Şimdi Ara

KINGDOM UNDER FIRE 2 (PS4 ONLiNE & PS4 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KINGDOM UNDER FIRE 2 (PS4 ONLiNE & PS4 ANA KONU)

Yapimci : Blueside & Phantagram
    Oyunun Türü : (Massively Multiplayer Online Action Real-Team Strategy
    Platformlar : PS4, PC, PS3, XBOX 360
    Cikis tarihi : Belli degil

Kingdom Under Fire II PlayStation 4'e Geliyor

Uzun bir süredir PlayStation 3'e, Xbox 360'a ve PC'lere geliştirilen Kingdom Under Fire II'den bir haber alınamıyordu. Sürekli ertelenmeler üzerine oyunun gelişitirilmesi durduruldu diye tahmin ediliyordu ve 2008'de duyurulan oyunun hiç bir zaman çıkmayacağı düşünülüyordu. Fakat yapımcı Blueside yaptığı açıklama ile oyunun PlayStation 4 de dahil olmak üzere G-Star 2013'de gösterileceğini duyurdu.

Strateji, RPG ve MMO karışımı bir oyun olan Kingdom Under Fire II'nin PlayStation 4 için yayınlanan görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Under_Fire_II_PlayStation_4e_Geliyor-45060.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Kasım 2013; 22:17:44 >

•  KINGDOM UNDER FIRE 2 (PS4 ONLiNE & PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Ekim 2010; 18:46:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Muthis bir gameplay izlemenizi siddetle tafsiye ediyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=y0ODM-HxwVk

2009 dan bu yana hala bir ses seda yok. En son E3 2010 fuarindada oyun hakkinda herhangi bir bilgi gelmedi. Sabirsizlikla bekliyoruz.

• quote:

Muthis bir gameplay izlemenizi siddetle tafsiye ediyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=y0ODM-HxwVk

2009 dan bu yana hala bir ses seda yok. En son E3 2010 fuarindada oyun hakkinda herhangi bir bilgi gelmedi. Sabirsizlikla bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Bu oyun ne oldu ya.Unutmuştum....

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Bu oyun ne oldu ya.Unutmuştum....

Alıntıları Göster
    Aboov bu nedir böyle dehşet oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Alıntıları Göster
    ilk oyun xboxS'a özeldi demekk ki kafalarına saksı düştü 3'e de çıkarıyorlar

haber için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Ekim 2010; 14:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Alıntıları Göster
    @ can_38 E3 2010 fuarinda herhangi bir bilgi veya vidyo yayinlanmadi. Enson fuar oncesinde yayinlanan bir co-op Gameplay mevcut. O vidyoda muhtesem kesinlikle olagan ustu Jolly_RogeR katiliyorum. inanilmaz bir savas atmosferi sunuyor. Benim endisem PS3 de frame dusmesi bu oyunda mutlaka yasanir. Binlerce insan olucak. Bir okadarda kaliteli karekter modellemeleri , grafikler muthis. Nekadar frame dusmesi olursa olsun senelerdir bekliyoruz bu oyunu Kacmaz. :) Kingdom Under Fire II ciktiginda gercek bir efsane olucak. Enson yayinlanan Gameplay co-op vidyosu :
    http://www.jeuxvideo.com/videos-editeurs/0002/00020805/kingdom-under-fire-ii-pc-cooperation-online-00028799.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Dead Island 2 [PC - ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@ can_38 E3 2010 fuarinda herhangi bir bilgi veya vidyo yayinlanmadi. Enson fuar oncesinde yayinlanan bir co-op Gameplay mevcut. O vidyoda muhtesem kesinlikle olagan ustu Jolly_RogeR katiliyorum. inanilmaz bir savas atmosferi sunuyor. Benim endisem PS3 de frame dusmesi bu oyunda mutlaka yasanir. Binlerce insan olucak. Bir okadarda kaliteli karekter modellemeleri , grafikler muthis. Nekadar frame dusmesi olursa olsun senelerdir bekliyoruz bu oyunu Kacmaz. :) Kingdom Under Fire II ciktiginda gercek bir efsane olucak. Enson yayinlanan Gameplay co-op vidyosu :
    http://www.jeuxvideo.com/videos-editeurs/0002/00020805/kingdom-under-fire-ii-pc-cooperation-online-00028799.htm

Alıntıları Göster
    Ben tesekkur ederim zack06. Oyunun resmi sitesine asagida vermis oldugum linkden ulasabilirsiniz.
    http://www.kufii.com/ENG/

• quote:

Ben tesekkur ederim zack06. Oyunun resmi sitesine asagida vermis oldugum linkden ulasabilirsiniz.
    http://www.kufii.com/ENG/

Alıntıları Göster
    @Sipahi oyun muhteşem gameplay videosu etkileyici 2009 yılından beri çıkmaması ilginç çıktıgında oynanacak oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

@Sipahi oyun muhteşem gameplay videosu etkileyici 2009 yılından beri çıkmaması ilginç çıktıgında oynanacak oyun

Alıntıları Göster
    @ çapari gercekten dedigin gibi oyun gercekten cok iyi. Fakat halen ses seda yok. Tahminim halen yapim asamasinda olabilir. Resmi sitesindeki gelismeleri takip etmek gerekir.
  • quote:

@ çapari gercekten dedigin gibi oyun gercekten cok iyi. Fakat halen ses seda yok. Tahminim halen yapim asamasinda olabilir. Resmi sitesindeki gelismeleri takip etmek gerekir.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Ekim 2010; 15:45:33 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Oyun görüntüleri çok iyi Deamon Soulstan etkileyici olucak gibi

• quote:

Alıntıları Göster
    KINGDOM UNDER FIRE 2 MMO bir oyun oldugu icin ejdera gibi veya vidyoda yer alan dev cusseli yaratiklara binerek yolculuk yapabilecekmisis. MMO ya yabanci olmuyan kucuk bilindik bir ayrinti. Her oyun severin istahla oynuyacagi bir oyun olucak sanirim.

