Şimdi Ara

kingston 8 gb ram hakkında ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-1333mhz-ddr3-masaustu-ram-kvr1333d3n9-8g-p-BD304134?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CMba3ciWqskCFdQ_GwodJUcNYg

1) bu ürün var pc'imde overclock ile uğraşmıyorum. sizce ram upgrade'e ihtiyacım var mı?
    2) herkes sanırsam soğutuculu ram peşinde, bunun sebebi overclock yapması mı ?
    3) 16 gb ram olması bana performans anlamında fayda sağlar mı ?

arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

anakartım :

http://tr.msi.com/product/motherboard/760GM-P21-FX.html#hero-overview

anakartım çok kötü farkındayım. sanırsam 1333 mhz ram destekliyor. :(

• DDR3 Bellek DDR3 800/1066/1333 sayafa teknik kısımda yazıyor.
  • evet onu gördüm bende. benim sorum şu 8 gb yeterli mi ? veya o soğutuculu ramlerin tercih edilmesinin sebebi overclock mudur?
  • Aşırı ısınmanın sistemin kararlılığını düşürdüğünü gören bellek üreticileri de çareyi bellek kitlerini alüminyum soğutucular ile kaplamakta buldular. Özellikle de çok yüksek hızlarda çalışan bellek modülleri aşırı ısındıklarında sistemin mavi ekran vermesine neden olabiliyorlar. Bu bağlamda ısıyı düşüren soğutucular sistemin normal şartlarda çalışmasını sağlıyor.

Fakat oyun oynamıyor veya sürekli belleğe bağlı çalışan uygulamalar kullanmıyorsanız ekstra soğutuculu bellek modüllerine ihtiyaç yok. Son olarak ısının tozu çektiğini de söyleyelim.

Alıntı.

8 gb yeterlidir,bende de aynısı var 2li 8 gb toplam sıkıntı yok.
  • 1333mhz bellegin sogutucuya ihtiyaci olmaz :) sogutuculu bellekler daha rahat overclock olup daha stabil calisirlar fakat gerekliligi tartisilir 1333/1600mhz icin bence pek gerek yok ama fiyat farki 5-10tl oldugundan neden olmasin ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler bilgiler için. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    4 Gb RAM 2 Gb gözüküyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.