Şimdi Ara

...:::KİNGSTON RAM ALDIM NANYA YAZIYO NEDİR OLAY:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatanbilgisayardan kingston marka ram aldım iki tane yeğenin sistemi topluyacaktık ramlarin birinin çipinde kingston öbüründe nanya yazıyor cpu-z de baktık ikiside kingston nedir bu olay arkadaşlar

• http://forum.donanimhaber.com/m_5188858/tm.htm

Bence biri detaylı bilgi yazmalı ve üst konu yapılmalı, anlaşılan çokca görcez bu soruyu..
  • nanya çıktı şanslımıyız şimdi
  • Valla benim de kafam karıştı, hiç bi fikrim yok :).. Kingston iidir hoca boşver ya kullan tepe tepe :)
  • valla son 1 haftadır falan epeyi duydum bunu.anlasılan kingston talebi yetiştiremiyor.kingston 1 numaradır fakat ben bu seferlik twinmos tercih ettim ne olur ne olmaz.
  • ARKADAŞLAR
    KINGSTON FİRMASI CHİP OLARAK BİRÇOK FİRMANIN ÜRÜNÜNÜ KULLANMAKTADIR.

CHİP ADLARI
    KINGSTON
    NANYA
    MTEC
    INFINEON
    ELPIDA
    VS OLABİLİR.
    MERAK ETMEYİN ALDIĞINIZ RAMLERİN HEPSİ KINGSTONDUR
  • iyide adamın sistemi oyun oynarken oyunlar kendiliğinden ya kapanıyo ya da reset atıyo ulan nedir bu yau
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nanya bence kinstonun kendisi dışında kullandığı en iyi çiplerdir.Arızalı olabilirler o ayrı deneme şansın varsa başka ramle oyunları oynamayı denesen ve bence şanslısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volga -- 28 Aralık 2005 23:43:00 >
  • benim ramleride taktım onlarda sorun yok ama bunlar ya kitliyo yada reset
  • Nanya kalite ram üreticisi diye biliyorum. kingstone/nanya kullanmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: volga

Nanya bence kinstonun kendisi dışında kullandığı en iyi çiplerdir.Arızalı olabilirler o ayrı deneme şansın varsa başka ramle oyunları oynamayı denesen ve bence şanslısın

kingstonın kendi çipleri yok.yani kingston markalı çip yok.çünkü kingston çip üretmiyor.çip alıp monte edip ram üretiyor.eğer aldığın kingston ramin çipleri üzerinde kingston yazıyorsa 2 ihtimal var;1. ram korsan yani sahte 2. elindeki ramin çipleri oem dolayısıyla kingston herhangi bir sıkıntıyı önlemek için çiplerin üzerine kendi ismini basıyor.
    not:şunu belirtmeliyim.çiplerin oem olması demek ramin reset atması veya sistemin stabiletisini bozması demek değildir.kingston ramler farklı anakartlarda test edildikleri için en uyumlu ramlerdir.sadece iyi o\c olmazlar.(yenileri için söylüyorum).ama stabil çalışmıyorsa,reset attırıyorsa,sistemi kilitliyorsa ram bozuktur.

• Zaten Türkiyede hangi ürün tutarsa adamlar üşenmeyip hemen gidip yurt dışında o markanın en fason en dandik üretimini bulup hemen piyasaya sürerler. Alın size kingston. Eskiden verbatim , tdk alıyorduk şimdi almıyoruz çekinir olduk piyasa sahte yada test ten ge.memiş ürünleri doldu. Şimdide kingston alamıyacaz demekki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s333

iyide adamın sistemi oyun oynarken oyunlar kendiliğinden ya kapanıyo ya da reset atıyo ulan nedir bu yau

onun nedeni dual olarak ramleri calıstırman..2 kingston bile olsa ramler de uyumsuzluk olabiliyor..dual olarak degil de normal tak ve calıstır...bende de aynı olay oldu..oyunlarda gidiyodu tak diye..reset atıyodu..dual den cıkardım..sorun kalmadı
  • senin ram larinde yaşanan reset sorununu bende yaşadım.
    olayın sebebi kingston ram larin 2,6 v ile çalışması.
    fakat sorun burada başlıyor, birçok anakart ram e standart ram voltajı olan 2,5 v veriyor ve makina hafif zorlanmaya başladımı başlıyor resetlemelere.
    anakartın bios undan veya anakartın sıcaklılğı ve voltaj değerlerini gösteren programından ram voltajını kontrol et, eğer 2,5v standart veriyor ise +0,1v gerilimi arttır.
    göreceksinki problemin çözülecek.
    bu şekilde kıngston ram kullanan iki arkadaşımın daha reset problemini çözmüştüm.
    çip olayına gelince, ben uzun zamandan beri kingston çipli ram görmedim piyasada.
    ben ramlarimi alalı 2 yıl oldu,benimkilerde infineon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.