Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.652
Cevap
32
Favori
112.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet silebiliyorum eski saveleri. ''Oyun yükle'' kısmından X' e basarak.

Orijinalden alıntı: Vrataski

Evet silebiliyorum eski saveleri. ''Oyun yükle'' kısmından X' e basarak.

bende öyle yapıyorum ama silinemedi hatası veriyor
  • ibra012 kullanıcısına yanıt

neden bilmiyorum ama gülesim geldi

Orijinalden alıntı: claudecan

Hocam ben bunu yapamadım siz nasil kurdunuz?

Teşekkür ediyorum

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\KingdomComeDeliverance"

1. Unzip in game root folder. eg: with 7zip drag the zip file using *Right* mouse button, drop it in root folder by releasing button, then select 7zip->extract here. Override all files if asked (this will not override any vanilla files, only files from previous versions of this mod).

2. Copy/move the file "root\optimized_graphic_presets\user.cfg" to "root\user.cfg"
    Alternatively, if you already have your own user.cfg, copy the content of "root\optimized_graphic_presets\user.cfg" at the end of your user.cfg.

3. Add "+exec user.cfg" (without quotes) as game's launch options. cf
    support.steampowered.com
    Setting Game Launch Options - Performance Issues - Knowledge Base - Steam Support
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1040-JWMT-2947

If you are using non-steam version, create a shortcut for KingdomCome.exe, and add "+exec user.cfg" (without quotes) to its target property.
    eg: "C:\Games\KCD\Bin\Win64\KingdomCome.exe" +exec user.cfg

öncelikle kcd_optimized_graphic_presets indirin

daha sonra

oyunun yüklü oldugu steam klasörüne girip "KingdomComeDeliverance" dizinine rar dosyasındakileri atın.

optimized_graphic_presets klasöründeki user.cfg dosyasını KingdomComeDeliverance kopyalayın.

daha sonra steam kütüphaneden oyunun üzerine gelip sağ tıplayıp özellikler sekmesine girin açılan yerden başlatma seceneklerini ayarla ya tıklayın;

+exec user.cfg

yazın (+ dahil) tamam diyip kapatın.

oyunu açın..

F1 to F5 = mod's presets: ugly, low, medium, high, ultra
    F6 to F10 = vanilla's presets: low, medium, high, very high, ultra
    6 to 9 = global illumination quality levels (from ugly to high)
    Numpad 0, 1, 4, 7 = shadows quality levels (from ugly to high)
    Numpad 2, 5, 8, / = grass quality levels (from ugly to high)
    Numpad 3, 6, 9, * = lod quality levels (from ugly to high)

f1 ile f5 arası mod grafik ayarları ultra için f5 e basın veya istege göre f4
    f6-f10 oyunun kendi grafik ayarları

daha sonrasını normal 6-9 tuşları ve belirtilen numpad tuşları ile çeşitli manzara vb alanlarına bakarak isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

sonra bu ayarladıklarınızı unutmayın oyun acıldıktan sonra menüde bu tuşlara basıp girersiniz.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "

• Haydutların cesetlerinden aldıklarımıza bile çalıntı yazıyor anlamış değilim, çalıntı malzemelerini nerede satabilirim? rattay'daki değirmencinin görevini yapmadım onun için zaman yok başka bir görev bitirimi için askerler beni bekliyor, ne yapabilirim rattay'da?

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim baya fps farkediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Haydutların cesetlerinden aldıklarımıza bile çalıntı yazıyor anlamış değilim, çalıntı malzemelerini nerede satabilirim? rattay'daki değirmencinin görevini yapmadım onun için zaman yok başka bir görev bitirimi için askerler beni bekliyor, ne yapabilirim rattay'da?

Theresanın amcasımıydı onun ile tanışmadınız mı? Çalıntı malları bir güzel alıyor. Daha doğrusu bu işin piri olmuş birisiyle tanıştırıyor seni. İlk görev basit bir şey zaten onu yapmalısın. Satmak değilde senin yerine saklama muhabbetine giriyorlar ücretini vererek.

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Hocam ben bunu yapamadım siz nasil kurdunuz?

Teşekkür ediyorum

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\KingdomComeDeliverance"

1. Unzip in game root folder. eg: with 7zip drag the zip file using *Right* mouse button, drop it in root folder by releasing button, then select 7zip->extract here. Override all files if asked (this will not override any vanilla files, only files from previous versions of this mod).

2. Copy/move the file "root\optimized_graphic_presets\user.cfg" to "root\user.cfg"
    Alternatively, if you already have your own user.cfg, copy the content of "root\optimized_graphic_presets\user.cfg" at the end of your user.cfg.

3. Add "+exec user.cfg" (without quotes) as game's launch options. cfhttps://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1040-JWMT-2947
    If you are using non-steam version, create a shortcut for KingdomCome.exe, and add "+exec user.cfg" (without quotes) to its target property.
    eg: "C:\Games\KCD\Bin\Win64\KingdomCome.exe" +exec user.cfg

öncelikle kcd_optimized_graphic_presets indirin

daha sonra

oyunun yüklü oldugu steam klasörüne girip "KingdomComeDeliverance" dizinine rar dosyasındakileri atın.

optimized_graphic_presets klasöründeki user.cfg dosyasını KingdomComeDeliverance kopyalayın.

daha sonra steam kütüphaneden oyunun üzerine gelip sağ tıplayıp özellikler sekmesine girin açılan yerden başlatma seceneklerini ayarla ya tıklayın;

+exec user.cfg

yazın (+ dahil) tamam diyip kapatın.

oyunu açın..

