Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 2 Mart 2023; 13:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinizde ki belleğin aynı modelinden arayıp bulacaktınız.Suç sizde kingstonda değil.

Veya en baştan 4'lü kit olarak satılan modellerden alacaktınız.Hangi marka bellek alırsanız alın, ürün kodu/model aynı değilse sorun çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Şubat 2023; 20:31:19 >
  • Anakarta bakıldığında uyum listesinde evet tek tek uyumlu gözkebilirler fakat aynı yapıda ( özellikleri ) dual yapıda olursa sorun olmaz. Yani aynı markanın farklı modelleri alınmış.

Sistem açılmama veya mavi ekran hataları olur genelde. Eldeki ne ise model olarak ondan alınmalıydı yada eldekiler satılıp yeni olanlar ona göre seçilmeliydi kit olarak.

Marka kingston değil gskiil , corsair vs... gibi markalarda olsa birbirlerinden farklı olduğunda yine aynı sorunların olması muhtemel.

• Ram almayı bilmiyorsan üretici ne yapsın. Adamlar 2li ve 4lü ram setlerini şekil olsun diye çıkarmıyorlar.

• Biri de çıkıp dememiş ki aynı kodlu satın alınan üçüncü bellek ile ikinci belleğin biri 1.35v iken diğeri nasıl 1.2v

• Mxsr kullanıcısına yanıt
    Forumda okumayı bilen yok ki gelip anca laf sokma derdindeler. Orda koskoca kodunu yazdım aynı ram diye hala ben ram almayı bilmiyormuşum.
    Konu açmamaya yemin ettirdiler yine ilk mesajı da siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 2 Mart 2023; 13:1:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.