Şimdi Ara

Kingston Khx8500D2K2 ACIL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yarismadan Kingston Khx8500D2K2 kazanmistim fakat bir turlu kullanamadim kutusunda duruyordu. Simdi taktim fakat icinden cikan sogutuculari anakartima takacak yer bulamadim ve bu yuzden fansiz kullanmaya calistim. Daha sonra ciddi bir yavaslama oldu bilgisayarimda ve ramlerin isinmasindan oldugunu dusundum.

KISACASI: Khx8500D2K2 ile uyumlu bir anakart gerekiyor bana. Su anda yurtdisindayim ve burdan getirmem daha uygun olacak gibi gozukuyor o yuzden bana acil yardim edebilir misiniz? DDR2 1066 MHZ, Intel islemcim icin anakart arastiriyorum. Fanlari yerlestirebilmem icin neye dikkat etmem gerekiyor??

• Anakartı değişmene gerek var mı ki? Anakartına uygun başka ram soğutucuları seçebilirsin.
  • icinden cikanlar haricinde sogutucular uyar mi ki ???
  • Ram leri fanlı soğutucu olmadan da çalıştırabilirsiniz. Oc vs yapmıyorsanız o fan gerekmez zaten çünkü HyperX ram ler fazla ısınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 8 Mayıs 2010; 0:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exta

icinden cikanlar haricinde sogutucular uyar mi ki ???

Uyar tabi. Hem ram soğutucuları vida ile sabitlenmiyor. Termal pad denilen ısı iletici bant gibi birşeyle sabitleniyor. Aldığın soğutucunun tabanında yapışık olarak gelir.
  • eger fazla ısınmıyorsa benım sorunum buyuk ıhtımalle baska bı seyde... hyperx leri taktıktan sonra actıgımda pc mi yaklasık yarım saat sonra anormal bir yavaslama basliyor... bende ısınma oluyordur diye dusunmustum... baska ne olabilir ki acaba
  • İyi bir raM SOĞUTUCU BU İŞİ HALLEDER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.