F1 to F5 = mod's presets: ugly, low, medium, high, ultra
    F6 to F10 = vanilla's presets: low, medium, high, very high, ultra
    6 to 9 = global illumination quality levels (from ugly to high)
    Numpad 0, 1, 4, 7 = shadows quality levels (from ugly to high)
    Numpad 2, 5, 8, / = grass quality levels (from ugly to high)
    Numpad 3, 6, 9, * = lod quality levels (from ugly to high)

f1 ile f5 arası mod grafik ayarları ultra için f5 e basın veya istege göre f4
    f6-f10 oyunun kendi grafik ayarları

daha sonrasını normal 6-9 tuşları ve belirtilen numpad tuşları ile çeşitli manzara vb alanlarına bakarak isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

sonra bu ayarladıklarınızı unutmayın oyun acıldıktan sonra menüde bu tuşlara basıp girersiniz.

bu oyunla ilgili bir mod konusu açarsanız baya kişiye yardımcı olursunuz.

• çalıntı eşyaları kutunuza koyarsanız bir süre sonra eşyanın değerine göre çalıntı damgası gidiyor çalıntı olarak satacaksanız onları da değirmenciler alıyor

• Arkadaşlar ek paketlerde Türkçe değil mi ? Gönül rahatlığıyla komple satın alabilirim sanırım

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Haydutların cesetlerinden aldıklarımıza bile çalıntı yazıyor anlamış değilim, çalıntı malzemelerini nerede satabilirim? rattay'daki değirmencinin görevini yapmadım onun için zaman yok başka bir görev bitirimi için askerler beni bekliyor, ne yapabilirim rattay'da?

Theresanın amcasımıydı onun ile tanışmadınız mı? Çalıntı malları bir güzel alıyor. Daha doğrusu bu işin piri olmuş birisiyle tanıştırıyor seni. İlk görev basit bir şey zaten onu yapmalısın. Satmak değilde senin yerine saklama muhabbetine giriyorlar ücretini vererek.

Amcasıyla tanışmıştım ama atım olmadığı için celladın evine gidemedim uzak diye, dün bi at verdiler onunla gidip cellattan yüzüğü aldım 15 groşen karşılığında..
    Yalnız şöyle bir durum var; haydutlardan vs aldığım zırh ve eşyaların 3-4'ünde çalıntı işareti vardı, theresa'nın evindeki sandığa koymak istediğimde 2 tane eşyada çalıntı eşya işareti olduğunu gördüm, buglar hala var oyunda bayağı anlaşılan.
    Bu arada hırsızlığın püf noktaları nedir, yani çalıntı malzemeler ile kimsenin yanından geçmeden o saklayan adama mı götürmem gerek? Üzerimde olduğunu gördüklerinde itibar yerlere iniyor kimse konuşmak istemiyor çünkü.

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

çalıntı eşyaları kutunuza koyarsanız bir süre sonra eşyanın değerine göre çalıntı damgası gidiyor çalıntı olarak satacaksanız onları da değirmenciler alıyor

Bir önceki alıntımda da bunu dile getirdim, zamanla çalıntı damgası gidiyor, bu neye göre oluyor acaba?

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    oyunda yazıyor insanlar çalındığını unutuyor falan diye değerliyse baya sürüyor yazının gitmesi ben oyunu bitirdim hiç çalıntı mal ile ilgili sıkıntı yaşamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 13 Mart 2018; 11:49:41 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 13 Mart 2018; 12:0:52 >

oyunda yazıyor insanlar çalındığını unutuyor falan diye değerliyse baya sürüyor yazının gitmesi ben oyunu bitirdim hiç çalıntı mal ile ilgili sıkıntı yaşamamıştım

Oynanış süresi o kadar kısa mı bazıları bitirmiş oyunu?

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    elimden geldiğince her şeyi yaptım 100 saat sürdü bir yerde 110 tane görev olduğunu okudum ben 71 tanesini yapmisim

elimden geldiğince her şeyi yaptım 100 saat sürdü bir yerde 110 tane görev olduğunu okudum ben 71 tanesini yapmisim

Ben de yavaş ve sindirerek oynuyorum, yan görevlere odaklandım öncelikle, umarım daha uzun sürer.

• Arkadaşlar gtx 1070 ti ve 4770k kullanıyorum genel olarak high ayarlarda gsync monitor hızını 85 hz alıp oynamaya çalışıyorum ama bazen çok takılmalar oluyor, 85 frame altına ani düşmeler oluyor ve bazı durumlarda bakıyorum gpu kullanımı %85 iken bile fps 85 in altına düşüyor fps, user.cfg komutlarınıda denedim ama özellikle şehir içi kalabalık sahnelerde böyle oluyor, işlemciyede baktım tam yüke girmiyor bile çoğu zaman, bu konuda bir önerisi olan varmı acaba, oyun sürümü 1.31

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.