Şimdi Ara

KINGDOM UNDER FIRE 2 (PS4 ONLiNE & PS4 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda verecegim single oyun ici goruntulere baktigimizda ilk verilen vidyolara istinaden buyuk bir yol kat ettigi asikar. Vermis oldugum vidyolar gametrailers da henuz yayinlanmis sanirim. Uzun yillardir yapim asamasi devam eden Kingdom Under Fire 2 hem co-op single hemte MMO online olarak buyuk ilgi gorecek. Buyrun o muhtesem single oyun ici vidyo.

• sipahi hocam bu oyunu ps3 kaldıracak mı onu merak ediyorum
    baksana ekrana çok kalabalık kastırır gibime geliyor
  • Bu oyundan hiç umudum yok maalesef,umarım yanılırım.
  • Oyun resmen onaylandi hem PS3'e, hem Xbox 360'a hemde PC ye. Zira daha once oyunun ilki Xbox'a ozelmis. Bence gorsel anlamda kisinti olucaktir konsollarda fakat oyun banko cikiyor diye biliyorum.
  • Üstad bomba gibi geliyor bi sakatlık olmazsa mükemmel başından kalkamıcamız bir oyun geliyor
  • @ feckless evet oyun ici goruntuler etkileyici faka PC tarafi, ama konsollarda tabiki bukadar iyi olmuyacaktir fakat yinede merakla bekliyorum. Zira ilk oyunu Xbox da oynuyanlar bayagi beyeniyor. Bakalim 2.si nasil olucak.
  • Çok süper bir oyunmuş gerçekten bende şu videoda gördüm..

www.youtube.com/watch?v=s2YLCdPxo7k&feature=fvwrel

3:53 'te başlayıp 5:32 'de bitiyor.

İnsanda savaş filmi izlermiş hissi yaratıyor
  • online kısmında skill item ıvır zıvır olucakmı acaba
  • quote:

@ cnbzkrt online kısmında skill item ıvır zıvır olucakmı acaba

Eminim bir kamyon Questler, skil level, itemler olucaktir.
  • Beyler hayla kesin bir tarih yoq mu ?
  • oynanış grafikler vs. cidden mükkemmel gözüküyor çıkış tarihi ne zaman sipahi hocam bellimi?
  • Oyun hakkinda malesef bilgiler cok yavas geliyor cok uzun seredir hala net bilgi yok diyebiliriz.
  • oyun gerçekten videolardaki bomba şekilde gelecekse ve bunun için daha zaman gerekiyorsa bekleriz sipahi hocam razıyız yeterki kaliteli olsun, oyunu bir an önce çıkartalım diye baştan savma yapmasınlar
  • [G-Star 2011] Kingdom Under Fire II Trailer

.

• gametrailers.com da gördüm trailerini çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 5 Mart 2012; 1:29:42 >
  • Cikmadimi hala yaf yuh
  • Bu PS3 oyun içi vidyosu 2012 Ağustos ayında paylaşılmış,gerçekten güzel gözüküüyor. Nesilin sonuna geldik hala ses seda yok oyundan.

Kingdom under fire II Playstation 3 version

• 2014 için çıkış tarihi verilmiş oyuna.. hayırlısı.
  • Oyun sadece ,

Kingdom Under Fire II is slated for release on PlayStation 3 and PC. A release date has not been announced

Bu demek oluyor ki kasmayan bir mmo daha ps3'e geliyor.FF14'de görmüştük ps3'ün gücünü ve hiç kasılma veya yavaşlama olmuyordu. Bu oyunda aynı şekilde olacağını düşünüyorum.

Yeni bir video yayınlandı , izleyin kesinlikle mükemmel bir savaş ortamı bizleri bekliyor.

• @I-C-O @Urahara0 @Haykıran Bıngıldak @NuuL @Only Love @zack06 @Dark-CK
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.