• quote:

KINGDOM UNDER FIRE 2 MMO bir oyun oldugu icin ejdera gibi veya vidyoda yer alan dev cusseli yaratiklara binerek yolculuk yapabilecekmisis. MMO ya yabanci olmuyan kucuk bilindik bir ayrinti. Her oyun severin istahla oynuyacagi bir oyun olucak sanirim.

Alıntıları Göster
    Castlevania çok iyi bu çıkana kadar oynanacak oyun muhteşem detay ve ortamlar varmış konaminin yaptıgı oyun boş olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Castlevania çok iyi bu çıkana kadar oynanacak oyun muhteşem detay ve ortamlar varmış konaminin yaptıgı oyun boş olmaz zaten

Alıntıları Göster
    Evet Castlevania da Deamon Souls da kendi turleri arasinda gayet basarili iki oyun. Muhtemelen KINGDOM UNDER FIRE 2 de kendi turu arasinda gayet basarili olucaktir.
  • quote:

Evet Castlevania da Deamon Souls da kendi turleri arasinda gayet basarili iki oyun. Muhtemelen KINGDOM UNDER FIRE 2 de kendi turu arasinda gayet basarili olucaktir.

Alıntıları Göster
    bakalim eger ustteki coop videosundaki ortami ps3te lagsiz bir sekilde yasatabilirseler efsane olur bu oyun zaten ps3un suan en geride oldugu oyun turu MMO bu oyun bu eksigi kapatabilecek seviyede gorunuyor ins cok uzatmadan yakin zamanda cikartirlar 2011 sonu gibi en gec
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

bakalim eger ustteki coop videosundaki ortami ps3te lagsiz bir sekilde yasatabilirseler efsane olur bu oyun zaten ps3un suan en geride oldugu oyun turu MMO bu oyun bu eksigi kapatabilecek seviyede gorunuyor ins cok uzatmadan yakin zamanda cikartirlar 2011 sonu gibi en gec

Alıntıları Göster
    Konsolda açız böyle oyunlara
    ps3 te 2008 senesınde bı demo ındırmıstım.Buna benzer ama cok daha kucuk caplı bı oyundu
    Hıcbır zaman populer olmadı.Hatta adını bıle hatırlamıyorum ama buna cok benzeyen daha kucuk caplı bır oyuncu

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Konsolda açız böyle oyunlara
    ps3 te 2008 senesınde bı demo ındırmıstım.Buna benzer ama cok daha kucuk caplı bı oyundu
    Hıcbır zaman populer olmadı.Hatta adını bıle hatırlamıyorum ama buna cok benzeyen daha kucuk caplı bır oyuncu

Alıntıları Göster
    keos61 TTNet de bu alt yapi oldugu surece oyunlarin cogunda lag olur. Evet lag olmuyan oyunlarda mevcutdur fakat asil sorun malesef Turkiyenin yurt disi cikislari malesf. Benim oyundaki asil endisem lag dan ziyade oyunda yuzlerce hatta 500 lerce insanin ayni anda bulunmasi, bu durum kesinlikle Frame dusmesine sebeb olabilir. Oyundan 2008 den bu yana herhangi bir haber cikmamasinin sebebi bu olabilir gelisme asamasindadir tahminim.PC de iyi bir sistemle sorun kalmaz fakat konsollar icin durum nedir bilmem muhtemelen bunun uzerindede calisiliyordur.

• quote:

keos61 TTNet de bu alt yapi oldugu surece oyunlarin cogunda lag olur. Evet lag olmuyan oyunlarda mevcutdur fakat asil sorun malesef Turkiyenin yurt disi cikislari malesf. Benim oyundaki asil endisem lag dan ziyade oyunda yuzlerce hatta 500 lerce insanin ayni anda bulunmasi, bu durum kesinlikle Frame dusmesine sebeb olabilir. Oyundan 2008 den bu yana herhangi bir haber cikmamasinin sebebi bu olabilir gelisme asamasindadir tahminim.PC de iyi bir sistemle sorun kalmaz fakat konsollar icin durum nedir bilmem muhtemelen bunun uzerindede calisiliyordur.

Alıntıları Göster
    Ayrıca dikkat ettim ne zamandır ilk defa pes-fifa ve alt başlıkları dısında başka bir oyunla ilgili konuya mesaj atmışım. Ana sayfada ilk defa futbol dısında bı baslık gorebıldım ve ondan dolayı dikkatimi çekti heralde.Bu forumda eskiden çok sayıda alternatıf oyun baslıgı ve konu vardı ama son zamanlarda futbol terorune kurban gıttı hepsı.

Yakında hersey eskısı gıbı olacak umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Ayrıca dikkat ettim ne zamandır ilk defa pes-fifa ve alt başlıkları dısında başka bir oyunla ilgili konuya mesaj atmışım. Ana sayfada ilk defa futbol dısında bı baslık gorebıldım ve ondan dolayı dikkatimi çekti heralde.Bu forumda eskiden çok sayıda alternatıf oyun baslıgı ve konu vardı ama son zamanlarda futbol terorune kurban gıttı hepsı.

Yakında hersey eskısı gıbı olacak umarım

Alıntıları Göster
    Çok keyifli bir oyuna benziyor. Co-Op oynanması gerçekten tadından yenmez hale getirir oyunu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.