hdd / Gigabyte G750 psu / Samsung c24fg73 / Thermaltake Commander C36 TG ARGB / Corsair H115i Platinum
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsiburada olduğu için orijinal olma ihtimali yüksek. Kargo bedava zaten. Alın orijinal değilse iade eder çek mek bişilerde alırsınız.

Hepsiburadadan aldım orijinal değildi diyenler hepsiburadada satış yapan diğer firmalardan almıştır büyük ihtimal.
    Lenovo Vibe K5 Note / 5.5 İnç 1080x1920 Full HD Ekran / 8 Çekirdek 1.8 Ghz İşlemci / MediaTek MT6755 Helio P10 Yonga Seti / 3 GB Ram / 13 MP Arka Kamera 5 MP Ön Kamera / 3500 Mah Pil Kapasitesi / Dolby Atmos Teknolojisi / Alüminyum Yekpare Kasa / Android 6.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

Kettle ve powerbank diyince nasıl lan dedim

Samsung kettle mı yapıyormuş dedim, hayal kırıklığı:(

siz HB daki diğer satıcılardan almışsınızdır.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.